SK Karviná – Nový Jičín 2:5 (kon.) | Řisuty – Písek 1:4 (kon.) | Nymburk – Vrchlabí 2:3 (kon.)
Poruba 2011 – Technika Brno 1:3 (kon.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 2:9 (kon.) | Břeclav – Opava 4:3 (kon.)
Val. Meziříčí – Mor. Budějovice 3:5 (kon.) | Kolín – Trutnov 4:2 (kon.) | Klatovy – Jablonec n/N 4:3 (kon.)
Bílina – Sokolov 8:3 (kon.) | Jindř. Hradec – Pelhřimov 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Klášterec nO 6:3 (kon.)
Děčín – Žďár n/S 3:2 (po pr.) | Tábor – Kobra 4:1 (kon.) | Frýdek-M. – Vsetín 3:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:3 (2:2, 1:1, 3:0)
HC Tygři Klášterec nad Ohří
Sobota 26.09.2015, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Západ • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Bruslaři v útočném pásmu dokázali kotouč vybojovat na své hole, Jevgenij Kondratěv přihrál KIRILLU VLASOVOVI, jenž bezpečně trefil prázdnou bránu hostů! Asistence: Jevgenij Kondratěv, Tomáš Ludvík.
     
    49:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři odskakují svému soupeři opět na dvoubrankový rozdíl. Ruští bohatýři si vyměnili role, když Kirill Vlasov nahrál JEVGENIJI KONDRATĚVOVI, jenž si mezi kruhy zkušeně pokryl kotouč a následně zápěstím vymetl pavučinky v pravém horním rohu hostující svatyně! Asistence: Kirill Vlasov.
     
    45:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A domácí se vracejí do vedení! PATRIK PŘIDAL se ujal puku už ve středním pásmu, po levé straně se rychle dostal do útočného pásma a střelou z úhlu po ledě překvapil Jana Kaššáka! Asistence: Petr Kuchta.
     
    34:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je opět vyrovnáno. V útočném pásmu zafungovala ruská spolupráce a Jevgenij Kondratěv připravil dobrou pozici před bránou KIRILLU VLASOVOVI, jenž se nemýlil! Asistence: Jevgenij Kondratěv.
     
    24:59
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Patrik Huňady provedl kličku do bekhendu a střelou nad pravý beton Lukáše Dusíka proměňuje nařízené trestné střílení. Klášterec tak ve vlastním oslabení otočil skóre ve svůj prospěch! Bez asistence.
     
    18:22
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Hosté krátce před koncem první třetiny smazali ztrátu a je vyrovnáno. Marek Jáchym přihrál zpoza brány před domácí brankoviště, puk doklouzal až do mezikruží k JANU HAMMERBAUEROVI, jenž svižnou ranou rozvlnil síť za zády Lukáše Dusíka! Asistence: Marek Jáchym, Patrik Huňady.
     
    15:08
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Hosté šťastně snižují na rozdíl jednoho gólu. DANKO DEVERI zavezl podél pravého hrazení puk do útočného pásma, pokračoval až za bránu a poté nabízel kotouč před brankoviště, kde se ovšem smolně odrazil od brusle Josefa Koldy za záda domácího brankáře! Bez asistence.
     
    07:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté z toho budou mít dnes noční můru, přesilovou hru hrají snad za trest. Domácí se dokázali ubránit a na nic nečekali, okamžitě se vydali dopředu, když se před nimi otevřel volný prostor. od Lukáše Endála se puk dostal k MIROSLAVU TŘETINOVI, jenž předvedl šikovné ruce a Forsbergovou kličkou dostává svůj tým do dvoubrankového vedení! Asistence: Lukáš Endál.
     
    02:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí ovšem vyhráli vhazování ve svém obranném pásmu a ihned se vydali na zteč! LUKÁŠ ENDÁL se od pravého mantinelu procpal až před bránu, kde si dokázal dlouhou kličkou do forhendu položit Jana Kaššáka a pohodlně za něj zasunul puk do brány! Asistence: Miroslav Duben, Miroslav Třetina.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 3. Endál (Duben, Třetina), 8. Třetina (Endál), 35. Vlasov (Kondratěv), 46. Přidal (Kuchta), 50. Kondratěv (Vlasov), 59. Vlasov (Kondratěv, Ludvík) – 16. Deveri, 19. Hammerbauer (Jáchym, Huňady), 25. Huňady


    BK Havlíčkův Brod: Dusík (Zvolánek) – Vala, Duben "A", Kořínek, Mendl, Loginovskij, Kolda, Pecen – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Chlubna, Kozlík, Kuchta – Kondratěv, Vlasov, Ludvík – Kraučuk, Cejpek, Hlídek
    HC Tygři Klášterec nad Ohří: Kaššák (Kutnar) – Neuman, Žižka, Zicho, Kuncl, Drobný, Toušek – Hrdlička "C", Vrtek, Deveri, Huňady, Jáchym "A", Hammerbauer, Schönauer, Toman, Nguyen "A"

    Rozhodčí: Tomáš Veselý – Martin Klouda, David Urubčík

    Diváci: 406
    bahis siteleri