Kladno – Litoměřice 4:3 (2:1 po s.n.) | Šumperk – Motor ČB 1:3 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 4:0 (kon.)
Kadaň – Třebíč 1:0 (kon.) | Slavia – Most 6:1 (kon.) | Prostějov – Jihlava 0:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
6:1 (1:0, 2:0, 3:1)
HC Most
Sobota 26.09.2015, 17:30Chance liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:39
    Slavia právě vstřelila branku!
    To byla opravdová paráda v podání slávistů. Domácí se dostali do přečíslení, které perfektně vyřešil Robinson. Sešívaný forvard se kličkou zbavil obránce a kotouč předložil volnému JAROSLAVU MARKOVIČOVi. Ten mohl následně svému spoluhráči jen poděkovat, do prázdné branky bez obtíží doklepl. Asistence: Nathan Robinson a Tomáš Andres.
     
    43:16
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané jsou podřadně rozjetí a kompletují „bůra‘“. TOMÁŠ ANDRES dostal v přesilovce na levé straně dostatek prostoru. Měl tak i spoustu času, aby zamířil přesně do horní části branky. Petrásek neměl na jeho střelu nárok. Asistence: Pavel Kašpařík a Petr Punčochář.
     
    42:12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí opět perfektně odpovídají. Jiránek rozehrál celou akci pasem na Juríka. Ten si sjel hlouběji do pásma a předložil kotouč mezi kruhy volnému TOMÁŠI MICKOVI, který měl dostatek času a zamířil přesně. Asistence: Lukáš Jurík a Tomáš Jiránek.
     
    40:43
    Most právě vstřelil branku!
    Výhodnou přesilovku hosté využívají a snižují. Zeman vypálil od modré, jeho rána letěla mimo. Od mantinelu se však kotouč odrazil zpět přesně na volného JANA ALINČE. Ten neměl problém doklepnout do prázdné branky. Asistence: Jiří Zeman a Pavel Smolka.
     
    36:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Markovič s Pavlinem si v útoku počínali výborně a připravili pro NATHANA ROBINSONA gólovou příležitost. Slávistický forvard už zakončoval do prázdné branky. V jasné pozici se nemýlil, Petrásek neměl šanci se včas přesunout. Asistence: Jaroslav Markovič a Žiga Pavlin.
     
    28:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté na tlak hostů odpověděli nejlepším možným způsobem. JAROSLAV MARKOVIČ se s Bahenským dostal do přečíslení 2 na 1. Namísto očekávaného pasu si ale dobře počkal a vypálil perfektní ránu pod víko. Asistence: Tomáš Andres.
     
    16:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané jdou do vedení a využívají přesilovku. MILOSLAV ČERMÁK byl dobře postavený před brankou a dokázal mezi Petráskovy betony sklepnout Markovičovo nahození z modré. Hostujícímu gólmanovi kotouč propadl. Asistence: Jaroslav Markovič a Milan Hruška.
    Marken.cz

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 17. Čermák (Markovič, Hruška), 29. Markovič (Andres), 37. Robinson (Markovič, Pavlin), 43. Micka (Jurík, Jiránek), 44. Andres (Kašpařík, Punčochář), 51. Markovič (Robinson, Andres) – 41. Alinč (Zeman, Smolka)


    HC Slavia Praha: Hylák (Frodl) – Hruška, Pavlin, Hraško, Punčochář, Kolařík, Knot, Růžička – Robinson, Andres, Markovič – Jiránek, Jurík, Micka – T. Doležal, Kašpařík, Čermák – J. Doležal, Šafránek, Bahenský.
    HC Most: Petrásek (51. Mouček) – Černý, Bittner, Grin, Baránek, Zeman, Strejček, Kokeš – Kubinčák, Mical, Řehoř – Havlíček, Slavíček, Přeučil – Alinč, Hanzl, Válek – Nedrda, Smolka.

    Rozhodčí: Zubzanda – Štětina, Kokrment
    bahis siteleri