Prešov – Topoľčany 1:0 (kon.) | Trnava – Senica 2:1 (1:0 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 4:0 (kon.)
Prievidza – Pov. Bystrica 1:4 (kon.) | Bardejov – SR 18 2:0 (kon.) | Detva – Spišská N. Ves 2:4 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Neděle 05.01.2014, 17:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    Vážení športoví priatelia, vítam vás pri dnešnom zápase 33. kola medzi Liptovským Mikulášom a Michalovcami.

    Liptovský Mikuláš v poslednom zápase získal tri dôležité a aj cenné body, keď sa mu v riadnom hracom čase podarilo uspieť na ľade Bardejova, kde vyhral 4:5. Domáci sa však dostali do vedenia po presnom zásahu Sčurka. Po pár minútach však vyrovnával Poliaček, no skóre sa opäť menilo, keď v rozmedzí pár sekúnd upravil na 2:1 Gmitter. V druhej tretine to bol zamotaný hokej. Bardejov šiel do vedenia 3:1 po góle Dancsáka, následne aj Baláža. Liptáci však znížili na 4:3. V tretej trenie sa presadil najskôr Roháč, ktorý vyrovnal a v 49. minúte uzavrel na konečných 4:5 Piatka.

    Michalovce majú z posledného zápasu tak isto bod, ale nie je to už po riadnom hracom čase. Na ľade v Trnave sa totiž zrodil výsledok 1:2 po predĺžení.

    Prvý gól prišiel v 10. minúte, keď skóre otváral Opatoský. Trnava však dlho nemusela čakať na gól, keď po pár sekundách vyrovnala gólom Poláčeka. V druhej tretine sa nič nezmenilo a o výhercovi nerozhodla ani tretia časť zápasu prišlo na rad predĺženie. V tom sa darilo viac hráčom hostí, ktorí rozhodli zápas vďaka situácii z 63. minúty keď gólom Juráka si zo zápasu východniari odniesli dva body.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    01:41
    V úvode ihneď dobrá šanca Liptovského Mikuláša. Po tom ako pri zakončení prišiel faul nasleduje nájazd Leskovianského, ktorý následne však nepremieňa.
     
    04:46
    Liptovský Mikuláš je doposiaľ lepším tímom. V úvode si pripísal už tretiu šancu, tentokrát sa do zakončenia dostal mladý Števuliak, ktorý si potiahol na pravú stranu brankára, ale nakoniec nie je z toho gól.
     
    06:23
    Po nejakých minútach hry sa do útočného pásma dostali hráči hostí, tí však na teraz iba pohrozili, keď sa pri pravej strane dostal k puku Žemba, lenže jeho zakončenie skončilo na zadnom plexiskle.
     
    07:21
    Liptovský Mikuláš sa dostal síce do útočného pásma, ale tam nejak nevedel prísť k zakončeniu. Nakoniec to mohlo byť pre domácich horšie, keď následný protiútok hostí skončil strelou od modrej – pokus Kubáta loví v lapačke brankár Hollý.
     
    08:21
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Úvodný gól pre domácich vážení športoví priatelia. Liptáci v posledných zápasoch predvádzajú dobré výkony a to sa podpisuje aj tento gól. Skoro už z bezgólovej situácie sa podarilo skórovať MATÚŠOVI LESKOVJANSKÉMU, ktorý z bránkovej čiary od mantinelu tvrdo napálil, puk sa nejakou náhodou odrazil od betónu Fedora až do brány. Asistencia. Ondrej Broska.
     
    09:29
    Vylúčenie na domácej strane, na trestnú odišiel Lištiak za hákovanie.
     
    10:26
    Trpké sekundy sa o malý moment začnú pre domáci tím. Po tom ako na trestnej je Lištiak, prichádza aj druhé vylúčenie, keď na trestnú odchádza Špila.
     
    10:43
    Michalovce ihneď v úvodných sekundách presilovky rozhodili domácich a prišlo aj zakončenie. Pokus Urbana z pravej strany skončil v lapačke brankára Hollého, ktorý sa stihol premiestniť a včas zasiahnuť.
     
    11:04
    Piskot na domácich tribúnach. Michalovce však kombinujú v útočnom pásme, ale zatiaľ nevedia nájsť recept na domácu bránu. Liptáci sa dobre bránia, ale pri puku naďalej Východniari.
     
