Montreal – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Ottawa – Boston 2:1 (po pr.) | Columbus – Carolina 3:4 (po pr.)
San Jose – Toronto 7:0 (kon.) | Dallas – Minnesota 1:2 (kon.) | Arizona – Nashville 4:0 (kon.)
Vancouver – Tampa 2:3 (po pr.) | Los Angeles – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.) | Winnipeg – Buffalo 2:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
1:2 (0:0, 0:2, 1:0)
Minnesota Wild
Neděle 10.01.2016, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Jamie Benn se z ničeho nic ocitl před bránou ve slibné šanci a bez přípravy se střelou na dlouhou hůl snažil zamířit z mezikruží mezi betony Devana Dubnyka, ten ale jeho střelu vyrazil a poté si poradil i s následnou dorážkou Antoineho Roussela z bezprostřední blízkosti!
    Jamie BENN - 1:2
     
    56:47
    Dallas právě vstřelil branku!
    Kapitán JAMIE BENN využívá při hře bez brankáře přesilovou hru a svým 25. gólem v letošní sezóně NHL vrací Dallas Stars zpět do zápasu!! Devan Dubnyk pochytal několik střel domácího týmu, proti následné dorážce Jamieho Benna už byl ale bezmocný. Kapitán Dallasu Stars v blízkosti pravé tyče nabral puk na čepel hole a z téměř nulového úhlu ho poslal pod horní tyč. Asistence: Patrick Sharp, Jason Spezza.
     
    56:01
    To se ale rychle změnilo! Antti Niemi už je na střídačce a Dallas Stars to zkutečně zkouší v přesilové hře bez brankáře. Není na co čekat a nyní se Lindy Ruff rozhodl pro správné řešení.
     
    55:06
    Justin Fontaine (MIN) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    52:50
    Jamie Benn nabral na levém křídle velkou rychlost a po objetí brány se snažil puk zasunout k pravé tyči, jenže Devan Dubnyk předvedl fantastický zákrok a levým betonem jeho pokus vyrazil!
     
    47:29
    Nino Niederreiter si z levého křídla sjel před bránu a po krásné stahovačce se snažil zamířit mezi betony Anttiho Niemiho, ten ale v leže dokázal jeho pokus fantastickým zákrokem vyrazit!
     
    45:52
    Jason Zucker se řítil ze středního pásma do samostatného úniku a jeho následné zakončení v těsné blízkosti Anttiho Niemiho zamířilo po ledě těsně vedle levé tyče!
     
    44:54
    Patrick Sharp nebezpečně vypálil na pravém křídle z úhlu, Devan Dubnyk byl ale připraven a jeho pokus směřující do vzdálenějšího levého horního rohu brány vyrážečkou vyrazil mimo!
     
    41:28
    Tyler Seguin vypálil z prostoru mezi kruhy pro vhazování do pravého horního rohu brány, Devan Dubnyk ale předvedl skvělý zákrok a puk ukryl v lapačce!
     
    36:00
    Patrick Sharp (DAL) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    33:51
    Několik hráčů Minnesoty Wild se snažilo dorážet puk za záda Anttiho Niemiho, ten ale velký závar přečkal bez úhony a společně se spoluhráči puk dopravili do obranného pásma Wild, konkrétně Patrick Sharp.
     
    31:46
    Dallas Stars se dostal do přečíslení dva na jednoho, který v pravém kruhu pro vhazování vyřešil Jamie Benn střelou pod horní tyč, Devan Dubnyk ale vytáhl fantastický zákrok a jeho pokus vyrazil!
    Thomas VANEK - 0:2
     
    31:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    THOMAS VANEK střílí nádhernou branku a posílá Minnesotu Wild do dvoubrankového vedení!! Cody Eakin chtěl vyhodil puk z obranného pásma, jenže trefil na modré čáře pouze záda Charlieho Coylea, od kterého se puk odrazil do jízdy Thomasovi Vanekovi, a ten vzápětí samostatný únik zakončil nádherným bekhendovým blafákem a střelou pod horní tyč. Asistence: Charlie Coyle.
     
    29:29
    Rozhodčí ještě zkoumají video, protože puk možná překročil brankovou čáru po dorážce Zacha Pariseho, který byl před bránou hodně důrazný. Já si ale myslím, že puk brankovou čáru v žádném případě nepřekročil!
     
    29:29
    Jason Zucker vyhrál za bránou osobní souboj a Zach Parise se u pravé tyče dostal ke dvěma střelám z blízkosti, obě dvě ale skončily na pravém betonu Anttiho Niemiho, který poté přerušil hru!
     
