Martin – Trenčín 1:3 (kon.) | Nitra – Piešťany 3:1 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:2 (kon.)
Banská Bystrica – Žilina 4:0 (kon.) | Košice – Skalica 3:2 (kon.)
konec
HC Košice
3:2 (1:0, 0:1, 2:1)
HK Skalica
sk Pátek 03.01.2014, 18:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Skalica dala gól!

    Rozhodcovia sa dlho radili a napokon došli k nasledujúcemu záveru. RENÉ Školiak bol mužom, ktorý 9 sekúnd pred koncom poslal puk do siete za Riečického. Asistovali mu Kuľha a Obdržálek.
     
    58:40
    Skalica hrá bez brankára!
     
    58:32
    Domáci Deyl odchádza na trestnú lavicu a hosťujúci tréner si berie oddychový čas!
     
    56:19
    Košice dali gól!

    A pravdepodobne je rozhodnuté. RICHARD JENČÍK pred bránou vydoloval puk a pomedzi nohy Lipovského ho vpálil do siete. Hosťujúci gólman sa síce snažil reklamovať zákrok, pri ktorom mal zrejme obmedzený pohyb v bránkovisku, ale márne. Asistencia: Gabriel Spilar.
     
    50:27
    Bol to zrejme Novák, kto sa takisto dostal do samostatného úniku a na Riečického sa rútil v perfektnej príležitosti. Domáci gólman ale nezaváhal a jeho pokus o zakončenie zneškodnil.
     
    48:48
    Brejk vo vlastnom oslabaní takmer vyšiel Sojčíkovi! Ten si puk ťahal do zakončenia na bekhend, ale Lipovský si počkal a nedovolil mu prekvapiť.
     
    47:30
    Domáci sa budú brániť. Deyl odchádza na trestnú lavicu za napadnutie.
     
    45:26
    Štvorica arbitrov konečne fúkla do píšťalky a zranenému musia na striedačku pomôcť lekár i spoluhráči. Bol to pravdepodobne Peter Sojčík.
     
    45:12
    Diváci v Steel aréne pískajú! Pred košickou striedačkou nehybne tvárou k zemi leží niekto z domácich, rozhodcovia ale nie a nie prerušiť hru.
     
    41:55
    Košice dali gól!

    Košičan MAREK SVATOŠ napravil svoje zaváhanie z trestného strieľania. Od mantinelu si nakorčuľoval až pred bránu, kde ukážkovo vymiešal Lipovského a zakončil pod hornú žrď. Asistencia: Tomáš Hrnka.
     
    40:18
    V úvode tretej tretiny zvonila za Riečickým po nenápadnej strele Kuľhu žrďka! Skaličania sa vrútili do tejto časti hry ako víchor.
     
    33:45
    K puku sa postavil Marek Svatoš. Skúsený košický útočník ale svoju šancu nepremenil, Lipovský sa v bránke nenechal oklamať.
     
    33:45
    Bude nasledovať trestné strieľanie v prospech Košíc! Podrazením hráča, ktorý sa rútil do tutového zakončenia sa previnil Srnec.
     
    31:44
    Ďalšie vylúčenie hostí a nasleduje krátka presilovka domácich o dvoch hráčov. Na trestnú lavicu smeruje Mikéska za seknutie.
     
    29:54
    Vylúčenie na strane hostí. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie Kuľha.
     
    29:15
    Skalica dala gól!

    Je vyrovnané! Za tento gól domáci tréner brankára určite nepochváli. BRANISLAV JANKOVIČ získal puk v strednom pásme pri striedačke a okamžite si to zamieril na bránku domáceho celku. Puk si predhodil a Riečický videl šancu vykorčuľovať a odpáliť ho skôr, než sa k nemu dostane súper. To ale mladíkovi v bráne nevyšlo a puk sa prekĺzol až za čiaru. Bez asistencií.
     
    27:55
    Domáci Deyl a hosťujúci Mikéska si skočili do vlasov! Črtajúcu sa potýčku pred Riečickým okamžite rozdelili rozhodcovia a svedkami pästného súboja teda nebudeme.
     
    27:49
    To však neplatilo do chvíle, kým sa nečrtal samostatný únik pre Jenčíka! Domáci hokejista napokon na bránu nešiel sám, ale aj tak nazbieral cenné sekundy a ohrozil Lipovského,
     
    26:50
    Medzičasom už vylúčený Lažo naskočil na ľadovú plochu a my začala sa Skalická presilovka. Obdržálek sa dostal do skvelej príležitosti, ale osamoteného ho po zakončení z ľavej strany vychytal Riečický.
     
    26:16
    Hra vo štvorici vyhovuje viac Košičanom! Cebák prihrávkou cez pásmo našiel pred bránou Bartoša, ten ale z tesnej blízkosti nedokázal Lipovského prekvapiť. Následná strkanica takisto nikam nevedie.
     
    26:02
    Pomer síl na ľade sa vyrovná a následne budú mať hostia k dispozícii skrátenú presilovku. Klouček sa previnil podrazením.
     
    24:27
    Vylučuje sa na strane hostí. Lažo dostáva dve minúty za faul lakťom.
     
    24:07
    Kuľha našiel prihrávkou popred bránu úplne voľného Obdržálka! Ten pálil z väčšej vzdialenosti, ale aj tak nebezpečne. Domáci brankár puk schoval vo svojej lapačke a vyslúžil si potlesk fanúšikov.
     
    Rozhodcovia v zápise upravili strelca úvodného gólu na Petra Sojčíka tak, ako sme vás prvotne informovali. Asistencie si pripísali Deyl a Jenčík.
     
    V košickej Steel aréne sa dnes o atmosféru starajú aj fanúšikovia Skalice, ktorí pricestovali z opačnej polovice republiky povzbudiť svoj tím. Ich počet v sektore hostí si dovolíme odhadnúť na približne 30.
     
    10:26
    Rovnaké vylúčenie ako pred malou chvíľou. Gründling zo Skalice dostáva dvojminútový trest za hrubosť.
     
    07:00
    Vylúčenie na strane hostí. Za hrubosť si na trestnej lavici posedí Gründling.
     
    07:00
    Košice dali gól!

    Domáci sa dostali do vedenia. PETER SOJČÍK zakončoval z veľkého uhla po zemi a dokázal prekvapiť Lipovského, ktorému sa puk zamiešal medzi korčuľami. Asistencia: Radek Deyl a Richard Jenčík.
     
    01:58
    Domáci gólman Riečický sa teraz predviedol! Košická defenzíva podcenila situáciu pri prechode hostí do pásma a po krížnej prihrávke sa dostal do zakončenia Štátek a Riečický mal čo robiť, aby sa stihol premiestniť a puk vyraziť.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 7. Sojčík (Deyl, Jenčík), 42. Svatoš (Hrnka), 57. Jenčík (Spilar) – 30. Jankovič, 60. Školiak (Kuľha, Obdržálek)


    HC Košice: Riečický – Macejko, Klouček, Štrbák (C), Deyl, Šeda, Cebák, Takáč, Kolba – Sojčík, Marcinko, Bicek (A) – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Hrnka, Češík, Svatoš – Matúš Chovan, Boltun, Jokeľ
    HK Skalica: Lipovský – Kozák, Vyrúbalík, Barák, Gründling, Stano, Srnec, Mikeska – Obdržálek, Školiak, Kuľha – Kropáč, Stieler, Lažo – Šátek, F. Novák, Kutálek – Jankovič, Sloboda, Preisinger

    Rozhodčí: Jonák, Stano – Orolín, Tvrdoň

    Diváci: 4385
    bahis siteleri