Třinec – HC Plzeň 6:3 (kon.) | Vsetín – Sparta 3:5 (kon.) | Zlín – Slavia 3:2 (kon.)
Přerov – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.) | Liberec – Chomutov 2:1 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 4:1 (kon.)
Hr. Králové – Letňany 2:3 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 8:1 (kon.) | Jihlava – HC Kladno 5:3 (kon.)
Kometa Brno – Motor ČB 4:2 (kon.) | Pardubice – HC Litvínov 1:2 (kon.) | Havířov – Písek 6:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
HC Letci Letňany
Pátek 01.02.2013, 17:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    50:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši bleskurychle využívají svoji početní výhodu! Nicolas Bureš přistrčil kotouč DANIELU VOŽENÍLKOVI, jenž stál sice ve velmi ostrém úhlu, přesto to zkusil. Jeho střela se nakonec ukázala dobrou volbou, kotouč totiž propadl podél Švihálkovy tyčky až za brankovou čáru. Asistence: Nicolas Bureš, Radek Pilař.
     
    47:10
    Letňany právě vstřelily branku!
    Nedáš, dostaneš. Toto známé a omílané pravidlo se nyní opět potvrdilo. Martin Štosek parádně našel na druhé straně osamoceného ONDŘEJE KROHA, jemuž stačilo poslat kotouč do poloodkryté branky domácího gólmana. Asistence: Martin Štosek.
     
    37:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom domácí mužstvo koriguje stav. V signalizovaném trestu se vydal Hradec dopředu. Tam nejprve střílel Drahoš Jebavý, pak se ale odražený puk dostal na hůl DANIELA VOŽENÍLKA, který jej uklidil do poloodkryté svatyně Švihálka. Asistence: Drahoš Jebavý.
     
    36:12
    Letňany právě vstřelily branku!
    A už je to o dvě branky, paradoxně v přesilovce Královských lvů. Tomáš Brejcha obětavě padl do střely na modré čáry, kotouč se pak dostal ven ze třetiny, čehož využil MARTIN ŠTOVÍČEK, jenž pádil vpřed bez jakéhokoli váhání. To se mu nakonec vyplatilo, svůj sprint završil učebnicovou bekhendovou kličkou, která znamená vedení 2:0 pražské týmu. Asistence: Tomáš Brejcha.
     
    30:51
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak to je pro domácí krutý trest! Přestože jsou Hradečtí aktivnější, do vedení se dostávají Letňany! Jakub Rulf přihrávkou pod sebe uvolnil MARTINA ŠŤOVÍČKA, jenž střelou z mezikruží propálil domácího gólmana Červeného. Ten sice ještě zasáhl, puk ale stejně propadl za jeho záda. Asistence: Jakub Rulf, Tomáš Brejcha.

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 38. Voženílek (Jebavý), 51. Voženílek (Bureš, Pilař) - 31. Šťovíček (Rulf, Brejcha), 37. Sťovíček (Brejcha), 48. Kroh (Štosek)


    Královští lvi Hradec Králové: Červený (Müller) – Bezděk, Novotný, Souček, Matějček, Bureš, Voříšek, Havránek – Musil, Matouš, Malinský, Šeda, Gančarčík, Voženílek, Šeps, Jebavý, Drašnar, Pilař "C", Klemenc.
    HC Letci Letňany: Švihálek (Jandera) – Hes "C", Janda, Rulf, Vacek, Zeliska, Kučera – Brejcha, Honetschläger, Kroh, Nebeský, Štosek, Ječný, Čapek, Hroboň, Nestrašil, Hylena, Šťovíček, Neuman.

    Rozhodčí: Honza – Holeček, Plch
    bahis siteleri