Finsko – Rusko 2:0 (kon.) | Česko – Švédsko 0:6 (kon.)
konec
Česko
0:6 (0:1, 0:2, 0:3)
Švédsko
Sobota 07.11.2015, 16:00Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Je tu ještě jedno vyloučení. To má na svědomí Filip Hronek (CZE).
     
    58:52
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové ještě nejsou dostatečně gólově nasycení. V ponechané výhodě dokázal tváří v tvář brankáři Lukešovi uspět ROBIN KOVACS, který se dnes mezi střelce zapsal podruhé. Bez asistence.
     
    50:55
    Český tým se bude opět bránit. Na trestnou lavici usedl Jiří Černoch (CZE), který inkasoval dvě minuty za podražení.
     
    47:49
    Nyní byli ve stejný čas vyloučeni Oskar Lindblom (SWE) a Lukáš Hronek (CZE), oba za hrubost.
     
    46:51
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové přesilovku pěti proti třem využívají a vedou už 5:0! Ahovo nahození od modré čáry zazvonilo o brankovou konstrukci, od ní se puk odrazil na hůl ROBINA KOVACSE, který se mohl zeptat brankáře Lukeše, kam chce puk poslal. Švédský útočník nakonec zamířil mezi betony, což se nakonec ukázalo jako dobrá volba. Asistence: Sebastian Aho.
     
    46:28
    Těžké chvíle pro český tým pokračují. Za držení zamířil na trestnou lavici Jan Ščotka (CZE), Švédové budou hrát 35 vteřin dvojnásobnou přesilovku.
     
    45:03
    Kapitán českého týmu David Kaše (CZE) byl vyloučen na dvě minuty za držení.
     
    41:08
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    AXEL HOLMSTRÖM je jasně největší hvězdou dnešního zápasu, byl totiž u všech čtyř branek svého týmu. Nyní se sám podruhé v utkání střelecky prosadil. Střelu Larssona dokázal Lukeš vyrazit pouze před sebe, puk se odrazil k Lindblomovi, který jej připostrčil právě Holmströmovi, jenž už neměl potíž dopravit puk do sítě. Asistence: Oskar Lindblom, Jacob Larsson.
     
    38:37
    Švédů bylo na ledě chvíli o jednoho navíc, což pozornosti rozhodčích neuniklo. Týmový trest odpyká Rovin Kovacs (SWE).
     
    35:47
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové střílí další branku, která znamená jejich tříbrankové vedení. Oskar Lindblom přihrávkou z rohu kluziště našel mezi kruhy nepokrytého JOELA ERIKSSONA EKA, jenž pohotovou ránou prostřelil Lukeše mezi betony. Asistence: Oskar Lindblom, Axel Holmström.
     
    33:31
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Poněkud smolná situace pro český tým znamená další švédskou branku. Havlín dostal pořádnou ránu pukem, kterou schytal do ramene. Přišel při tom i o hokejku, což bylo nakonec rozhodující. Při akci v dalších vteřinách se na něj v akci jeden proti jednomu řítil AXEL HOLMSTRÖM, který si jej obhodil a následně poslal puk do horního rohu Lukešovy branky. Asistence: Markus Petterson.
     
    30:36
    Češi nebyli daleko od vyrovnání! Třetí formace si vypracovala dobrou šanci, Andres byl před švédskou brankou chvíli osamocen, zakončení se mu však nepovedlo úplně podle představ.
     
    24:39
    Ohlsson v jasné gólové šanci! Dostal nahrávku zpoza branky, ovšem ve vyložené pozici se mu nepovedlo trefit prostor české branky.
     
    21:59
    David Sklenička (CZE) podruhé v utkání oslabuje svůj tým. Dvě minuty dostává za hákování.
     
    16:24
    Česká juniorka po zvládnutém oslabení pokračuje ve své aktivitě, ze které vyústilo další vyloučení. Podruhé na trestnou lavici zamířil Andreas Englund (SWE).
     
    13:41
    Poprvé v utkání si přesilovou hru zahrají také juniorští reprezentanti Švédska. David Sklenička (CZE) dostal dvě minuty za hákování.
     
    10:37
    Po Vopelkově nahrávce vypálil tvrdou střelu směrem na švédskou branku Alex Rašner, ta udělala před Söderströmem pořádný rozruch.
     
    09:45
    Škoda! David Kaše si sjel až do prostoru před brankou, kde mu chybělo zhruba dvacet centimetrů k tomu, aby dosáhl na nahrávku svého spoluhráče.
     
    09:05
    Český tým má šanci na odpověď. Ze hry byl totiž vykázán Christopher Mastomäki (SWE).
     
    08:49
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové se dostávají do vedení. Ležícího kotouče v českém brankovišti si nejrychleji všiml OSKAR LINDBLOM, který puk dokázal přes Lukešovu vyrážečku procpat až do sítě české branky. Asistence: Gabriel Carlsson, Axel Holmström.
     
    06:28
    První přesilovková lajna české dvacítky si teď počínala téměř ukázkově. Jejich výtečné kombinační hře chybělo akorát gólové koření. Poslední šanci před přerušením měl Černoch, kterému se nepovedlo bekhendem procpat kotouč za Söderströma.
     
    05:41
    Poprvé v utkání se bude vylučovat. Na trestnou lavici zamířil švédský kapitán Andreas Englund (SWE), který se provinil podražením.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 9. Lindblom (Carlsson, Holmström), 34. Holmström (Petterson), 36. Eriksson Ek (Lindblom, Holmström), 42. Holmström (Lindblom, Larsson), 47. Kovacs (Aho), 59. Kovacs


    Česko: Lukeš (Vejmelka) – Hronek, Sklenička, Havlín, Ščotka, Rašner, Mikliš, Bahounek – Kaše (C), Lakatoš, Veselý – Vopelka, Tomášek, Jašek – Ordoš, Andres, Gřeš – Christov, Černoch, Voženílek.
    Švédsko: Söderström (Källgren) – Forsling, Englund (C), Carlsson, Aho, Ollas, Larsson, Petterson – Lindblom, Holmström, Eriksson Ek – Lööke, Asplund, Kovacs – Ohlsson, Ehn, Karlsson – Grundström, Mastomäki, Törnqvist – Vejdemo.

    Rozhodčí: Metsäla, Brännare – Riikonen, Riiho
    bahis siteleri