    25:50
    Marco Scandella z levého kruhu pro vhazování mířil od mantinelu přesně do bližšího levého horního rohu brány, Antti Niemi tam ale dobře ucpal prostor a pravým ramenem puk vyrazil!
    Ryan CARTER - 0:1
     
    23:34
    Minnesota právě vstřelila branku!
    RYAN CARTER se prosazuje z dorážky a posílá Minnesotu Wild do vedení!! Erik Haula se u levé tyče skvěle natlačil před bránu a na vzdálenější levé tyči našel ze druhé vlny najíždějícího Ryana Cartera, který z blízkosti zamířil střelou po ledě do prázdné brány. Asistence: Erik Haula, Jarret Stoll.
     
    16:39
    Hráči Minnesoty Wild vytvořili před bránu Anttiho Niemiho po na první pohled nenápadné střele velký závar, brankář Dallasu Stars ho ale ustál a podržel svůj tým nad vodou!
     
    15:14
    Ryan Suter mohl krátce po návratu Ryana Cartera na led z trestné lavice udeřit, když jeho střela z levého křídla směřovala přesně pod horní tyč, Antti Niemi ji ale dokázal reflexivním zákrokem vyrazit mimo!
     
    13:37
    Tyler Seguin vypálil z levého křídla a těsně před bránou tečoval jeho střelu skvěle ke vzdálenější pravé tyči Jamie Benn, Devan Dubnyk ale vytáhl skvělý zákrok a lapačkou jeho pokus vyrazil mimo!
     
    13:16
    Jamie Benn napřáhl na levém křídle ke tvrdé střele, která se od levé tyče odrazila zpět do hry!
     
    12:40
    Ryan Carter (MIN) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    08:36
    Ryan Carter (MIN) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    08:36
    Jamie Benn (DAL) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    08:36
    Jamie Benn a Ryan Carter se těsně před vhazováním osekávali jako malý kluci a poté se pustili do malé potyčky. Bitka se ale nakonec nekonala. Jamie Benn byl tím hráčem, který začal Ryana Cartera sekat do brusle, a ten si to nenechal líbit.
     
    07:48
    Valeri Nikuškin se u levé tyče dostal ke střele, kterou Devan Dubnyk dokázal vyrazit. K dorážce se poté dostal Jyrki Jokipakka, který mohl puk uklízet do prázdné brány, jenže brankář Wild se stihl bleskově zorientovat a vleže a nataženou rukou k horní tyči jeho pokus zastavil! Fantastický zákrok nyní vytáhl Devan Dubnyk a podržel Minnesotu Wild, která už dnes jednou inkasovala, gól ale nebyl uznán.
     
    05:52
    Nino Niederreiter si z pravého křídla nevedl puk mezi kruhy pro vhazování a poté zamířil střelou zápěstím přesně mezi betony Anttiho Niemiho, brankář Dallasu Stars ale bleskově sevřel betony k sobě a puk mezi nimi zastavil! Niemi se ještě koukal za svá záda, kotouč ale zastavil a mohl si oddychnout.
     
    04:46
    John Klingberg si mezi kruhy pro vhazování najel na přihrávku Valeriho Nikuškina a poté zamířil rychlou střelou zápěstím přesně k levé tyči. Hlavní trenér Minnesoty Mike Yeo si vzápětí vzal Coach Challenge kvůli možnému nedovolenému bránění brankáře a branka nebyla po přezkoumání videa uznána!
     
    03:21
    Jamie Benn se z ničeho nic ocitl sám před bránou a snažil se zamířit mezi betony Devana Dubnyka, ten je ale včas sklapl k sobě a vyrazil jeho střelu do rohu kluziště!
     
    01:06
    Nino Niederreiter pěkně objel bránu a u levé tyče se snažil puk bekhendem umístit pod horní tyč, jenže trefil pouze masku Anttiho Niemiho a hra byla rychle přerušena!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 57. Benn (Sharp, Spezza) – 24. Carter (Haula, Stoll), 32. Vanek (Coyle)


    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Goligoski (A), Klingberg, Oduya, Demers, Jokipakka, Oleksiak – Benn (C), Spezza, Nikuškin – Janmark, Seguin, Sharp – Roussel, Eakin, Sceviour – Faksa, Fiddler (A), Eaves. Hlavní trenér: Lindy Ruff.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Dumba, Brodin, Reilly – Parise (A), Koivu (C), Zucker – Niederreiter, Granlund, Pominville, Vanek, Coyle, Fontaine – Carter, Stoll, Haula. Hlavní trenér: Mike Yeo.

    Rozhodčí: Garrett Rank, Kelly Sutherland – Trent Knorr, Pierre Racicot
    bahis siteleri