Boston – Colorado 0:2 (kon.) | Buffalo – Columbus 1:4 (kon.) | Washington – Carolina 2:3 (kon.)
Detroit – Arizona 2:4 (kon.) | Tampa – Florida 7:2 (kon.) | Nashville – Toronto 0:4 (kon.)
Minnesota – Winnipeg 2:1 (kon.) | Edmonton – Montreal 1:4 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 6:0 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
7:2 (2:0, 2:1, 3:1)
Florida Panthers
Pátek 11.10.2013, 01:30NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:45
    Tak ještě jedna přesilovka pro Floridu. Boyese před brankou krosčekoval Matt Carle a usedá za katrem.
     
    57:20
    Domácí se řítili do přečíslení 3 na 1, Filppula se tentokrát nechtěl zachovat jako sobec a hledal Killorna, ale poslal mu mizernou přihrávku. Ten se mu ji snažil vrátit, ale to už bylo pozdě.
     
    56:44
    Opět na ledě pořádně vzplály emoce. Weaver si to chtěl rozdat s Hedmanem, ale pak se do toho zapletli rozhodčí a další bitku nepřipustili. Zřejmě se bude vylučovat rovnoměrně na obou stranách.
     
    53:22
    Labrie navíc potrestán dvěma minutami za držení, nenápadný zákrok nakonec znamená přesilovku Floridy.
     
    52:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Čepice ať letí na led, je tu hattrick! Salo po obléhání Clemensenovy branky přiťukl kotouč STEVENU STAMKOSOVI (3+2) a ten ranou bez přípravy trefil přesně! Třetí využitá přesilovka zápasu a Florida podobně jako na ledě St. Louis Blues dostává sedmičku. Asistence: Sami Salo a Teddy Purcell.
     
    50:56
    Panterům navíc už začínají téct nervy. Na útočné modré čáře přišel o kotouč Winchester a vzteky přitom podrazil Malona. Po právu dostává dvě minuty.
     
    49:14
    Markstrom toho už má dost, na jeho místo přichází Scott Clemensen.
     
    49:14
    Tampa právě vstřelila branku!
    VALTTERI FILPPULA (3+1) útočí dokonce na hattrick! Markstrom ale u této branky mít čisté svědomí rozhodně nebude. Purcell uvolnil finského útočníka, který střílel z těžké pozice bekhendem a trefil přesně pod víko. Začíná to zavánět debaklem. Asistence: Teddy Purcell.
     
    46:08
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je zřejmě definitivně rozhodnuto. Tampě se totiž povedlo využít přesilovou hru. VALTTERI FILPPULA (2+1) převzal v útočném pásmu přihrávku od Carla, udělal pár kroků směrem k brance Markstroma a trefil přesně do růžku. Asistence: Matt Carle a Alexander Killorn.
     
    45:58
    Killorn už dnes jednu asistenci má. Mohl mít druhou. Jeho skvělou přihrávku nicméně nepřetavil v gól na zadní tyči úplně volný Tyler Johnson. Jeho střelu do poloprázdné branky zastavila branková konstrukce.
     
    44:57
    Marcel Goc dokonce vzápětí svůj tým oslabí. Vyhodil totiž kotouč z obranného pásma přes plexi a už sedí na trestné lavici.
     
    43:48
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak možná se ještě přece jenom dočkáme dramatu. JONATHAN HUBERDEAU dostal krásnou přihrávku mezi dva obránce od Gomeze a svůj samotatný únik zakončil krásnou kličkou Bishopovi. Páník spěchal za Huberdeauem marně. Asistence: Scott Gomez a Kris Versteeg.
     
    35:51
    Tampa právě vstřelila branku!
    Konečně také česká radost v dnešním zápase! ONDŘEJ PALÁT (1+1) nebyl v předchozím průběhu hry moc vidět, teď ale přetavil ve čtvrtý gól Tampy dobrou práci Killorna, který se zbavil Weavera a poslal Palátovi výborný pas. Premiérová trefa českého útočníka v sezoně. Asistence: Alexander Killorn a Ben Bishop.
     
    31:39
    Tampa právě vstřelila branku!
    První lajna hraje dnes úžasný zápas. STEVEN STAMKOS (2+2) si tento gól sám vybojoval. Nejprve vyšťoural kotouč pro Maloneho, který ho ještě tváří v tvář Markstromovi do sítě nedostal, puk se ale následně odrazil k St. Louisovi, ten ho lehce přiťukl právě k Stamkosovi, který již mířil přesně. Na brankové čáře se ještě snažil zachránit situaci obránce Weaver, vše ale bylo marné. Tampa zase vede o dva góly. Asistence: Martin St. Louis a Ryan Malone.
     
