NY Islanders – Nashville 4:3 (kon.) | Washington – Chicago 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Ottawa 2:0 (kon.)
Montreal – NY Rangers 3:0 (kon.) | Tampa – Dallas 3:5 (kon.) | Florida – Buffalo 3:2 (kon.)
Edmonton – St. Louis 2:4 (kon.) | Arizona – Minnesota 3:4 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
2:0 (0:0, 2:0, 0:0)
Ottawa Senators
Pátek 16.10.2015, 01:10 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:21
    Tentokrát si přesilovou hru zahraje Ottawa! Za nedovolené bránění v souboji s Ryanem odchází již podruhé v dnešním zápase na trestnou lavici Adam Clendening!
     
    41:09
    Obránce Borowiecki vyhazoval kotouč ještě ze středního pásma, nicméně ho vyhodil tak nešikovně, že skončil na tribuně. Rozhodčí se však domnívali, že se hostující obránce nacházel ve vlastní třetině, a tak je Borowiecki vyloučený!
     
    40:30
    Hostům se však nepodařilo udržet v útočném pásmu, a ke kotouči se dostal Cullen, který se pokoušel vyrazit do protiútoku. Jeho postup zastavil Erik Karlsson, který je vyloučen!
     
    38:43
    Máme tady další vyloučení, tentokrát na stranu Pittsburghu! Za nedovolené bránění v souboji s Lazarem odchází na trestnou lavici Clendening!
     
    35:33
    Tak Erik Karlsson dostává za seknutí Jevgenije Malkina dvouminutový trest, což znamená, že si Pittsburgh zahraje svou první přesilovou hru!
     
    27:46
    První přesilová hra pro hostující celek! Za držení protihráče míří na trestnou lavici domácí Cullen! Dokáže Ottawa snížit?

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 21. Malkin (Hörnqvist), 23. Sprong (Cullen, Porter)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Letang, Cole, Lovejoy, Määttä, Scuderi, Dumoulin – Kessel, Crosby (C), Kunitz (A) – Hönrqvist, Malkin (A), Perron – Sprong, Bonino, Plotnikov – Porter, Cullen, Farnham
    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Karlsson (C), Methot, Wiercioch, Ceci, Borewiecki, Cowen – Stone, Turris (A), Hoffman – Ryan, Zibanejad, Lazar – Chiasson, Pageau, Michálek – Prince, Smith, Neil (A)

    Rozhodčí: Romasko – O´Halloran – Kovachik, McElman
    bahis siteleri