Německo – Slovensko 4:2 (kon.)
konec
Německo
4:2 (2:0, 2:0, 0:2)
Slovensko
sk Sobota 07.11.2015, 17:30Německý pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:38
    V závere zápasu si na trestnú lavicu sadá Šedivý, ktorý zahral nedovoleným spôsobom vysokou hokejkou a Nemci tak dohrajú zápas v početnej výhode o jedného muža.
     
    48:43
    Na trestnú lavicu smeruje domáci kapitán Patrick Reimer, ktorý je vylúčený za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.
     
    37:14
    V závere druhej tretiny si navyše Nemci zahrajú ďalšiu presilovú hru. Sebastiana Uviru teraz fauloval Vladimír Dravecký.
     
    34:19
    Slováci navyše budú hrať v oslabení. Andrej Šťastný to s dôrazom pred bránou prehnal a odchádza na dve minúty na trestnú lavicu.
     
    14:46
    A Slováci majú k dispozícii vynikajúcu príležitosť na strelenie kontaktného gólu. Na trestnú lavicu si za hákovanie sadá Nikolai Goc.
     
    13:46
    Za podrazenie si teraz na trestnú lavicu sadá Andrej Šťastný. Nemecko bude hrať dvojminútovú presilovú hru.
     
    06:05
    Na trestnú lavicu si teraz sadá slovenský zadák Ján Brejčák, ktorý sa pustil do šarvátky s Torstenom Ankertom. Obaja hokejisti sú vylúčení na dve minúty. Oba tímy budú hrať so štyrmi hráčmi.
     
    05:08
    Na trestnú lavicu si sadá teraz Patrick Hager a Slováci budú mať k dispozícii dvojminútovú presilovú hru.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 1. Macek (Gogulla), 15. Ehliz (Daschner, Macek), 25. Gogulla (Kohl, Macek), 29. Gogulla (Macek, Schűtz) – 41. Bakoš (Šťastný, Ďaloga), 58. Réway (Bakoš)


    Německo: Endras – Ankert, Műller (A), Kohl, N. Goc, Boyle, Akdag, Daschner – Hospelt, Uvira, Pföderl – Krämmer, Kahun, Pietta – Reimer (C), Ehliz, Hager (A) – Macek, Schűtz, Gogulla. Tréner: Marco Sturm
    Slovensko: Baroš (29. Dzubina) – J. Brejčák, Čajkovský, Jurčina (C), Ďaloga, Jánošík, Štajnoch, Šedivý, Kotvan – Réway, Kukumberg (A), Miklík – Dravecký (A), Bartánus, Marcinko – Preisinger, Bakoš, Hlinka – Lušňák, Šťastný, Skalický. Tréner: Zdeno Cíger

    Rozhodčí: Hunnius, Pesina – Lajoie, Neutzer
    bahis siteleri