Opava – Třinec 2:6 (kon.) | Vsetín – Zlín 0:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Liberec 1:4 (kon.)
Č. Budějovice – Sparta 1:4 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 2:4 (kon.) | Poruba – Vítkovice 3:5 (kon.)
Havířov – Olomouc 5:7 (kon.) | Jihlava – Pardubice 3:5 (kon.) | Kladno – K. Vary 2:5 (kon.)
Letňany – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:5 (1:1, 2:1, 0:3)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 26.09.2015, 15:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    55:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přesilovku Pardubic ještě Dukla přestála, nicméně krátce po návratu Mejzlíka na led inkasují červenožlutí popáté. VILIAM ŠELIGA se nejlépe zorientoval v situaci před brankou a zblízka zřejmě rozhoduje o vítězství hostujícího celku.
     
    50:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Gólman Dukly jen zklamaně rozhodil rukama, protože při střele ONDŘEJE TREJBALA od modré neviděl vůbec nic. Kotouč prošel nad jeho ramenem do sítě. Asistence: Ondřej Machala.
     
    43:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Machala nemohl zakončovat do volné části klece, protože jej zablokoval Huňáček. Pardubičtí na to udrželi puk na holích, Kaut nahrál na modrou pro MICHALA ŽOUŽELKU a bek hostí od modré propálil Šťastného, který toho moc neviděl. Asistence: Martin Kaut.
     
    39:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Machalův pas na volného Kauta zablokoval jeden z domácích hráčů, takže se Kaut ke střele nedostal. Dostal se však k puku, který přiťukl ONDREJI PALIESEKOVI a ten již měl dorážkou do volné části klece snadnou úlohu. Asistence: Martin Kaut, Ondřej Machala.
     
    34:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Červenožlutí se ujímají vedení o dvě branky. V přečíslení zavezl puk k levému kruhu Strnad, přihrál jej před branku na JOSEFA VRÁTNÉHO, který sice kus černé gumy netrefil ideálně, ale stačilo to, aby kotouč dojel za záda Kloučka, který se nestačil přesunout. Asistence: Milan Strnad.
     
    33:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Druhá radost na jihlavské střídačce. Mejzlík si vynahradil neproměněnou gólovou šanci, když nyní poslal puk před branku na JOSEFA BERKU, který zblízka šikovně poslal puk za marně se natahujícího Kloučka. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    06:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Také Jihlavští se prosazují v přesilové hře. Huňáčkův nahozený puk do ohně Klouček příliš neviděl, přesto ho stačil zneškodnit. Nejdříve u kusu pryže byl MILAN STRNAD a zblízka jej poslal nad ležícího gólmana. Asistence: Stanislav Huňáček, Lukáš Mareš.
     
    03:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté po osmi minutách přesilovou hru využívají, gól padl po spolupráci tří odchovanců Žďáru nad Sázavou. Machala vyhrál buly pro Kauta, jenž poslal puk na modrou pro ONDŘEJE TREJBALA, který propálil vše, co stálo před ním. Asistence: Martin Kaut, Ondřej Machala.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 6. Strnad (Huňáček, Mareš), 34. Berka (Mejzlík), 35. Vrátný (Strnad) – 4. Trejbal (Kaut, Machala), 40. Paliesek (Kaut, Machala), 44. Žouželka (Kaut), 51. Trejbal (Machala), 56. Šeliga


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juřička) – Huňáček, Mareš, Srnský, Vála, Stark, P. Slabý, O. Havelka – Oščádal, Mejzlík, Jindra – Adam, Heinrich, Čermák – Strnad, J. Slabý, Vrátný – Berka. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Jánský) – Žouželka, Trejbal, Javůrek, Mert, Bureš, Boček, Leder, Matýs – Machala, Kaut, Paliesek – Šeliga, Pochobradský, Syrovec – Martínek, Roubal, Machač – Kubišta, Petrus, Štefka. Trenér: Milan Kusý.

    Rozhodčí: Čech – Skopal, Nechvátal
    bahis siteleri