Stuttgart – Freiburg 2:0 (kon.) | W. Brémy – Schalke 1:1 (kon.) | Norimberk – Mönchengladbach 0:2 (kon.)
Augsburg – Bayern 1:0 (kon.) | Frankfurt – Mohuč 2:0 (kon.) | Dortmund – Wolfsburg 2:1 (kon.)
konec
Eintracht Frankfurt
2:0 (0:0)
1. FSV Mohuč 05
Sobota 05.04.2014, 15:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Ve druhé půli se velmi dobrým výkonem prezentovali domácí, kteří se prosadili hned dvakrát. Nejprve otevřel skóre Joselu, v závěru přidal druhý přesný zásah Meier. Frankfurt tak zdolal Mainz 2:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 9:7 (17:23:32)
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Lehkou hlavičku schoval Trapp pohodlně v rukavicích. Hnedle nato poslal spoluhráče do protiútoku.
     
    90+1
    Hostující volný kop v podání Geise zamířil do levé tyče! Mainz byl blízko vykřesání poslední naděje. Nakonec ale bude vykopávat Eintracht.
     
    90
    K základní hrací době budou nastaveny rovné tři minuty.
     
    90
    Závěr utkání je jednoznačně v režii Eintrachtu, který i nadále kombinuje na útočné polovině. Domácí fanoušci si klání užívají.
     
    89
    Střídání na straně Frankfurtu. Místo Barnetty naskočí do hry Schröck.
     
    88
    Eintracht zahrával rohové kopy hned dva. Ani jeden se ale neujal. Dimácí celek to však nemusí vůbec mrzet.
     
    87
    Frankfurt je při chuti! Joselu si seběhl do dobré střelecké pozice, odkud protáhl Kariuse. Hostující brankář musel předvést své umění a ránu vytěsnit na rohový kop.
     
    85
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    O vítězi duelu je s největší pravděpodobností rozhodnuto. ALEXANDER MEIER obdržel ideální přihrávku z pravé strany, načež umístil balon přesně k pravé tyči.
     
    84
    Balon opět pouze procestoval velkým vápnem, Mainzu se standardní situace příliš nevedou. Utkání se pomalu, ale jistě chýlí ke svému závěru.
     
    83
    Volný kop pro hosty, Jung nyní doslova nasadil strom Choupo Motingovi. To vše ale až po střídání, Moritze nahradí Polter.
     
    82
    Nic nenasvědčuje tomu, že by hosté přidávali na aktivitě, Frankfurt v poklidu kombinuje na útočné polovině a hledá způsob, kterak prorazit obranný val soupeře.
     
    81
    Eintracht se pokoušel o rychlou akci, na jejímž konci byl Aigner. Domácí forvard ale balon nedostihl. Mainz bude vykopávat.
     
    79
    Hosté budou zahrávat přímý kop, Frankfurt si počínal nedovoleným způsobem. Moritzův centr ale doplachtil až do zámezí, kde žádnou škodu nenatropil.
     
    77
    Joselu testoval pozornost hostujícího brankáře z dálky. Vůbec ale netrefil branku. Mainz se tak psotará o výkop. Nádále sledujeme duel bez větších brankových příležitostí.
     
    75
    Nepříliš nebezpečná rána končí v náručí Trappa. Gólman Frankfurtu s rozehrávkou pochopitelně nepospíchá.
     
    74
    Aigner to tentokráte zkoušel individuálně, byl ale zastaven obětavou obranou FSV. Hostujícímu celku již příliš času na vyrovnání nezbývá, Eintracht je stále blíže zisku cenných bodů.

    Libor Kucza

    Branky: 52. Joselu (Jung), 85. Meier (Aigner)

    Karty:   20. Russ (FRN), 45. Jung (FRN), 55. Flum (FRN) – 38. Zimling (MAI), 51. Pospěch (MAI), 54. Moritz (MAI), 57. Bell (MAI)


    Eintracht Frankfurt: Trapp – Russ, Zambrano, Djakpa, Jung (C) – Madlung, Lanig, Flum (62. Meier), Barnetta (89. Schröck) – Aigner, Joselu.
    Náhradníci: Wiedwald – Celozzi, Rosenthal, Meier, Schröck, Stendera, Kadlec.

    1. FSV Mohuč 05: Karius – Pospěch, Noveski, Bell, Park – Geis, Zimling (58. Parker), Moritz (C) (83. Polter), Koo, Choupo-Moting – Okazaki (72. Mallı).
    Náhradníci: Krešić – Díaz, Bungert, Mallı, Soto, Polter, Parker.

    Rozhodčí: Stark – Salver, Pickel

    Diváci: 50 400
    thejrc.org