NY Rangers – Arizona 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Dallas 1:4 (kon.) | Ottawa – New Jersey 4:5 (1:2 po s.n.)
Nashville – Anaheim 5:1 (kon.) | Minnesota – Columbus 3:2 (kon.) | Chicago – Florida 3:2 (kon.)
Vancouver – Washington 2:3 (kon.) | San Jose – Los Angeles 1:4 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:3 (0:1, 2:0, 0:2)
Washington Capitals
Pátek 23.10.2015, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexandr OVEČKIN - 2:3
     
    55:05
    Washington právě vstřelil branku!
    A hosté se dnes podruhé dostávají do vedení! Jednalo se o perfektní ruskou spolupráci. Dmitrij Orlov celou akci započal dlouhým pasem a Jevgenij Kuzněcov poté z pravého křídla nahrál na ALEXANDRA OVEČKINA. jehož nekompromisní dělovou ránu z voleje nemohl Ryan Miller zachytit! Asistence: Jevgenij Kuzněcov a Dmitrij Orlov.
    Jay BEAGLE - 2:2
     
    45:42
    Washington právě vstřelil branku!
    A o chvilku později dokonce velmi šťastné vyrovnání pro Washington! Vrbata velmi špatně rozehrál za svou brankou a ke střele se posléze na modré čáře dostal John Carlson. Jeho pokus Miller vyrazil, ale kotouč divně poskakoval před brankářem Canucks a díky doklepnutí od JAYE BEAGLEA nakonec skončil v brance! Asistence: John Carlson a Marcus Johansson.
    Henrik SEDIN - 2:1
     
    34:01
    Vancouver právě vstřelil branku!
    No jo, bratři to prostě umí a ví o sobě i poslepu. Radim Vrbata od levého mantinelu nahrál za branku na Daniela Sedina, který parádní přihrávkou našel obranou Washingtonu opomenutého HENRIKA SEDINA. Ten už nekompromisně prostřelil Holtbyho a poslal Canucks do vedení 2:1! Asistence: Daniel Sedin a Radim Vrbata.
    Radim VRBATA - 1:1
     
    24:14
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí tým se dostal do menšího útočného tlaku a podařilo se mu vyrovnat! Henrik Sedin se v útočném pásmu nedokázal napoprvé prosadit, svou snahu ale nevzdal, a po objetí branky dostal kotouč před bránu, kde ho do klece dorazil RADIM VRBATA! První gól v sezoně pro českého forvarda s číslem 17. Asistence: Henrik Sedin a Alexander Edler.
    Jason CHIMERA - 0:1
     
    15:10
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak teď jsme v akci viděli pravidlo "nedáš – dostaneš"! Prust se neprosadil z dobré šance před brankou po pasu od Bartkowského a Capitals šli do protiútoku. Z něj nahrál Jay Beagle na před brankou dobře postaveného JASONA CHIMERU, který rozradostnil fanoušky týmu z hlavního města USA! Asistence: Jay Beagle a Andre Burakovsky.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 25. Vrbata (H. Sedin, Edler), 35. H. Sedin (D. Sedin, Vrbata) – 16. Chimera (Beagle, Burakovsky), 46. Beagle (Carlson, Johansson), 56. Ovečkin (Kuzněcov, Orlov)


    Vancouver Canucks: Miller (Bachman) – Edler, Tanev, Hamhuis "A", Bartkowski, Hutton, Sbisa – D. Sedin "A", H. Sedin "C", Vrbata – Burrows, Sutter, Hansen – Bärtschi, Horvat, Virtanen – Prust, McCann, Dorsett
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Orpik "A", Carlson, Alzner, Niskanen, Schmidt, Orlov – Ovečkin "C", Kuzněcov, Oshie – Johansson, Bäckström "A", Williams – Chimera, Beagle, Wilson – Laich, Stephenson, Burakovsky

    Rozhodčí: Jackson, Rehman – Murchison, Wheler

    Diváci: 18 188
    bahis siteleri