Washington – Detroit 1:0 (kon.) | Columbus – NY Rangers 4:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 2:3 (po pr.)
Carolina – Montreal 3:2 (kon.) | Calgary – Chicago 2:3 (kon.) | Philadelphia – Tampa 0:3 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 4:2 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
New York Rangers
Sobota 19.11.2016, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Boone JENNER - 4:2
     
    59:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    BOONE JENNER v poslední sekundě utkání poslal puk po ledě do prázdné brány a Columbus vítězí nakonec 4:2! Asistence: Cam Atkinson.
    51:35 Matt CALVERT - 3:2
     
    51:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    William Karlsson poslal do úniku MATTA CALVERTA, který mohl ještě přihrávat, přečíslení 2 na 1 se ale rozhodl v oslabení zakončit sám a krásnou střelou zápěstím z pravého kruhu pro vhazování puk o vyrážečku Henrika Lundqvista poslal do vzdálenějšího levého horního rohu. Asistence: William Karlsson a Ryan Murray.
    48:32 Mika ZIBANEJAD - 2:2
     
    48:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    Brady Skjei se sice na levém křídle ocitl ze střeleckého úhlu, nádhernou zpětnou přihrávkou ale našel na vzdálenější pravé tyči MIKA ZIBANEJADA, který bez přípravy poslal puk do horní části odkryté brány a vyrovnal na 2:2! Asistence: Brady Skjei a Nick Holden.
    31:04 Michael GRABNER - 2:1
     
    31:04
    Rangers právě vstřelili branku!
    MICHAEL GRABNER na obranné modré čáře skvěle vystihl rozehrávku Ryana Murrayho a vyrazil středem ledové plochy do samostatného úniku, v jehož závěru si hodil puk z bekhendu na forhend a poté střelou zápěstím z blízkosti zamířil nad levým ramenem Sergeje Bobrovskiho do pravého horního rohu brány.
    25:37 Sam GAGNER - 2:0
     
    25:37
    Columbus právě vstřelil branku!
    SAM GAGNER využil další obrovské chyby Rangers při rozehrávce a z mezikruží nádhernou střelou mířil do pravého horního rohu brány, kterou sice Henrik Lundqvist dokázal ztlumit lapačkou, jenže puk se od jeho výstroje odrazil do vzduchu a vzápětí od jeho zad do brány.
    16:34 William KARLSSON - 1:0
     
    16:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    WILLIAM KARLSSON na útočné modré čáře zachytil vyhození Rangers a poté jedovatou střelou s příklepem po ledě zamířil mezi betony Henrika Lundqvista. Útočník Columbusu vstřelil svůj třetí gól v letošní sezóně a Blue Jackets vedou krátce před koncem první části 1:0!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 17. W. Karlsson, 26. Gagner, 52. Calvert (W. Karlsson, R. Murray), 60. Jenner (Atkinson) – 32. Grabner, 49. Zibanejad (Skjei, Holden)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij – Werenski, D. Savard, R. Murray, J. Johnson, Nutivaara, Harrington – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – Calvert, W. Karlsson, J. Anderson – Hartnell, Sedlák, Gagner. Hlavní trenér: John Tortorella.
    New York Rangers: Lundqvist – McDonagh (C), Girardi, M. Staal (A), Holden, Skjei, Klein – Kreider, Stepan (A), Rick Nash – J. T. Miller, Zibanejad, Zuccarello – Vesey, K. Hayes, Fast – Grabner, Pirri, Lindberg. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Kyle Rehman. Čároví: Mark Wheler, Scott Driscoll

    Diváci: 14 541
    bahis siteleri