Wolfsberger – Ried 1:3 (kon.) | Rapid – Wiener 2:0 (kon.) | Mattersburg – Salzburg 1:2 (kon.)
Admira – Wacker 4:3 (kon.)
konec
FC Admira Wacker Mödling
4:3 (2:1)
FC Wacker Innsbruck
Sobota 13.04.2013, 18:30 • Trenkwalder Arena • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Wacker právě vstřelil branku!
    Innsbruck neskládá zbraně předčasně a snižuje na rozdíl jediného gólu! Centr z pravé strany byl obranou Admiry ještě odvracen, ale následný nákop do vápna již domácí borci zneškodnit nedokázali, čehož určitě litují. Po zpracování totiž z blízka vystřelil a následně překonal mödlingského brankáře střídající JULIUS PERSTALLER.
     
    63
    Admira právě vstřelila branku!
    Že by bylo rozhodnuto? Přízemní centr do vápna se dostal až k DANIELU LUCASOVI SEGOVIOVI, jehož střela ve skluzu končí v síti.
     
    60
    Admira právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují! Tentokrát ke střele napřáhl střídající RICHARD WINDBICHLER, který svým projektilem překonává Safara.
     
    46
    Wacker právě vstřelil branku!
    Jsme svědky neskutečného zápasu! Centrovaný míč do vápna sklepl DANIELU SCHEUETZOVI jeho spoluhráč. Jmenovaný hráč z první přesně zamířil k pravé tyči, čímž vyrovnává skóre zápasu!
     
    37
    Admira právě vstřelila branku!
    Domácí otáčí nepříznivý stav a jdou poprvé v zápase do vedení! Po centru z pravé strany ve vápně nejvýše vyskočil DANIEL LUCAS SEGOVIA a tentokrát se už nemýlil. Přesnou hlavičkou k tyči nedal brankáři šanci.
     
    9
    Admira právě vstřelila branku!
    A jsme zase na začátku, domácí pohotově vyrovnávají gólem ze standardní situace! Na centrovaný balón si naskočil CHRISTOPH SCHOSSWENDTER a přesnou hlavičkou k levé tyči překonává brankáře Safara. Ten se za míčem pouze ohlédl.
     
    3
    Wacker právě vstřelil branku!
    Hosté jdou překvapivě do vedení! S míčem na noze se do vápna dostal LUKAS HINTERSEER,který využil brankářovo chybné vyběhnutí a chytrým lobem dopravil míč za Machova záda!

    Vít Derner

    Branky: 9. Schosswendter, 37. Segovia, 60. Windbichler, 63. Segovia – 3. Hinterseer, 46. Schuetz, 90+3. Perstaller

    Karty:   31. Ebner (TRK), 63. Segovia (TRK), 64. Windbichler (TRK), 66. Ouedraogo (TRK) – 27. Hinterseer (WCK)


    FC Admira Wacker Mödling: Macho – Palla, Ebner, Schosswendter, Plassnegger – Tito, Thurauer(46. Windbichler), Schwab, Seebacher(29. Schick) – Ouedraogo, Segovia
    FC Wacker Innsbruck: Safar – Loffler(75. Bergmann), Piesinger, Švejnoha, Schilling – Sauer(62. Perstaller), Abrahám, Schuetz, Hinterseer, Wernitznig(78. Schreter) – Wallner

    Rozhodčí: Schörgenhofer – König, Baumann

    Diváci: 2000
    bahis siteleri