    11:42
    Po nejakých prihrávkach registrujeme ďalší pokus, tentokrát z ľavej strany čo je prvýkrát počas tejto presilovky 5 na 3. Pokus Drotára vykryl brankár, ktorý si zatiaľ drží čisté konto.
     
    12:29
    Práve sa nám skončila presilovka hostí, ktorí v početnej výhode nenašli recept na brankára súpera. Zmeniť sa to mohlo teraz, keď Martin Lenďák vošiel do útočného pásma, lenže vďaka Jančimu sa mu nepodarilo zakončiť.
     
    13:54
    Dnes to vyzerá ešte na veľmi zaujímavý zápas. Michalovce sa nebezpečne dostávali pred bránu Liptovského Mikuláša, ale v zmätku hráčov neprišlo žiadne zakončenie. Počas striedania sa domáci dostali k puku, ale Kuricovi san epodarilo zakončiť.
     
    15:53
    Pomaly sa dostávame do záveru prvej tretiny. Domáci útok bol zastavený v strednom pásme, z čoho následne profitovali Michalovce. Pokus z pravej strany z hokejky Kubáta vykryl Hollý do bezpečia.
     
    17:20
    Do dobrej šance sa dostal Poliček. Mohli by sme to prirovnať azda k situácii, pri ktorej skóroval Tatar v zápase proti Dalsu, lenže mikulášsky útočník sa nedokázal dostať medzi dvoch hráčov, ktorí ho zastavili.
     
    19:31
    Posledné sekundy prvej tretiny a o puk sa bojuje v útočnom pásme domácich. Pred bránu sa síce dostal puk, ale voľný Poliaček sa nedokázal presadiť.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    21:29
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Skóre sa nám na začiatku druhej tretiny mení a znovu to je na domácej strane. Skoro podobný gól ako pri prvej situácii. Dalo by sa čakať, že zakončenie z tejto pravej strany nepríde, ale opak je pravdou. Pokus LUKÁŠA VARTOVNÍKA, končí za chrbátom brankára Fedora, ktorý v dnešnom zápase druhýkrát inkasuje. Asistencia: Ján Holiga.
     
    22:31
    Po góle prichádza ďalšia možnosť na tretí gól, po tom ako na trestnú odchádza hráč hostí – Šeliga za krosček.
     
    23:51
    Počas presilovky je to zatiaľ fádne čo sa týka hry domácich. Tí sa nevedia dostať do útočného pásma, takže iba kombinujú v zadných radoch. Následne prichádza nájazd Matejku, ale ten nie je premenený.
     
    26:49
    V posledných sekundách hry sa nič vážne nedeje až teraz, keď sa domáci dostali do útočného pásma. Pred bránou nahodený puk tečoval Piatka, lenže ten minul bránu súpera o centimetre.
     
    30:00
    Hra zo strany na stranu. Liptovský Mikuláš aktuálne pri puku. Začínajúci útok končí v útočnom pásme. Strela Bakoša skončila pri brankárovi, ale jemu puk vypadol. Domáci sa ho ešte snažili dotlačiť do brány, ale nakoniec je z toho brejk na druhej strane. Dobrý zákrok brankára Hollého.
     
    31:26
    DO útoku sa dostávajú hostia. Puk pred mikulášsku bránu dotlačila dvojica hráčov hostí, no nakoniec z toho nie je gól. Pokusy Stríža, následne Petrinu pokryl brankár Hollý, ktorý si drží čisté konto. Vhadzuje sa v útočnom pásme hostí.
     
    31:47
    Rýchly brejk po buly na domácej strane. Liptáci sa dostali do brejku 2 na 1, nakoniec posunutý puk na Poliačeka, ktorý zoči-voči brankárovi Fedorovi zaváhal, keď po sťahovačke na backhand prestrelil bránu súpera.
     
    35:13
    Pár sekúnd sa bojuje v útočnom pásme hostí, lenže Liptáci sa ubránili aj za cenu zakázaného uvoľnenia. Po buly ostávajú hostia v útočnom pásme.
     
    35:45
    ROháč získal puk v útočnom pásme a z pravej strany sa dostal medzi kruhy, kde však jeho pokus bol zablokovaný. Následne to vyzeralo na protiútok hostí, ale v strednom pásme získava puk súper.
     
    37:02
    O puk sa dlhšie bojovalo v strednom pásme. Nakoniec sa hostia dokázali dostať do útočného pásma, no po prihrávke a následnom zakončení Kubáta sa skóre nemení.
     
