Montreal – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Ottawa – Boston 2:1 (po pr.) | Columbus – Carolina 3:4 (po pr.)
San Jose – Toronto 7:0 (kon.) | Dallas – Minnesota 1:2 (kon.) | Arizona – Nashville 4:0 (kon.)
Vancouver – Tampa 2:3 (po pr.) | Los Angeles – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.) | Winnipeg – Buffalo 2:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
1:2 (0:0, 0:2, 1:0)
Minnesota Wild
Neděle 10.01.2016, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jamie BENN - 1:2
     
    56:47
    Dallas právě vstřelil branku!
    Kapitán JAMIE BENN využívá při hře bez brankáře přesilovou hru a svým 25. gólem v letošní sezóně NHL vrací Dallas Stars zpět do zápasu!! Devan Dubnyk pochytal několik střel domácího týmu, proti následné dorážce Jamieho Benna už byl ale bezmocný. Kapitán Dallasu Stars v blízkosti pravé tyče nabral puk na čepel hole a z téměř nulového úhlu ho poslal pod horní tyč. Asistence: Patrick Sharp, Jason Spezza.
    Thomas VANEK - 0:2
     
    31:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    THOMAS VANEK střílí nádhernou branku a posílá Minnesotu Wild do dvoubrankového vedení!! Cody Eakin chtěl vyhodil puk z obranného pásma, jenže trefil na modré čáře pouze záda Charlieho Coylea, od kterého se puk odrazil do jízdy Thomasovi Vanekovi, a ten vzápětí samostatný únik zakončil nádherným bekhendovým blafákem a střelou pod horní tyč. Asistence: Charlie Coyle.
    Ryan CARTER - 0:1
     
    23:34
    Minnesota právě vstřelila branku!
    RYAN CARTER se prosazuje z dorážky a posílá Minnesotu Wild do vedení!! Erik Haula se u levé tyče skvěle natlačil před bránu a na vzdálenější levé tyči našel ze druhé vlny najíždějícího Ryana Cartera, který z blízkosti zamířil střelou po ledě do prázdné brány. Asistence: Erik Haula, Jarret Stoll.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 57. Benn (Sharp, Spezza) – 24. Carter (Haula, Stoll), 32. Vanek (Coyle)


    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Goligoski (A), Klingberg, Oduya, Demers, Jokipakka, Oleksiak – Benn (C), Spezza, Nikuškin – Janmark, Seguin, Sharp – Roussel, Eakin, Sceviour – Faksa, Fiddler (A), Eaves. Hlavní trenér: Lindy Ruff.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Dumba, Brodin, Reilly – Parise (A), Koivu (C), Zucker – Niederreiter, Granlund, Pominville, Vanek, Coyle, Fontaine – Carter, Stoll, Haula. Hlavní trenér: Mike Yeo.

    Rozhodčí: Garrett Rank, Kelly Sutherland – Trent Knorr, Pierre Racicot
    bahis siteleri