Wacker – Rapid 0:4 (kon.) | Wolfsberger – Admira 3:1 (kon.) | Wiener – Sturm Graz 1:3 (kon.)
Austria – Grödig 2:3 (kon.)
konec
RZ Pellets Wolfsberger AC
3:1 (1:0)
FC Admira Wacker Mödling
Sobota 14.09.2013, 19:00 • Lavanttal Arena, Wolfsberg • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Pellets WAC právě vstřelili branku!
    Domácím se podařilo rohový kop ubránit a okamžitě zaútočit do otevřené obrany soupeře. Vzniklé přečíslení vyřešil Kerhe nahrávkou na MICHAELA LIENDLA, který tvrdou ranou do horního rohu nedal Leitnerovi šanci zasáhnout!
     
    79
    Pellets WAC právě vstřelili branku!
    Domácí sehráli povedenou akci, na jejímž konci je opětovné vedení celku z Wolfsbergeru! Falk nejprve chytrou kolmicí vysunul rozběhnutého Standfesta, který se z pravé strany řítil na bránu Admiry. Domácí pravý bek si však všiml ještě lépe postaveného MIHRETA TOPCAGIĆE, kterému poslal balón na malé vápno a Topcagić ho ve skluzu uklidil do odkryté brány – 2:1!
     
    60
    Admira právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Nejprve Jacobo nedokázal z velmi dobré pozice usměrnit míč hlavou do sítě Admiry a tak udeřilo na druhé straně. Po centru Schicka z pravé strany se ve vápně protlačil k zakončení ISSIAKA OUÉDRAOGO. Jeho první střelu ještě Dobnik vyrazil, ovšem Ouédraogo volný balón doběhl a pohodlně ho doklepl do prázdné brány.
     
    2
    Pellets WAC právě vstřelili branku!
    Domácí střílí velmi rychlý gól! Standfest odcentroval z pravé strany přímo na hlavu CHRISTIANA FALKA, který z malého vápna zatloukl míč do sítě za bezmocného Leitnera.

    Martin Augustin

    Branky: 2. Falk, 79. Topcagić, 90+3. Liendl – 60. Ouédraogo

    Karty:   66. Katzer (TRK)


    RZ Pellets Wolfsberger AC: Dobnik – Standfest, Rnic, Sollbauer, Baldauf – Polverino – Kerhe, Liendl, de Paula (73. Salentinig), Jacobo (69. Topcagić) – Falk (82. Putsche). Trenér: Slobodan Grubor.
    Náhradníci: Kofler – Suppan, Jovanovic, Putsche, Salentinig, Segovia, Topcagić

    FC Admira Wacker Mödling: Leitner – Auer, Ebner (83. Schicker), Windbichler, Katzer – Schachner (88. Schößwendter), Schwab – Schick, Sax (74. Rivera), Domoraud – Ouédraogo. Trenér: Oliver Lederer
    Náhradníci: Kuttin – Schößwendter, Weber, Thürauer, Schicker, Rusek, Rivera

    Rozhodčí: Eisner – Hübler, Riedel

    Diváci: 4500
    bahis siteleri