Německo – Slovensko 4:2 (kon.)
konec
Německo
4:2 (2:0, 2:0, 0:2)
Slovensko
sk Sobota 07.11.2015, 17:30Německý pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:44
    Slovensko dalo gól!A v závere zápasu kozmeticky upravuje výsledkom Martin Réway, ktorý sa presadil delovkou zo stredu útočného pásma po dobrej prihrávke Bakoša od mantinelu.
     
    41:00
    Slovensko dalo gól!A Slovensko po 101 minútach prelomilo streleckú smolu, keď sa strelecky presadil Martin Bakoš, ktorý ťažil z dobrej práce Šťastného a aj so šťastím dopravil puk do nemeckej brány.
     
    28:11
    Nemecko dalo gól! A Nemecko strieľa štvrtý gól v zápase! Strelecky sa teraz presadil Philip Gogulla, ktorý ťažil z výbornej práce Brooksa Maceka.
     
    24:58
    Nemecko dalo gól! A nemecká reprezentácia vedie už rozdielom triedy 3:0. Zadák Benedikt Kohl vyslal svoj projektil na bránu a puk sa po nešťastnom teči Slovákov s prispením Gogullu dostal medzi tri žrde. Slovensko prehráva už 3:0.
     
    14:07
    Nemecko dalo gól!A Slovensko druhýkrát v zápase inkasuje! Tentoraz Yasin Ehliz vynikajúco stečoval pred Barošom strelu Daschnera a slovenský gólman kvôli zakrytému výhľadu nedokázal reagovať na túto strelu. Domáci reprezentanti vyhrávajú 2:0.
     
    00:52
    Nemecko dalo gól!A hneď v úvodnej minúte prvýkrát inkasujeme. Strelecky sa presadzuje Brooks Macek, ktorý ťažil z výbornej práce Philipa Gogullu, ktorý potiahol akciu, nastrelil žŕdku a Macek prepasíroval puk za chrbát Baroša.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 1. Macek (Gogulla), 15. Ehliz (Daschner, Macek), 25. Gogulla (Kohl, Macek), 29. Gogulla (Macek, Schűtz) – 41. Bakoš (Šťastný, Ďaloga), 58. Réway (Bakoš)


    Německo: Endras – Ankert, Műller (A), Kohl, N. Goc, Boyle, Akdag, Daschner – Hospelt, Uvira, Pföderl – Krämmer, Kahun, Pietta – Reimer (C), Ehliz, Hager (A) – Macek, Schűtz, Gogulla. Tréner: Marco Sturm
    Slovensko: Baroš (29. Dzubina) – J. Brejčák, Čajkovský, Jurčina (C), Ďaloga, Jánošík, Štajnoch, Šedivý, Kotvan – Réway, Kukumberg (A), Miklík – Dravecký (A), Bartánus, Marcinko – Preisinger, Bakoš, Hlinka – Lušňák, Šťastný, Skalický. Tréner: Zdeno Cíger

    Rozhodčí: Hunnius, Pesina – Lajoie, Neutzer
    bahis siteleri