Vsetín – Mountfield HK 1:6 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 5:3 (kon.) | Havířov – Přerov 1:0 (kon.)
Ústí n/L – Havlíčkův Brod 8:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:6 (1:0, 0:2, 0:4)
Mountfield HK
Neděle 18.01.2015, 13:30 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů
Partner:
     
    55:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Odevzdaní vsetínští borci dostávají další příděl do své klece. Po akci na jeden dotek uklízel puk za bezmocného Stojara PATRIK MIŠKÁŘ. Asistence: Ondřej Kovářů, Filip Hronek.
     
    50:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Znovu jsme sledovali hradecký zámek, který končí až pukem ve Stojarově brance. Úspěšným zakončovatelem pohledné akce je KAREL PLÁŠIL. Asistence: Patrik Miškář, Jan Michálek.
     
    42:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté z Hradce se vzápětí prosazují po čtvrté v dnešním zápase a podruhé v této přesilové hře. ALEŠ SUDA napřáhl na modré čáře a propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Michálek.
     
    41:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    A to se jim daří. Plášilovo nahození od modré čáry přesně tečoval FILIP HRONEK, pro něhož je to druhá branka v dnešním měření sil. Asistence: Karel Plášil.
     
    35:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradci se přeci jen daří využít dlouho trvající přesilovku. FILIP HRONEK si vzal puk do své moci vybruslil si k levé tyči Stojarovy branky odku přesně zamířil za jeho záda. Asistence: Ondřej Kovářů, Karel Plášil.
     
    31:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tentokrát už je vyrovnáno. MICHAL PROCHÁZKA se prosmýkl ke Stojarovi, kterého poslal blafákem do forhendu na opačnou stranu branky, čímž si umožnil pohodové zakončení do odkryté klece. Hradecký kapitán se však při svém manévru zranil. Po pádu na led míří k ošetření do kabin. Asistence: Aleš Krátoška.
     
    16:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen dočkali branky. Poté co Mikula trefil břevno hradecké branky, dorazil kus černé gumy za brankovou čáru ONDŘEJ GRYGAR. Asistence: Josef Mikula, Lukáš Kuchařík.

    Pavel Tajzler

    Branky a nahrávky: 17. Grygar (Mikula, Kuchařík) – 32. Procházka (Krátoška), 36. Hronek (Kovářů, Plášil), 42. Hronek (Plášil), 43. Suda (Michálek), 51. Plášil (Miškář, Michálek), 56. Miškář (Kovářů, Hronek)


    VHK ROBE Vsetín: Stojar – Hryciow, Svozílek, Vašíček, Konopka, Červínek, Šťedrý, Vaněk – Bůbela, Španko, Mikula, Kuchařík, Grygar, Bouda, Slováček, Zvonek, Valter.
    Mountfield HK: Ašenbrenner – Faltýnek, Košař, Plašil, Suda, Hronek, Skála, Matějček – Gančarčík, Šeda, Miškář, Malinský, Krátoška, Bartoň, Michálek, Procházka, Pavlík, Kovářů, Pilař, Dudák, Kratochvíla.

    Rozhodčí: Vaněk – Bryška, Švarc.
    bahis siteleri