Pardubice – Liberec 2:3 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 3:1 (kon.)
Sparta – Plzeň 1:2 (kon.) | Olomouc – K. Vary 3:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 2:3 (0:1 po s.n.)
Chomutov – Litvínov 2:3 (po pr.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
HC Kometa Brno
Neděle 10.01.2016, 15:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Oceláři udělali obrovskou chybu a zřejmě se definitivně připravili o šanci na body. Hráli totiž rovnou v sedmi a vyloučení za příliš mnoho hráčů na ledě je nemine. Trest odpyká Radoslav Tybor (TRI).
     
    55:34
    Velká komplikace pro domácí je na světě. Vladimír Roth (TRI) fauloval Špirka a odsedí si dvě minuty za nedovolené bránění. Faul to byl docela zbytečný, protože by u puku byl jako první domácí Kopecký.
     
    51:20
    Hrubec vyrazil ramenem Tonovu střelu a Oceláři se vrhli do protiútoku. Sýkora nabral obrovskou rychlost, protáhl se mezi beky a zakončil. Navíc byl Jozefem Kováčikem (KOM) faulován. Slovenský obránce si odsedí dvě minuty za sekání.
     
    39:56
    Další příjemný bonus pro Brňany. Kaberleho střelu po buly vyrazil Hrubec k mantinelu, kde Vladimír Roth (TRI) fauloval Němce. Roth je vyloučen na dvě minuty za vražení na hrazení a Kometa vstoupí do další třetiny znovu v početní výhodě.
     
    37:22
    Oceláři dostávají šanci na srovnání. Petr Kuboš (KOM) je potrestán dvěma minutami za podražení. Třinec bude hrát přesilovou hru.
     
    30:13
    Tomáš Linhart (TRI) v obranné třetině fauloval a Kometa si zahraje přesilovku. Linhart stráví na lavici hanby dvě minuty kvůli podražení.
     
    19:47
    Oceláři ztratili puk při rozehrávce a Zbyněk Irgl (TRI) musel faulovat unikajícího brněnského útočníka. Třináct sekund před koncem úvodní periody je tak vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    13:20
    Oceláři si zahrají první přesilovku. Peter Trška (KOM) fauloval Sýkoru a odsedí si dvě minuty za krosček. Přesilová hra začne po komerční přestávce.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 16. Kopecký (M. Doudera) – 36. Vondráček (Ostřížek), 37. Špirko (Němec, Káňa)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Nosek, Klesla (C), Roth, M. Doudera, Slovák, Galvas (A) – Dravecký, Žejdl, Irgl – Sýkora, Kopecký, Tybor – Adamský, Plíhal, Svačina – Christov, Rufer, Matuš.
    Trenér: Jiří Dopita.

    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kaberle (A), Kuboš, Malec, Kováčik, Trška, Štindl, Šnajnar – Ostřížek, Hruška (A), Ton – Káňa, Němec, Špirko – Mrázek, Čermák (C), H. Zohorna – Burian, Koreis, Vondráček.
    Trenér: Alois Hadamczik.

    Rozhodčí: Jan Hribik, Roman Mrkva – Ladislav Lučan, Milan Kis

    Diváci: 5 027 (97 % celkové kapacity)
    bahis siteleri