Opava – Třinec 2:6 (kon.) | Vsetín – Zlín 0:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Liberec 1:4 (kon.)
Č. Budějovice – Sparta 1:4 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 2:4 (kon.) | Poruba – Vítkovice 3:5 (kon.)
Havířov – Olomouc 5:7 (kon.) | Jihlava – Pardubice 3:5 (kon.) | Kladno – K. Vary 2:5 (kon.)
Letňany – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
2:5 (1:0, 1:2, 0:3)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 26.09.2015, 15:30 • ČEZ stadion, Kladno • Extraliga staršího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    56:26
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tady už je pravděpodobně hotovo. Hosté dokázali využít své aktivity, když MILAN DAVÍDEK z pravé strany ještě jednou vymetl růžek Blažkovy brány! Asistence: Filip Bernáth.
     
    55:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A hosté odskakují na rozdíl dvou branek! OLIVER PÁTEK vypálil od modré čáry tahem a kotouč zaplul přímo do vzdálenějšího rohu Blažkovy brány! Asistence: Filip Bernáth a Radek Prošek.
     
    48:54
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté v přesilové hře otáčejí vývoj utkání a jdou poprvé do vedení! Kotouč poskakoval přebrankovým prostorem a dostal se k němu RADEK PROŠEK, který si jej ještě potáhl a dokázal ho zasunout za nataženého Blažka! Asistence: Jan Bečka a Martin Slabý.
     
    35:29
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nedáš, dostaneš! Hosté z rychlého protiútoku vyrovnávají, když Blažka dokázal prostřelit JAN BEČKA! Asistence: Oliver Pátek.
     
    26:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedné branky! RADEK PROŠEK se dostal k dorážce a měl před sebou půlku odkryté branky, jenže Blažek ještě do jeho rány sáhl, a tak až od tyče se kotouč odrazil za brankovou čáru! Asistence: Jan Bečka a Martin Slabý.
     
    20:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tedy Beran dnes moc jistě nechytá! ADAM KUBÍK si vybruslil z pravé strany na pravý kruh a trefil přesně mezírku mezi rukou a tělem, kterou hostující gólman nestihl zakrýt! Asistence: Adam Kalaj a Pavel Řepka.
     
    14:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A aktivita domácích je odměněna vedoucí brankou! ONDŘEJ BLÁHA vystřelil od levého mantinelu a puk končí až za zády brankáře Berana! Asistence: Pavel Husarik.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 15. Bláha (Husarik), 21. Kubík (Kalaj, Řepka) – 27. Prošek (Bečka, Slabý), 36. Bečka (Pátek), 49. Prošek (Bečka, Slabý), 56. Pátek (Bernáth, Prošek), 57. Davídek (Bernáth)


    Rytíři Kladno: Blažek (Roll) – Klusáček, Šíma, J. Kučera, Veber, Kiml, Smrž – Řepka, Sagan, Svoboda, Bláha, M. Kučera, Kalaj, Husarik, Kubík (A), Pejchal (C). Trenér: Petr Kasík
    HC Energie Karlovy Vary: Beran (Špírek) – Bernáth, Vápeník (A), Hrůša, Přibyl, Pátek, Novák – Šála, Bečka, Slabý, Pastyřík (C), Prošek, Horký (A), Davídek, Hotěk, Kaňkovský, Kurfürst, Halberštát. Trenér: Václav Eismann

    Rozhodčí: Nepomucký – Karda, Holý

    Diváci: 58
    bahis siteleri