    38:29
    Skóre sa však mohlo meniť na druhej strane. Prihrávka Bartíka na vzdialenejšiu tyč skončila u Brosku, ktorý z prvej mieri do tyče!
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    41:33
    Dobrá šanca na strane hostí v úvode tretej tretine, po ktorej by sa mohol celý zápas zdramatizovať. Jasná gólová šanca na hokejke Čížeka, ktorý netrafil tak povediac prázdnu bránu a poslal puk tesne mimo ľavej tyče.
     
    45:09
    Buly v útočnom pásme domácich. Liptáci sa po vhadzovaní nedostali k zakončeniu a hra sa stiahla do stredného pásma. Uvidíme či sa skóre ešte bude v priebehu zápasu meniť.
     
    45:51
    Veľké rušno robia hlavne hostia v útočnom pásme, kde už mali azda aj tri gólové šance no ani jednu nevyužili. V dvoch prípadoch zlyhali v zakončení, no teraz strelecký pokus Šechného pokryl brankár Hollý.
     
    47:27
    Majerník mal dobrú šancu po buly, ale po jeho zakončení sa stav nemení. Liptovský Mikuláš v posledných sekundách hrá viacmenej vo vlastnom pásme a do útokov sa dostáva iba po nejakých menších protiútokoch.
     
    47:56
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Po tom ako hostia nevyužili viacero šancí prišiel trest na opačnej strane. Rýchly brejk z vlastného pásma potiahol Ivan Roháč, ten našiel pred bránou voľného LUKÁŠA VARTOVNÍKA, ktorý druhýkrát v dnešnom zápase prekonáva brankára Fedora. Asistencia: Ivan Roháč.
     
    50:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Znovu sa presadzuje gólová formácia z posledných minút. Je to už štvrtý úder Liptákov v dnešnom zápase a tretí z hokejky LUKÁŠA VARTOVNÍKA, ten ako v poslednom prípade, tak aj teraz nadviazal na prihrávku Ivana Roháča a nezaváhal. Asistencia: Ivan Roháč.
     
    51:19
    Vylúčenie na strane hostí, na trestnú odchádza Šechný za podrazenie.
     
    53:00
    Doposiaľ presilovke sa nič také výrazné nedeje. Liptáci si držia puk, no do väčších šancí sa nedostávajú.
     
    53:09
    Kubát odchádza za seknutie.
     
    53:50
    Liptovský Mikuláš sa vo vlastnom oslabení dostal pod tlak súpera, keď prišiel brejk dvoch hráčov na jedného. Zakončenie Drotára však pokryl bezpečne brankár Hollý, ktorý si tak drží čisté konto.
     
    55:43
    PERFEKTNÉ ZÁKROKY BRANKÁRA HOLLÉHO! Čo teraz predviedol mikulášsky brankár. Najskôr zakončenie do odkrytej časti, kde to už vyzeralo na gól, no jeho koniec lapačky vyrazil puk. Prázdna brána a následná otočka okolo brány v podaní Drotára, ktorý si už myslel, že skóroval, avšak Hollý senzačne vyrazil.
     
    59:33
    Záverečné sekundy dnešného zápasu a na starom štadióne v Liptovskom Mikuláši sa spustil obrovský potlesk.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Skončil sa nám tak dnešný zápas 4:0, v ktorom boli azda domáci hráči o dosť lepší ako ich súper, čo sa aj jasne podpísalo na konečnom výsledku.

    Góly a asistencie: 9. Leskovjanský (Broska), 22. Vartovník (Holiga), 48. Vartovník (Roháč), 51. Vartovník (Roháč). (19:00:42)

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 9. Leskovjanský (Broska), 22. Vartovník (Holiga), 48. Vartovník (Roháč), 51. Vartovník (Roháč)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (Duchoň) – Števuliak, Školiak, Mezovský, Roháč, Janči, Kuric, Janček, Špila, Matejka, Klepáč, Poliaček, Vartovník, Sajko, Broska, Lištiak, Piatka, Bartík, Bakoš, Holiga, Leskoviansky.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Fedor (Petro) – Urban, Drotár, Kubát, Palovčík, Majerník, Kmiť, Šeliga, Lenďák, Schnelly, Cmorej, Šechný, Petrina, Stríž, Opatovský, Čížek, Žemba, Buraľ, Banovský, Borecký.
    bahis siteleri