Innsbruck – Znojmo 3:1 (kon.)
konec
HC TWK Innsbruck
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 23.10.2015, 19:15 • Tiroler Wasserkraft Arena • bet-at-home ICE Hockey League • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    LAMMERS - 3:1
     
    56:44
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Zřejmě je rozhodnuto. Orli už hráli v pěti, ale v pokračující přesilovkové akci našel Ulmer u druhé tyče zcela volného JOHNA LAMMERSE, a ten do odkryté branky skóruje. Asistence: Jeff Ulmer.
    SPURGEON - 2:1
     
    55:11
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Domácím pomohlo štěstí. Hahnovi sjel kotouč z hole při přihrávce, puk si ale našel cestu před branku k JOHNU LAMMERSOVI, který přehodil padajícího Nechvátala. Tyler Spurgeon, Jeff Ulmer.
     
    54:55
    Derek Hahn trefuje z první boční síť za natahujícím se Nechvátalem.
     
    54:40
    Oddechový čas pro domácí střídačku.
     
    54:40
    Tak to je nepříjemné. Menší trest za vyhození kotouče mimo hrací plochu inkasuje Patrik Nechvátal (ZNO) a Orli budou hrát 71 vteřin ve třech! Trest odsedí Marek Biro.
     
    53:51
    Podešva (ZNO) přistrčil rozjetého Hahna, jsou z toho dvě minuty za podražení a šance pro domácí.
     
    52:59
    Osvědčená spolupráce z Klagenfurtu funguje i v Innsbrucku. Spurgeon uvolnil krásným pasem Scofielda, ten byl sám před Nechvátalem, jenže trestuhodně míjí. Velká šance domácích.
     
    48:33
    Hörtnagl (INS) navíc inkasuje menší trest za nedovolené bránění a Orli budou hrát přesilovku.
    Lubomír ŠTACH - 1:1
     
    48:22
    Orli právě vstřelili branku!
    Důležitý, velmi důležitý gól! Podobná situace jako u branky Innsbrucku, LUBOMÍR ŠTACH nahozením od modré skrz clonící hráče dostal puk do sítě. Znojmo hrálo proti totálně zataženému soupeři, nyní se mu snad bude dýchat o něco lépe. Asistence: Marek Biro, Peter Pucher.
     
    37:13
    Další pokus Romana Tomase proskákal Chiodovi mezi betony a mimo tři tyče.
     
    35:52
    Navíc se bude vylučovat, Ulmer (INS) odchází na dvě minuty za faul loktem a pokračuje se ve čtyřech.
     
    34:23
    Roman Tomas (ZNO) dostává dvě minuty za hákování.
    ROSS - 1:0
     
    31:10
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Tlak domácích postupně rostl a výsledkem je úvodní branka. Střelu NICHOLASE ROSSE od modré Nechvátal neviděl a letící puk zapadl přesně k tyči. Asistence: Dustin van Ballegooie, Tyler Scofield.
     
    27:33
    Kde se vzal, tu se vzal, za zády znojemské obrany se zjevil Tyler Scofield a uháněl sám na Nechvátala. Ve velké rychosti zkusil bekhendový blafák a zasunout puk mezi betony, ale český gólman byl na ledě včas a drží čistý štít!
     
    23:44
    Obrovská šance Innsbrucku! Spurgeon na pravém křídle vytáhl Nechvátala z branky, předložil skvělý pas Schullerovi prakticky před prázdnou klec, jenže rakouský útočník ve stoprocentní šanci přestřeluje!
     
    23:29
    Znojemská střídačka inkasuje další trest za příliš mnoho hráčů na ledě, tentokrát jej odsedí Yellow Horn (ZNO).
     
    18:48
    Lattner (ZNO) dostává dvě minuty za vražení na hrazení, přesilovka Innsbrucku.
    Neuznaná branka Innsbrucku
     
    16:09
    Domácí mají ruce nad hlavou, poté co dorážející útočníci ve znojemském brankovišti došťouchali puk až za brankovou čáru, jenže rozhodčí rozpažují, zřejmě proto, že již předtím bylo pískáno.
    Obrovská šance Orlů
     
    15:36
    Opět čtvrtý útok Orlů. Marek Špaček si vyměnil puk s Čípem, dostal přesnou přihrávku a byl sám před brankářem, jenže také tento souboj vyhrává Andy Chiodo v brance Innsbrucku. Škoda pro znojemské barvy.
     
    11:20
    Zatím největší šance Znojma v zápase. Rychlý přechod do útoku podpořila přesná Čípova přihrávka na Šedu, ten měl na pravém křídle před brankářem prostor, ale Chiodo se rychle přesunul a střelu se štěstím vyráží ramenem.
     
    08:42
    Znojmo už v pěti míří dopředu a zahraje si taktéž přesilovku. Hanschitz (INS) odpyká trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    06:35
    Šenkeřík (ZNO) má za sebou první zápis do statistik, inkasuje dvouminutový trest za podražení.
     
    03:52
    No, Liffitonova dělovka od modré prosvištěla jen těsně vedle pravé tyče za natahujícím se Nechvátalem.
     
    03:13
    Jenže ta záhy končí, poté co čároví sudí pískají Orlům příliš mnoho hráčů na ledě. Znojemské střídačce se to moc nelíbí. Trest odpyká Pucher (ZNO).

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 32. Ross (van Ballegooie, Scofield), 56. Lammers (Spurgeon, Ulmer), 57. Lammers (Ulmer) – 49. Štach (Biro, Pucher)


    HC TWK Innsbruck: Chiodo (Litterbach) – Liffiton, van Ballegooie, Ross, Saringer, Ebner, Schaus – Lammers, Hahn, Ulmer – Frischmann, Spurgeon, Scofield – Hörtnagl, Schuller, Mössmer – Hanschitz, Steinacher, Schramm.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Fučík) – Štach, Biro, Kousalík, Šulák, Šenkeřík, Bača, Bořuta – Tomas, Pucher, Fiala – Šedivý, Bartoš, Yellow Horn – Lattner, Podešva, Rehuš – Špaček, Šeda, Číp – Csamango.

    Rozhodčí: Gamper, Štolc – Johnstone, Schauer
    bahis siteleri