Rapid – Admira 2:0 (kon.)
konec
SK Rapid Vídeň
2:0 (1:0)
FC Admira Wacker Mödling
Neděle 20.09.2015, 16:30 • Ernst-Happel-Stadion, Wiedeń • Rakouská Bundesliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Rapid Vídeň zvládl utkání s dosavadním lídrem Tipico Bundesligy, FC Admirou Wacker Mödling, a zvítězil 2:0 ! (18:26:26)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Po ztrátě Ebnera získal míč domácí Florian Kainz, který si chtěl narazit s Schwabem, to mu však nevyšlo a u míče jsou hosté!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Následného rohového kopu se ujal Florian Kainz, který poslal do vápna centr, ten směřoval do levé část vápna. Ven z branky šel Siebenhandl, který míč vyboxoval.
     
    89
    Prosenik pronikal středem hřiště, následně však rozáthl hru na pravou stranu, odkud odcentroval Pavelic. Jeho pokus zablokoval jeden z obránců, a bude z tohor rohový kop!
     
    88
    Na druhé straně mohl zahrozit Rapid, nicméně průnik Prosenika středem hřiště zastavil skvěle načasovaným skluzem hostující Zwierschitz!
     
    87
    Po delší době se do blízkosti vápna Jána Novoty podívala také Admira. Na pravé straně operoval s míčem Starkl, který se pokoušel odcentrovat, přes Kainze se mu to však nepovedlo.
     
    85
    Střídající Louis Schaub pár minut po svém příchodu fauloval na pravé straně Ebnera, a u míče zůstane Admira po odpískání nedovoleného zákroku.
     
    84
    Wostry je již po ošetření a vypadá to, že by měl pokračovat ve hře. Následného rohového kopu se ujal Florian Kainz, jehož centr však odvrátila obrana Admiry.
     
    83
    Na trávníku zůstal ležet Markus Wostry, který si pravděpodobně ublížil při obranném zákroku v souboji s Kainzem. Bude následovat rohový kop pro Rapid!
     
    81
    Rapid Vídeň i za dvoubrankového vedení nepřestává útočit, a momentálně kombinuje na útočné polovině. Obrana Admiry je však velmi dobře postavená!
     
    80
    Aktivní Florian Kainz provedl zajímavý průnik po levé strany, kdy následně uvolnil Stangla. Jeho centr však ve vápně odvrátil Wostry, a Prosenik se k míči nedostal.
     
    79
    Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází Steffen Hofmann, přichází Louis Schaub.
     
    78
    Hostující tým se pokoušel o rychlý protiútoku přes levou stranu, avšak lehký centrMarkuse Blutsche nikoho ve vápně nenašel!
     
    76
    Dlouhý nákop na útočnou polovinu poslal stoper Christopher DIbon, který hledal střídajícího Prosenika. Mladý rakouský útočník však prohrál souboj s Ebnerem, a míč skončil u brankáře SIbenhandla!
     
    75
    Florian Kainz po svém příchodu hru Rapidu jednoznačně zvedl. Tentokrát se domácí záložník snažil na levé straně kombinovat s Stanglem, nicméně míč ztratil.
     
    72
    Steffen Hofmann opět skvěle zabojoval ve středu hřiště, a získal míč pro svůj tým. Poté přešel po levé straně na útočnou polovinu a poslal do vápna zajímavý centr, ten však skončil v rukavicích brankáře Siebenhandla.
     
    71
    Střídání v týmu FC Admira Wacker Mödling: ze hřiště odchází Maximilian Sax, přichází Peter Zulj.

    Jan Havlovic

    Branky: 42. Schwab, 66. Dibon

    Karty:   23. Schwab (RVI), 36. Hofmann (RVI) – 41. Blutsch (TRK)


    SK Rapid Vídeň: Novota – Pavelic, Sonnleitner, Dibon, Stangl – Grahovac, Schwab – Schobesberger, Hofmann (C), Huspek – Jelić
    Náhradníci: Auer, Schaub, Kainz, Nutz, Hofmann, Prosenik, Strebinger

    FC Admira Wacker Mödling: Siebenhandl – Ebner, Zwierschitz, Wostry, Wessely – Lackner, Toth (C) – Sax, Blutsch, Spiridonović – Starkl
    Náhradníci: Zulj, Malicsek, Schicker, Maier, Bajrami, Kuttin, Grozurek, Plattensteiner

    Rozhodčí: Schörgenhofer, Winsauer, Gutschi (vš. Rakousko)
    bahis siteleri