Chievo – Inter 0:1 (kon.) | Atalanta BC – Hellas Verona 1:1 (kon.) | Bologna – Frosinone 1:0 (kon.)
Janov – Juventus 0:2 (kon.) | AS Řím – Sassuolo 2:2 (kon.) | Turín – Sampdoria 2:0 (kon.)
Carpi FC – Fiorentina 0:1 (kon.) | Neapol – Lazio 5:0 (kon.)
konec
Chievo Verona
0:1 (0:1)
Inter Milán
Neděle 20.09.2015, 12:30 • Marco Antonio Bentegodi, Verona • Italská Serie A • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Chievo Verona tentokrát v domácím prostředí na body nedosáhlo, neboť s Interem Milán prohrálo 0:1 !

    První poločas nabídl spíše taktickou bitvu, příliš šancí jsme bohužel neviděli. První příležitost měli hosté, jenže Kondogbia Bizzariho neprostřelil. Ve 35. minutě mohli zahrozit hosté, nicméně ideální centr Birsy před brankou přizvedl Gary Medel. Ve 42. minutě se dočkal Inter, centr Guarína zpomalil obránce, a Mauro Icardi si dokázal poradit, a poslal Inter do vedení!

    Hned po pěti minutách druhého poločasu mohlo být vyrovnáno! Do velmi dobré pozice se dostal Paloschi, nicméně mířil těsně nad branku! Hra byla následně velmi vyrovnaná, a hlavně Inter hrál ve své obraně výborně. V samotném závěru hlavičkoval Frey, avšak mířil mimo!

    Inter je tak i po čtyřech zápase nadále stoprocentní, a s plným bodovým ziskem je na první příčce Serie A! Chievo má na svém kontě osm bodů, a momentálně je šesté.

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (14:32:19)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Felipe Melo rozehrál míč pro Rodriga Palacia, který míč neudržel na hrací ploše, a bude následovat odkop od branky Bizzarriho.
     
    90+4
    V pravé rohu byl faulován Rodrigo Palacio, kterého poslal k zemi hodně tvrdým zákrokem střídající Mpoku. Hlavní rozhdočí neváhal, a udělil žlutou kartu! Inter tak bude rozehrávat na polovině svého soupeře, a ušetří další čas!
     
    90+4
    Inter se dostal po chybné rozehrávce do rychlého protiútoku, který táhl po levé straně Ivan Perišić. Centr chorvatského záložníka však nikoho nenašel, a míč mířil do zámezí. Fredy Guarín však zabral, a míč stihl na hrací ploše!
     
    90+3
    Fredy Guarín mohl být ještě v závěru utkání vyloučený, neboť ve středu hřiště zastavil ostrým zákrokem Mpoku. Hlavní rozhodčí však zákrok pustil, a žlutou kartu neudělil.
     
    90+2
    Mauro Icardi i v devadesáté minutě dokázal velmi aktivně napadat, a vyplatilo se. Argentinský útočník vybojoval míč pro svého krajana Palacia, který byl faulován a Inter zůstane u míče.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem pět minut nad rámec základní hrací doby, což se vůbec nelíbí Robertu Mancinimu, který by nejradši utkání ukončil hned!
    90. Hlavička Freye mířila těsně mimo
     
    90
    Chievo se v závěru utkání pokouší o vyrovnání! Centr Freye odvrátil na rohový kop Felipe Melo. Následoval rohový kop, který Simone Pepe rozehrál na Ingleseho, který poslal do vápna zajímavý centr. Hlavičkoval Nicolas Frey, který však mířil těsně mimo!
     
    88
    Dlouhý nákop dopředu poslal domácí Simone Pepe, jehož centr měl směřovat na Meggioriniho. Zkušený italský útočník však o míč přišel, neboť hlavičkový souboj ovládl Andrea Ranocchia.
     
    87
    Střídající Brožović se hned po svém přichodu zapojil do hry. Na levou stranu dostal přihrávku od Guarína, odcentrovat se mu nepodařilo, nicméně vybojoval rohový kop!
     
    86
    Inter momentálně drží míč na vlastní polovině, a pokouší se šetřit čas. Domácí Chievo však velmi agresivně napadá, a pokouší se dostat co nejdříve k míči.
     
    85
    Inter provádí poslední střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Geoffrey Kondogbia, kterého nahrazuje chorvatský středopolař Brožović.
    83. Souboj Felipe Mela a Mpoku
     
    83
    Na trávníku zůstal ležet domácí Mpoku, kterého poslal k zemi Felipe Melo. Nervy na uzdě neudržel domácí trenér, který byl vykázán na tribunu. Melo zatím žlutou kartu od hlavního rozhodčího neobdržel!
     
    82
    Davide Santon se krásně zbavil napadajícího Hetemaje, a postupoval vpřed. Jeho následná přihrávka našla Rodriga Palacia, který byl však faulován Inglesem.
     
    81
    Chievo zahrávalo standardní situaci, ta se však nepovedla, a do protiútoku šel Inter. Po levé straně postupoval Ivan Perišić, který si to namířil až do vápna. Jeho následnou přihrávku na osamoceného Guarína však zablokoval jeden z obránců domácích!

    Jan Havlovic

    Branky: 42. Icardi (Guarín)

    Karty:   40. Meggiorini (CHV), 90+4. Mpoku (CHV) – 27. Guarín (INM)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 9:7. Rohy: 8:8. Ofsajdy: 6:6. Fauly: 2:0.
    Chievo Verona: Bizzarri – Frey, Gamberini, Cesar, Gobbi – L. Castro, N. Rigoni (81. Pepe), Hetemaj – Birsa (74. Mpoku) – Paloschi (68. Inglese), Meggiorini.
    Náhradníci: Seculin, Bressan – Mattiello, Pepe, Sardo, Cacciatore, Inglese, Christiansen, Pellissier, Pinzi, Dainelli, Mpoku.

    Inter Milán: Handanovič – Santon, Medel, Murillo (69. Ranocchia), Telles – Guarín, Melo, Kondogbia (85. Brozović) – Perišič – Icardi, Jovetić (75. Palacio).
    Náhradníci: Carrizo, Radu – D'Ambrosio, Brozović, Manaj, Ljajić, Nagatomo, Ranocchia, Biabiany, Montoya, Palacio, Gnoukouri.

    Rozhodčí: Tagliavento – Preti, Ranghetti (vš. Itálie)
    thejrc.org