Finsko – Rusko 2:0 (kon.) | Česko – Švédsko 0:6 (kon.)
konec
Česko
0:6 (0:1, 0:2, 0:3)
Švédsko
Sobota 07.11.2015, 16:00Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové ještě nejsou dostatečně gólově nasycení. V ponechané výhodě dokázal tváří v tvář brankáři Lukešovi uspět ROBIN KOVACS, který se dnes mezi střelce zapsal podruhé. Bez asistence.
     
    46:51
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové přesilovku pěti proti třem využívají a vedou už 5:0! Ahovo nahození od modré čáry zazvonilo o brankovou konstrukci, od ní se puk odrazil na hůl ROBINA KOVACSE, který se mohl zeptat brankáře Lukeše, kam chce puk poslal. Švédský útočník nakonec zamířil mezi betony, což se nakonec ukázalo jako dobrá volba. Asistence: Sebastian Aho.
     
    41:08
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    AXEL HOLMSTRÖM je jasně největší hvězdou dnešního zápasu, byl totiž u všech čtyř branek svého týmu. Nyní se sám podruhé v utkání střelecky prosadil. Střelu Larssona dokázal Lukeš vyrazit pouze před sebe, puk se odrazil k Lindblomovi, který jej připostrčil právě Holmströmovi, jenž už neměl potíž dopravit puk do sítě. Asistence: Oskar Lindblom, Jacob Larsson.
     
    35:47
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové střílí další branku, která znamená jejich tříbrankové vedení. Oskar Lindblom přihrávkou z rohu kluziště našel mezi kruhy nepokrytého JOELA ERIKSSONA EKA, jenž pohotovou ránou prostřelil Lukeše mezi betony. Asistence: Oskar Lindblom, Axel Holmström.
     
    33:31
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Poněkud smolná situace pro český tým znamená další švédskou branku. Havlín dostal pořádnou ránu pukem, kterou schytal do ramene. Přišel při tom i o hokejku, což bylo nakonec rozhodující. Při akci v dalších vteřinách se na něj v akci jeden proti jednomu řítil AXEL HOLMSTRÖM, který si jej obhodil a následně poslal puk do horního rohu Lukešovy branky. Asistence: Markus Petterson.
     
    08:49
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové se dostávají do vedení. Ležícího kotouče v českém brankovišti si nejrychleji všiml OSKAR LINDBLOM, který puk dokázal přes Lukešovu vyrážečku procpat až do sítě české branky. Asistence: Gabriel Carlsson, Axel Holmström.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 9. Lindblom (Carlsson, Holmström), 34. Holmström (Petterson), 36. Eriksson Ek (Lindblom, Holmström), 42. Holmström (Lindblom, Larsson), 47. Kovacs (Aho), 59. Kovacs


    Česko: Lukeš (Vejmelka) – Hronek, Sklenička, Havlín, Ščotka, Rašner, Mikliš, Bahounek – Kaše (C), Lakatoš, Veselý – Vopelka, Tomášek, Jašek – Ordoš, Andres, Gřeš – Christov, Černoch, Voženílek.
    Švédsko: Söderström (Källgren) – Forsling, Englund (C), Carlsson, Aho, Ollas, Larsson, Petterson – Lindblom, Holmström, Eriksson Ek – Lööke, Asplund, Kovacs – Ohlsson, Ehn, Karlsson – Grundström, Mastomäki, Törnqvist – Vejdemo.

    Rozhodčí: Metsäla, Brännare – Riikonen, Riiho
    bahis siteleri