Omsk – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Barys – Novokuzněck 4:5 (1:2 po s.n.) | Ufa – Novosibirsk 2:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Čerepovec 5:1 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:4 (1:2 po s.n.) | Atlant – Záhřeb 5:2 (kon.)
HC Slovan – Jokerit 2:4 (kon.)
konec
Atlant Moskevská oblast
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
Medveščak Záhřeb
Neděle 12.10.2014, 15:30 • Arena Mytišči - Ice Palace Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Ondřej Němec (ATL) 0+0, čas na ledě: 24:41, 5 střel (17:54:31)
     
    Je dobojováno. Také ve třetí části domácí potvrdili svou převahu, když navýšil vedení Arťom Černov. Hosté ještě dokázali v závěru vykřesat zásluhou Mika Glumaca naději, ovšem to bylo ze strany Medveščaku vše. Definitvní pojistku vítězství přidal Michajl Gluchov. Atlant tak zaslouženě zdolal Medveščak Záhřeb 5:2. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 43:21
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Utkání se již spíše dohrává ve středním pásmu, o vítězi je definitivně rozhodnuto.
    Michajl GLUCHOV - 5:2
     
    58:14
    Atlant právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté rozhodují o svém vítězství. Šmeljov nalezl perfektní přihrávkou před brankou stojícího MICHAJLA GLUCHOVA, který pohotově dopravil puk do odkryté branky. Asistence: Sergej Šmeljov, Matthew Gilroy.
     
    57:18
    A bude se znovu trestat. Za podražení dostává dvě minuty Barry Brust (ZAG). Trest odpyká Shaone Morrisson.
     
    56:36
    Lodivod Atlantu si nyní vyžádal oddechový čas. Co svým svěřencům naordinuje?
    Mike GLUMAC - 4:2
     
    56:35
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté se v závěru utkání přesto prosazují. Záhřeb ideálně využil domácí chyby. Přečíslení dvou na jednoho zakončil individuálně MIKE GLUMAC, který se trefil přesně do pravého horního růžku svatyně Atlantu. Bez asistence.
     
    55:28
    Němec zkoušel vypálit od modré, ovšem puk byl sražen k Sergeji Šmeljovovi, který jej nedokázal dopravil do poloodkryté klece. Přesto Atlant pokračuje v tlaku.
     
    54:24
    Hosté půjdou opět pykat. Andrew Hutchinson (ZAG) si odsedí dvě minuty za sekání. Medveščak se sám připravuje o jakoukoliv šanci na zvrat utkání.
     
    53:51
    Atlant hraje ve velké pohodě, momentálně okupuje ptočné pásmo a hledá si prostor ke střele. Medveščak svému soupeři vůbec nestíhá.
     
    52:38
    Znovu jsou domácí velmi nebezpečí, od modré pálil Ondřej Němec. Ani tentokráte ale Brust kotouč za svá záda nepropusil. Toto oslabení již Záhřeb zřejmě přečká bez úhony.
     
    51:27
    Neměc přihrával na Olegu Jašinovi, který střelou z první trefil pouze připraveného Brusta. Hostující brankář poté raději přerušil hru a dopřál svým spolubojovníkům odpočinek.
     
    51:01
    Hnedle vzápětí jej za sekání následuje Mike Glumac (ZAG).
     
    50:58
    S tresty se nyní roztrhl pytel. Na trestnou lavici putuje Pascal Pelletier (ZAG), který se provinil hákováním.
    Arťom ČERNOV - 4:1

     
    50:16
    Atlant právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. Otřepané pravidlo, které ale jak vidno stále platí. Sergej Šmeljov si sjel do útočné třetiny a z mezikruží vypálil. První ránu ještě Brust vytěsnil, ovšem na dorážku ARŤOMA ČERNOVA již nestačil. Asistence: Sergej Šmeljov.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 7. Engqvist (Černov, Šmeljov), 12. Gilroy (Engqvist), 25. Potapov (Gluchov, Majorov), 51. Černov (Šmeljov), 59. Gluchov (Šmeljov, Gilroy) – 31. Thomas (Mathieu), 57. Glumac


    Atlant Moskevská oblast: Engren (Šikin) – Novopašin, Baldajev, Dyblenko, Rukavišnikov, Němec, Dorofejev, Gilroy – Engqvist, Kozlov, Potapov, Majorov, Voronin, Radulov, Gluchov, Černov, Kolcov, Šošnikov, Jašin, Šmeljov
    Medveščak Záhřeb: Brust (Dekanich) – Popović, Martinović, Hutchinson, Flood, Carle, Morrisonn – Thomas, Segal, Glumac, Murray, Pelletier, Polushaj, Hedden, Anderson, Wright, Björkstrand, Perkovich, St. Pierre

    Rozhodčí: Bulanov, Ronn – Goljak, Dědjulja

    Diváci: 5900
    bahis siteleri