Prešov – Topoľčany 1:0 (kon.) | Trnava – Senica 2:1 (1:0 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 4:0 (kon.)
Prievidza – Pov. Bystrica 1:4 (kon.) | Bardejov – SR 18 2:0 (kon.) | Detva – Spišská N. Ves 2:4 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Neděle 05.01.2014, 17:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Znovu sa presadzuje gólová formácia z posledných minút. Je to už štvrtý úder Liptákov v dnešnom zápase a tretí z hokejky LUKÁŠA VARTOVNÍKA, ten ako v poslednom prípade, tak aj teraz nadviazal na prihrávku Ivana Roháča a nezaváhal. Asistencia: Ivan Roháč.
     
    47:56
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Po tom ako hostia nevyužili viacero šancí prišiel trest na opačnej strane. Rýchly brejk z vlastného pásma potiahol Ivan Roháč, ten našiel pred bránou voľného LUKÁŠA VARTOVNÍKA, ktorý druhýkrát v dnešnom zápase prekonáva brankára Fedora. Asistencia: Ivan Roháč.
     
    21:29
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Skóre sa nám na začiatku druhej tretiny mení a znovu to je na domácej strane. Skoro podobný gól ako pri prvej situácii. Dalo by sa čakať, že zakončenie z tejto pravej strany nepríde, ale opak je pravdou. Pokus LUKÁŠA VARTOVNÍKA, končí za chrbátom brankára Fedora, ktorý v dnešnom zápase druhýkrát inkasuje. Asistencia: Ján Holiga.
     
    08:21
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Úvodný gól pre domácich vážení športoví priatelia. Liptáci v posledných zápasoch predvádzajú dobré výkony a to sa podpisuje aj tento gól. Skoro už z bezgólovej situácie sa podarilo skórovať MATÚŠOVI LESKOVJANSKÉMU, ktorý z bránkovej čiary od mantinelu tvrdo napálil, puk sa nejakou náhodou odrazil od betónu Fedora až do brány. Asistencia. Ondrej Broska.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 9. Leskovjanský (Broska), 22. Vartovník (Holiga), 48. Vartovník (Roháč), 51. Vartovník (Roháč)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (Duchoň) – Števuliak, Školiak, Mezovský, Roháč, Janči, Kuric, Janček, Špila, Matejka, Klepáč, Poliaček, Vartovník, Sajko, Broska, Lištiak, Piatka, Bartík, Bakoš, Holiga, Leskoviansky.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Fedor (Petro) – Urban, Drotár, Kubát, Palovčík, Majerník, Kmiť, Šeliga, Lenďák, Schnelly, Cmorej, Šechný, Petrina, Stríž, Opatovský, Čížek, Žemba, Buraľ, Banovský, Borecký.
    bahis siteleri