Michalovce – Podbrezová 1:3 (kon.) | Prešov – Trnava 1:3 (kon.) | Senica – Zlaté Moravce 1:3 (kon.)
Dunajská Streda – Trenčín 2:0 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
1:3 (0:3)
FK Železiarne Podbrezová
sk Sobota 19.11.2016, 17:00Niké liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Žltú kartu dostáva Lukáš Migaľa (ŽP Šport Podbrezová).
     
    86
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Michal Breznaník, prichádza Lukáš Migaľa.
     
    80
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Ivan Kotora, prichádza Martin Regáli.
     
    79
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Kamil Kuzma, prichádza Matej Kochan.
     
    77
    Žltú kartu dostáva Michal Breznaník (ŽP Šport Podbrezová).
     
    77
    V šestnástke hostí nastal menší zmätok, dokonca tam jeden z domácich spadol a fanúšikovia si pýtali penaltu. Tá sa nepíska. Následná strela triafa Viazanka.
     
    74
    Kuciak potlačil loptu nad brvno, ale po ďalšom rohu mal ešte viac práce, pretože Qose sa dostal k hlavičke z hranice päťky. Slovenský brankár sa opäť raz ukázal vo výbornej forme.
     
    73
    Kushta vyhral hlavičku a poslal loptu za seba do šestnástky, kde sa k zakončeniu dostal Kunca, lenže Krivák mu spadol do strely a zrazil na roh.
     
    69
    Michalovce dali gól!

    Koscelnik udržal loptu na postrannej čiare, poslal ju Dankovi na hranicu šestnástky a po jeho centri sa úplne nestrážený DOMINIK KUNCA a ten trafil do nepokrytej časti brány.
     
    53
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Endy Opoku Bernadina, prichádza Miroslav Viazanko.
     
    50
    Martin Kuciak vybehol von zo šestnástky, lenže Kotora ho obehol, hodil si loptu na krídlo a odcentroval pred prázdnu bránu ku Koscelnikovi, ktorý však z výbornej pozície minul.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Igor Žofčák, prichádza Jakub Grič.
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Tomáš Sedlák, prichádza Kristian Kushta.
     
    45
    Mensah sa fantasticky dostal až pred Kuciaka do skvelej šance. Snažil sa skúseného brankára prehodiť, lenže ten predviedol úžasný zákrok. Následne chytil aj jemný tečovaný prudký center mieriaci do brány.
     
    35
    Podbrezová dala gól!

    Kuzma parádne našiel dlhým pasom pred šestnástkou MICHALA BREZNANÍKA, ktorý si loptu spracoval a z podobnej pozície, z akej dal prvý, znova vystrelil a krížnym pokusom opäť Kiru prekonal.
     
    28
    Qose sa ocitol vo vyloženej pozícii na gól, lenže po skvelom prechode do šestnástky vyslal spred Kuciaka hrôzostrašnú strelu, ba dokonca brankárovi súpera len prihral.
     
    26
    Podbrezová dala gól!

    Po obrovskej chybe Sipľaka prešla Podbrezová do rýchlej kontry a situáciu troch proti trom využil po Šafrankovej prihrávke MICHAL BREZNANÍK, ktorý krížnou strelou k žrdi dostal loptu do siete.
     
    19
    Ani dva rohy v krátkom slede domáci nevyužili, lenže následne Kuzma spravil chybu a Danko a vystrelil nebezpečne do rohu brány. Vynikajúci zákrok si pripísal Martin Kuciak, ďalšia paráda, ktorých v tejto sezóne už ponúkol niekoľko. Následne tam ešte nastala menšia potyčka, ale všetko sa obíde bez kariet.
     
    18
    Nebezpečný center z diaľky spadol pred malé vápno Podbrezovej, kde sa k lopte tlačil Kunca, lenže po dobrom zákroku stopérov to bude roh.
     
    12
    Dosť krkolomne rozohrávali hráči Michaloviec a tak museli zo situácie vykorčuľovať iba odkopom dopredu. Podbrezová tak prešla do kontry a po nevydarenom centri Djordeviča takmer lopta spadla do brány. Alebo to bol zámer? To vie len samotný obranca, no vyzeralo to zaujímavo.
     
    5
    Podbrezová dala gól!

    Tento aut Djordeviča sa už ujal, pretože Bernadina vynikajúce sklepol loptu pred hranicu malého vápna, kde bol úplne osamotený PAVOL ŠAFRANKO a ten to trafil parádne pod brvno.

    Matej Kubove

    Branky: 69. Kunca (Danko) – 5. Šafranko (Bernadina), 26. Breznaník (Šafranko), 35. Breznaník (Kuzma)

    Karty:   77. Breznaník (POD), 88. Migaľa (POD)


    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Koscelník, Podhorin, Sipľak, Qose – Sedlák (46. Kushta) – Žofčák (C) (46. Grič), E. Mensah, Danko, Kotora (80. Regáli) – Kunca.
    Náhradníci: Macej – Lazarus, Tereščenko, Regáli, Grič, Kushta, Leško.

    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Turňa, Krivák, Kupčík, Djordjevič – Podio, Vajda – Breznaník (C) (86. Migaľa), Kuzma (79. Kochan), Šafranko – Bernadina (53. Viazanko).
    Náhradníci: Lukáč – Lipčák, Magda, Migaľa, Kochan, Jur. Pančík, Viazanko.

    Rozhodčí: Ježík – Balko, Pozor – Chmura
    bahis siteleri