Martin – Trenčín 1:3 (kon.) | Nitra – Piešťany 3:1 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:2 (kon.)
Banská Bystrica – Žilina 4:0 (kon.) | Košice – Skalica 3:2 (kon.)
konec
HC Košice
3:2 (1:0, 0:1, 2:1)
HK Skalica
sk Pátek 03.01.2014, 18:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Skalica dala gól!

    Rozhodcovia sa dlho radili a napokon došli k nasledujúcemu záveru. RENÉ Školiak bol mužom, ktorý 9 sekúnd pred koncom poslal puk do siete za Riečického. Asistovali mu Kuľha a Obdržálek.
     
    56:19
    Košice dali gól!

    A pravdepodobne je rozhodnuté. RICHARD JENČÍK pred bránou vydoloval puk a pomedzi nohy Lipovského ho vpálil do siete. Hosťujúci gólman sa síce snažil reklamovať zákrok, pri ktorom mal zrejme obmedzený pohyb v bránkovisku, ale márne. Asistencia: Gabriel Spilar.
     
    41:55
    Košice dali gól!

    Košičan MAREK SVATOŠ napravil svoje zaváhanie z trestného strieľania. Od mantinelu si nakorčuľoval až pred bránu, kde ukážkovo vymiešal Lipovského a zakončil pod hornú žrď. Asistencia: Tomáš Hrnka.
     
    29:15
    Skalica dala gól!

    Je vyrovnané! Za tento gól domáci tréner brankára určite nepochváli. BRANISLAV JANKOVIČ získal puk v strednom pásme pri striedačke a okamžite si to zamieril na bránku domáceho celku. Puk si predhodil a Riečický videl šancu vykorčuľovať a odpáliť ho skôr, než sa k nemu dostane súper. To ale mladíkovi v bráne nevyšlo a puk sa prekĺzol až za čiaru. Bez asistencií.
     
    07:00
    Košice dali gól!

    Domáci sa dostali do vedenia. PETER SOJČÍK zakončoval z veľkého uhla po zemi a dokázal prekvapiť Lipovského, ktorému sa puk zamiešal medzi korčuľami. Asistencia: Radek Deyl a Richard Jenčík.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 7. Sojčík (Deyl, Jenčík), 42. Svatoš (Hrnka), 57. Jenčík (Spilar) – 30. Jankovič, 60. Školiak (Kuľha, Obdržálek)


    HC Košice: Riečický – Macejko, Klouček, Štrbák (C), Deyl, Šeda, Cebák, Takáč, Kolba – Sojčík, Marcinko, Bicek (A) – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Hrnka, Češík, Svatoš – Matúš Chovan, Boltun, Jokeľ
    HK Skalica: Lipovský – Kozák, Vyrúbalík, Barák, Gründling, Stano, Srnec, Mikeska – Obdržálek, Školiak, Kuľha – Kropáč, Stieler, Lažo – Šátek, F. Novák, Kutálek – Jankovič, Sloboda, Preisinger

    Rozhodčí: Jonák, Stano – Orolín, Tvrdoň

    Diváci: 4385
    bahis siteleri