Lipt. Mikuláš – Pov. Bystrica 9:2 (kon.) | Humenné – Spišská N. Ves 2:4 (kon.) | Bardejov – Topoľčany 5:0 (kon.)
Prešov – Nové Zámky 5:1 (kon.) | Detva – Trnava 3:2 (po pr.) | Senica – Michalovce 3:4 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
9:2 (4:1, 3:0, 2:1)
HK 95 Považská Bystrica
sk Pátek 23.10.2015, 17:00 • ENEL aréna • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Považská Bystrica dala gól!


    Hostia boli v protiútoku a skóre zápasu znížil DUBEŇ.
     
    58:42
    Liptovský Mikuláš dal gól!


    Liptovský Mikuláš bleskovo vnikol pásma Števuliak našiel pred bránkoviskom Cibuľu ktorému nahodil puk. CIBUĽA puk z prvej strieľal a brankár hostí nemal šancu,
     
    58:23
    Domáci sa dostali do protiútoku a Slavomír Hriňa zatiahol záchrannú brzdu a ide na trestnú lavicu.
     
    57:35
    Liptovský Mikuláš dal gól!


    Z následného protiútoku sa Lichanec dostal do pásma. Medzi kruhmi našiel BURZALU, ktorý z otočky vypálil a pomedzi betóny brankára dáva gól.
     
    45:38
    Vylúčenie v tíme HK 95 Považská Bystrica (Hriňa).
     
    37:33
    Vylúčenie v tíme HK 95 Považská Bystrica (Vatrt).
     
    36:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!


    Liptáci točili súpera dlho v pásme, napokon dosta od Uramal na modrú čiaru prihrávku NÁDAŠDI, nakorčuľoval medzi kruhy a k pravej tyčke presnou strelou dáva gól.
     
    36:14
    Liptovský Mikuláš dal gól!


    Hneď z protiútoku Liptáci zakombinonovali v útočnom pásme. Jaborcký sa dostal k strele, ktorú ešte brankár hostí vyrazil, ale tam už čakal PIATKA, ktorý nemal problém do prázdnej brány streliť gól.
     
    26:18
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Laco).
     
    25:54
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    MARCINKO to zobral do svojich rúk po Cibuľovej prihrávke, nakorčuľoval do pásma, naznačil strelu, obkorčuľoval bránu a do prázdnej brány strieľa gól na 5:1.
     
    21:13
    Domáci si svojou aktivitou vypýtali presilovú hru.
     
    17:12
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    ANDREJ LACO sa predral do pásma, telom si odtlačil obrancu hostí. Natlačil sa pred brankára hostí a peknou strelou ho prekonal. Asistencia: Tomáš Nádašdi.
     
    15:02
    Za hákovanie si trest odsedí Paleček 2 minúty na trestnej lavici.
     
    14:32
    Považská Bystrica dala gól!

    Z nenápadnej sitúacie pri mantineli Rufati prihral PATRIKOVI HOLÁKOVI a ten prekonal brankára Dovinu. Asistencia: Jakub Rufati.
     
    12:22
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Cibuľa s Bartíkom boli v protiútoku proti jednému obrancovi domácich. Cibuľa si počkal a s prehľadom prihral PETROVI BARTÍKOVI, ktorý z prevej vystrelil a zvyšuje na 3:0. Asistencie: Ján Cibuľa, Martin Marcinko.
     
    10:27
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Uramova formácia dlhú dobu točila obrancov hostí v ich pásme a vytvárala si šance. Napokon Uram spoza brány prihral PETROVI LICHANCOVI, ktorý ešte na brankára spravil kľučku a nemal problém ho prekonať. Asistencie: Marek Uram, Patrik Števuliak.
     
    02:57
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Po vhadzovaní sa v neprehľadnej situácii dostal k puku Uram, ktorý okamžite prihral PATRIKOVI ŠTEVULIAKOVI, ktorý prestrelil hosťujúceho brankára a otvára tak skóre zápasu. Asistencie: Marek Uram, Peter Lichanec.

    Michael Hruška

    Branky a nahrávky: 3. Števuliak (Uram, Lichanec), 11. Lichanec (Uram, Števuliak), 13. Bartík (Cibuľa, Marcinko), 18. Laco (Nádašdi), 26. Marcinko (Cibuľa), 37. Piatka (Jabrocký, Laco), 37. Nádašdi (Uram), 58. Burzala (Lichanec, Števuliak), 59. Cibuľa (Števuliak) – 15. Holák (Rufati), 60. Dubeň (Čičala)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Dovina – Krčula, Mezovský, Marcinko, Cibuľa, Bartík – Nádašdi, Burzala, Števuliak, Lichanec, Uram – Kadlubiak, Oravec, Jabrocký, Piatka, Laco – Oško, Brezniak, Gápa
    HK 95 Považská Bystrica: Buliš – Hriňa, Klačko, Holák, Rufati, Hudec – Prášek, Teska, Čičala, Rosenberg, Paleček – Dubeň, Vatrt, Kožúrik, Kubín, Michálek

    Rozhodčí: Tornay – Vyšný, Wolf
    bahis siteleri