Poprad – Martin 5:2 (kon.) | Trenčín – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Košice – Žilina 7:0 (kon.)
Zvolen – Skalica 1:3 (kon.) | Piešťany – Nitra 0:1 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
HK Nitra
sk Pátek 01.02.2013, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:04
    2 min. Vantroba (NIT), vyhodenie puku. Zdalo sa mi, že teč nebol, hostia pochopiteľne protestujú. Tak posledná možnosť vyrovnať.
     
    54:12
    Fantastický Tomekov zákrok. Nitrania to pekne rozhodili, puk sa dostal k voľnému Stumpelovi, na ktorého zívala prázdna brána. Tomek však stihol robinzonádou zachrániť.
     
    52:40
    Hostia sa snažia rozhodnúť. Najprv dobrá Raisova strela, potom aj Piatakova. Piešťany odolávajú.
     
    52:06
    2 min. Filip (PIE), vyhodenie puku. Tragikomické vylúčenie domáceho kapitána, keď jeho lob na spoluhráča končí mimo ihriska.
     
    50:36
    Nitra dala gól!
    Tak zahrmelo. Na radosť hostí do Tomekovej brány. Potvrdilo sa nedáš - dostaneš. Jokila pekne spoza brány z rohu prihral MIROSLAVOVI PUPÁKOVI, ktorý nedôrazne bránený nevidel som kým prekonal Tomeka. esne pred tým výborná práca Bučku, brejk 3 na 2, Saliji zasebčil, neprihral pred poloodkrytou bránou voľnému Stupkovi a z protiútoku udreli hostia. Asistencia: Jokila.
     
    47:53
    Puk teraz na moment mimo Tomekovu pozornosť na bránkovisku, tuším Hrnka tiesnený ho nedal do siete.
     
    44:35
    Najväčšia šanca zápasu. Henrich Ručkay od červenej nikým neatakovaný sám na Laca, ten mu bekendový blafák vystihol a Ručkayovi puk hokejkou vrazil.
     
    41:24
    Peško s J. Ručkayom 2 na 1, Peškova prihrávka však nebola presná, čo sa mu moc často nestáva.
     
    38:00
    Teraz to konečne nabralo grády. Najprv strela Škadru a dobrý teč Mertela, zákrok Laca, na druhej strane brejk Pupáka, tiesnený vedľa, a zase na druhej strane Chylo v šanci. Takto by sa nám to páčilo a hneď to našlo odozvu aj v hľadisku. Na gól stále čakáme.
     
    37:28
    Saliji z čista jasna dostal puk v dobrej pozícii pred Lacom. Viac by bol nebezpečný, keby držal hokejku naopak. Takto sme ho aspoň zaregistrovali, že je na ľade.
     
    35:29
    Brániaci Havrani to teraz majú zle prebraté a do šance sa dostal Pupák. Jeho strela z ľavého kruhu však šla vedľa.
     
    34:28
    Závar pred Lacom, znovu dobre pokrytí domáci hráči, ktorí nedotlačili puk za čiaru.
     
    27:12
    2 min. Kmeč (NIT), vysoká hokejka. Domáci sa dočkali teda presilovky, tá je však ich slabinou.
     
    24:52
    Domáci si skutočne dokážu zavariť aj sami komplikovanou a nepresnou rozohrávkou. Teraz mali puk na hokejkách, ale tak sa zamotali, že sa do šance dostal Stumpel a spred bránkoviska vyskúšal Tomeka.
     
    24:01
    2 min. Jokila (NIT), údery.
    2 min. Drgoň (PIE), údery.
     
    21:58
    2 min. J. Ručkay (PIE), držanie hokejky.
     
    15:55
    2 min. Ordzovenský (NIT), údery. Nejak sa mu nepozdával domáci J. Ručkay. Zbytočné vylúčenie.
     
    11:20
    Tak konečne trochu vzruchu aj pred Lacom, strelu Melichárka z ľavého kruhu neudržal v lapačke, pokus J. Ručkaya z nulového uhla ho takmer zaskočil a len so šťastím neskončil v sieti.
     
    08:31
    Fuuuu, teraz mali Havrani 2x obrovské šťastie. Najprv Tomekovi vypadla nie ťažká strela Jokilu, jeden z útočníkov Nitry už išiel dorážať do prázdnej, obranca Piešťan ho stihol zablokovať a zmaril istý gól. Vzápätí po nahodení Kuzmu zase Tomekovi prepadol nie ťažký puk, aj ten stihli domáci upratať do bezpečia.
     
    05:50
    Tománek so Stumpelom teraz prevetrali domácich a brankára Tomeka. Najprv zakončoval z medzikruhov Tománek, po ňom spred bránkoviska aj Stumpel. Tomek aj so šťastím odolal.
     
    02:22
    2 min. Urban (PIE), hákovanie. Toto sa mi ale teda ako faul nezdalo. Rozhodca videl lepšie a Nitra má možnosť prvej presilovky v zápase.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 51. Pupák (Jokila)


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek - Cuník, Škadra, Filip (C), Drgoň, Urban, Bučka, Hruška, Kolník - Šišovský, Nemec, Melichárek, Ručkay J., Mišura, Ručkay H., Saliji, Mertel, Stupka, Chylo, Peško, Haring
    HK Nitra: Laco - Ordzovenský, Rais, Nádašdi, Bača,Vantroba, Kuzma - Piatak, Pupák, Segľa, Stümpel, Tománek, Kováčik (C), Jokila, Hrnka, Kmeč, Bene, Novák

    Rozhodčí: Baluška, Bachúrik - Holienka, Valach
    bahis siteleri