Havlíčkův Brod – Strakonice 5:2 (kon.) | V.Popovice – Hr. Králové 3:4 (kon.) | SHK Hodonín – Warriors Brno 9:1 (kon.)
Litoměřice – Klatovy 6:3 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:2 (1:0, 0:2, 4:0)
HC Strakonice
Pátek 11.10.2013, 18:00 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod fantasticky odehrál závěrečné dějství, když čtyřmi trefami do černého otočil nepříznivý vývoj zápasu. Potvrdil tak roli papírového favorita a po dlouhé době si užívá vítěznou radost ze všech tří bodů. Lví podíl na tom má Lukáš Brebera, který se blýskl hattrickem. Na závěr bych vás chtěl ještě pozvat ke sledování on-line přenosu ze zítřejšího zápasu A-týmu Rebelů, který doma od 17:00 hostí Ústí nad Labem. Děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek pátečního večera. (19:55:23)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Kotouč se zdržuje především ve středním pásmu.
     
    59:25
    Utkání už se jen dohrává.
     
    58:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Domácí založili pro nevyužité šanci svého soupeře bleskový protiútok, který zakončil ranou z bezprostřední blízkosti rozjetý LUKÁŠ BREBERA a svým hattrickem podtrhuje tříbodový zisk svého týmu! Asistence: Tomáš Ludvík.
     
    58:10
    Rebelům je nakloněna i paní Štěstěna! Od modré čáry vypálil Ladislav Gross a jeho štiplavou ránu, jíž brankář Novák asi moc neviděl, vyrazil těsně vedle své levé tyče!
     
    57:30
    Domácí třímají otěže zápasu pevně ve svých rukou a po dlouhé době si jdou pro tříbodový zisk. Sice se jim nedaří překonat obranu soupeře, ale puk drží daleko od své brány.
     
    57:00
    Pátou branku Havlíčkova Brodu mohl vstřelit rozjetý Dominik Skotar, ale ze souboje jeden na jednoho vyšel jako poražený, když byl strakonickým obráncem v prostoru kruhu odstaven od kotouče.
     
    56:45
    I v této náročné zkoušce obstála defenziva domácích na jedničku podtrženou, když přetlačila v předbrankovém prostoru strakonické útočníky a uklidila puk pryč od Čeňka Nováka.
     
    56:20
    Strakonice zakládají novou útočnou akci z hloubi svého obranného pásma, domácí přečkali oslabení bez úhony a stále drží dvoubrankový náskok.
     
    56:02
    Obrázek hry se nemění, hosté mají k Novákovu ohrožení stále hodně daleko.
     
    55:22
    Hosté se stále nemohou probít přes pečlivou obranu Havlíčkova Brodu, který skvěle čistí nebezpečný prostor před svým gólmanem Čeňkem Novákem a vyhazuje puky do Havelcova hájemství.
     
    55:00
    Parta z Kotliny už hraje zcela uvolněně a v oslabení drží puk daleko od svého brankáře Nováka.
     
    54:31
    Havlíčkův Brod brzy získal puk a okamžitě vyhodil přes celé kluziště.
     
    54:14
    Václav Motl (HBR) – 2 minuty -. držení hole.
     
    52:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové už mají utkání pevně pod kontrolou a svou územní převahu vyjádřil dalším vstřeleným gólem! Znovu zafungovala spolupráce David Krajhanzl – LUKÁŠ BREBERA, když druhý jmenovaný ve velké rychlosti stihl zblízka zakončit a kotouč skončil až za brankovou čarou smutného brankáře Havelce! Asistence: David Krajhanzl.
     
    51:45
    Po vhazování vypálil Martin Jelínek, ale brankář Havelec kotouč ze svého brankoviště díky nekrytému výhledu dobře kotouč viděl a neměl sebemenší problém s tím, aby kus černé gumy ukryl v lapačce.
     
    51:35
    Před strakonickou brankou se vytvořila hodně nepřehledná skrumáž, ale David Havelec dokázal uhájit svou svatyni. Další vhazování v pásmu Strakonic.
     
    51:17
    Teď to pro změnu zaskřípalo při pokusu o přechod do útočné fáze hostům, kteří se dopustili zakázaného uvolnění. Buly před brankářem Havelcem.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 19. Hynek (Křesťan), 41. Jelínek (Ludvík, Hlídek), 48. Brebera (Krajhanzl), 53. Brebera (Krajhanzl), 59. Brebera (Ludvík) – 21. Fedor (Řezník), 36. Fedor (Řezník)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák – Pecen, Křesťan, Motl, Skotar – Ludvík, Hlídek, Brebera, Jelínek, Krajhanzl, Mozr, Kittler, Hynek.
    HC Strakonice: Havelec (Štrobl) – Hrubý, Křenek, Řezník, Kordík, Gross, Srb, Papež, Fedor, Bazgier, Škoda, Rajtmajer.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola – Petr Kotlík, Roman Zídek

    Diváci: 85
    bahis siteleri