    27:55
    Obrovskou příležitost měl hned zkraje přesilovky Stamkos! Malone mu totiž poslal mezi kruhy vynikající přihrávku, Stamkose ale skvěle vychytal Markstrom.
     
    27:45
    Šustrovo nahození málem zametl do poloprázdné branky Malone, ale nakonec se budou muset domácí smířit pouze s přesilovou hrou. Winchester dostává menší trest.
     
    25:18
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Naprosto nesmyslný zákrok předvedl Huberdeau, který doslova naskočil na Pánika ve snaze o vyhození kotouče.
     
    24:42
    Pak ale Labrie fauloval a Panteři mohou opět pomýšlet na vyrovnání skóre. Jednu přesilovku už využít dokázali.
     
    22:44
    Další velká šance Panterů! Zpoza branky poslal kotouč před branku Gomez a Upshall se ho zblízka pokoušel napasovat na bližší tyč. Bishop byl ovšem pozorný a Brewer následně odpálil kotouč daleko od branky.
     
    20:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Pod kontaktní gól Floridy se velkou měrou podepsali dva čeští borci. Fleischmann nejprve protancoval do útočného pásma, pak nabil Campbellovi na mezikruží, ale střela obránce hostů letěla nad branku. Od zadního mantinelu se však odrazila přímo na hůl BRADA BOYESE (2+0), který ji zametl do branky. Těsně před ním však promáchl kotouč Radko Gudas. Přesilovka využita. Asistence: Brian Campbell a Tomáš Fleischmann.
     
    19:41
    Přesilovka pro Floridu. Na trestné lavici už poslušně sedí Hedman.
     
    19:28
    Mohlo to být 3:0! Hosté zaváhali při rozehrávce, na vrcholu brankoviště byl na chvíli osamocený St. Louis, který se ještě pokoušel uvolnit Stamkose, jemuž se však puk zamotal mezi bruslemi.
     
    13:54
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí zvyšují svůj náskok při vlastním oslabení! Vteřinu před Pánikovým návratem na led poslal kotouč před branku St. Louis a trefil přesně hůl STEVENA STAMKOSE (1+2), který tečoval na místo určení! Asistence: Martin St. Louis a Victor Hedman.
     
    11:55
    První přesilová hra pro Pantery, Richard Pánik dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    08:13
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa Bay jde do vedení! V době, kdy se vyloučený Weaver vracel do hry, zapomněli Panteři na zadní tyči volného MARTINA ST. LOUISE (2+2), který zametl kotouč po rychlé kombinaci za bezmocného Markstroma. Asistence: Steven Stamkos a Ted Purcell.
     
    06:12
    Máme tady první vyloučení zápasu. Dravý Fin Filppula se proháčkoval hostující obranou a byl přitom faulován. Dorážející Killorn měl ještě v signalizované výhodě zajímavou možnost, ale na Markstroma už vyzrát nedokázal. Přesilová hra pro Tampu nabízí možnost k otevření skóre.Na trestné lavici sedí Mike Weaver.
     
    02:24
    První obrovská šance zápasu! Měli ji Panteři z Floridy. Matthias se uvolnil ve středním pásmu a postupoval sám na Bishopa. Útočník Floridy hledal skulinu mezi jeho betony, ale žádná tam nebyla. Domácí přežili první velkou šanci soupeře.

    Radek Barkman

    Branky a nahrávky: 9. Louis (Stamkos, Purcell), 14. Stamkos (Louis, Hedman), 32. Stamkos (Louis, Malone), 36. Palát (Killorn, Bishop), 47. Filppula (Carle, Killorn), 50. Filppula (Purcell), 53. Stamkos (Salo, Purcell) – 21. Boyes (Campbell, Fleischmann), 44. Huberdeau (Gomez, Versteeg)


    Tampa Bay Lightning: Bishop – Gudas, Carle, Hedman, Salo, Brewer, Šustr – St. Louis, Stamkos, Malone – Pánik, Filppula, Killorn – Purcell, Johnson, Palát – Crombeen, Thompson, Labrie.
    Florida Panthers: Markstrom (50. Clemensen) – Gilbert, Campbell, Weaver, Kulikov, Whitney, Gudbranson – Versteeg, Goc, Huberdeau – Boyes, Barkov, Fleischmann – Kopecký, Matthias, Winchester – Crabb, Gomez, Upshall.

    Rozhodčí: Rooney, Hebert – Nowak, Nansen

    Diváci: 19 204
    bahis siteleri