Chabarovsk – Jaroslavl 0:1 (kon.) | Vladivostok – Soči 0:2 (kon.) | Novokuzněck – Toljatti 2:0 (kon.)
Novosibirsk – Kazaň 5:4 (po pr.) | Omsk – Barys 2:4 (kon.) | N.Novgorod – Chanty-Mansijsk 6:0 (kon.)
Riga – HC Slovan 1:2 (0:2 po s.n.) | Minsk – Jekatěrinburg 5:1 (kon.) | Petrohrad – Jokerit 6:3 (kon.)
Spartak Moskva – Záhřeb 1:2 (kon.)
po prodl.
HC Sibir Novosibirsk
5:4 (0:2, 2:1, 2:1 - 1:0)
Ak Bars Kazaň
Pátek 25.09.2015, 15:30 • Ice Sports Palace Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:22 Maxim IGNATOVIČ - 5:4
     
    63:22
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí hráči nakonec senzačně otáčí vývoj dnešního utkání v prodloužení! Meňšikovovou střílenou přihrávku z levé strany vyrazil Garipov betony jen do míst, kde stál MAXIM IGNATOVIČ, který z pravého kruhu poslal kotouč do zcela odkryté hostující branky! Asistence: Sergej Šumakov, Vitalij Meňšikov.
    50:15 Tomáš VINCOUR - 4:4
     
    50:15
    Sibir právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Parádní kombinace domácích, kdy Vereščagin mezi kruhy obhodil protihráče a ještě našel lépe postaveného TOMÁŠE VINCOURA, který střelou k levé tyči srovnal skóre dnešního zápasu! Asistence: Ivan Vereščagin, Calle Ridderwall.
    46:11 Oleg GUBIN - 3:4
     
    46:11
    Sibir právě vstřelil branku!
    Gólová přestřelka pokračuje a domácí jsou zpátky ve hře! Vladimír Roth střílel od modré čáry po zemi, Garipov vyrazil kotouč pouze před sebe do míst, kam si najel OLEG GUBIN, který již neměl potíže dostat puk do branky Kazaně! Asistence: Vladimír Roth.
    42:54 Igor MIRNOV - 2:4
     
    42:54
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté navíc odskakují potřetí v dnešním zápase na rozdíl dvou branek, když IGOR MIRNOV ujel s pukem po levé straně a po rychlém objetí Salákovy svatyně zasunul kotouč za jeho záda! Asistence: Arťom Lukojanov, Vladimir Tkačjov.
    36:30 Tomáš VINCOUR - 2:3
     
    36:30
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hra s méně hráči více seděla domácím, kteří se znovu dotahují na rozdíl jediné branky! Vladimír Roth z levé strany naznačil zajetí s pukem za branku Kazaně, poté však přišla parádní backhandová přihrávka před branku, kde se k puku dostal TOMÁŠ VINCOUR, který zakončil českou spolupráci gólem do zcela odkryté hostující svatyně! Asistence: Vladimír Roth, Calle Ridderwall.
    35:43 Arťom LUKOJANOV - 1:3
     
    35:43
    Kazaň vstřelila branku!
    A je to právě navrátivšíse ARŤOM LUKOJANOV, který vrací hostům dvougólové vedení poté, co se střela Tkačjova odrazila před branku domácích, odkud ho nadvakrát dostal za záda Saláka právě Lukojanov! Asistence: Vladimir Tkačjov, Igor Mirnov.
    26:48 Damir ŽAFJAROV - 1:2
     
    26:48
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí dlouho kroužili s pukem v útočném pásmu až udeřili! Gubin poslal z levého kruhu dobrou střílenou přihrávku před branku, kterou šikovnou tečí poslal k levé tyči DAMIR ŽAFJAROV! Asistence: Oleg Gubin.
    12:42 Igor MIRNOV - 0:2
     
    12:42
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté se snad teprve podruhé v dnešním zápase dostali na útočnou polovinu, jenže znovu je z toho branka v Salákově síti! Lukojanov udělal hodně práce za brankou soupeře a po vyjetí před Saláka se pokusil zakončit, jeho ránu se podařilo domácím zblokovat, jenže kotouč se odrazil na pravou stranu přímo na hůl IGORA MIRNOVA, který už neměl problém dostat kotouč do odkryté domácí svatyně! Asistence: Arťom Lukojanov, Vladimir Děnisov.
    00:27 Justin AZEVEDO - 0:1
     
    00:27
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak to je překvapení! Hosté se z první, nepříliš vážně akce, ujímají vedení v zápase! JUSTIN AZEVEDO ujel po pravé straně hřiště a zakončoval na bližší tyč, k překvapení všech Salákovi puk propadl až za jeho záda! Asistence: Jakov Rylov, Vladimir Děnisov.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 27. Žafjarov (Gubin), 37. Vincour (Roth, Ridderwall), 47. Gubin (Roth), 51. Vincour (Vereščagin, Ridderwall), 64. Ignatovič (Šumakov, Meňšikov) – 1. Azevedo (Rylov, Děnisov), 13. Mirnov (Lukojanov, Děnisov), 36. Lukojanov (Tkačjov, Mirnov), 43. Mirnov (Lukojanov, Tkačjov)


    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Vereščagin, Ibragimov, Roth, Naumov, Ignatovič, Menšikov, Gimajev – Vincour, Ullstrom, Ridderwall – Kopejkin, Bobrov, Monja – Šumakov, Fefelov, Sannikov – Žafjarov, Gubin, Šalunov – Butuzov.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Jaroslavlev) – Zacharčuk, Musin, Jarullin, Rylov, Denisov, Ďaloga, Tokranov – Mirnov, Tkačjov, Lukojanov – Sjögren, Möller, Azevedo – Obuchov, Archipov, Malychin – Gluchov, Michejev, Golubjov.

    Rozhodčí: Bulanov, Ravodin – Nazarov, Novikov

    Diváci: 7400
    bahis siteleri