Bournemouth – Manchester City 1:2 (kon.) | Crystal Palace – Swansea 0:2 (kon.) | Huddersfield Town – Southampton 0:0 (kon.)
Newcastle – West Ham 3:0 (kon.) | Watford – Brighton 0:0 (kon.) | Manchester Utd. – Leicester 2:0 (kon.)
konec
AFC Bournemouth
1:2 (1:1)
Manchester City
Sobota 26.08.2017, 13:30 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+9
    Tak pozor, Raheem Sterling dostává červenou kartu! Je mi trochu záhadou, za co Mike Dean anglického záložníka vyloučil. Dost možná to bylo za Sterlingovo vběhnutí mezi fanoušky, což se ale vzhledem k obrovské euforii dá v takovém okamžiku pochopit. Hodně přísné vyloučení...
     
    90+7
    Žlutou kartu dostává Harry Arter (AFC Bournemouth).
     
    90+5
    Závěr utkání je hodně rozkouskovaný a také nervózní z obou stran. Dalším držitelem se kvůli svému zákroku na Saného stává Adam Smith.
     
    90+3
    Hloupý zákrok od Sterlinga. Anglický mladíček byl čistě odstaven Arterem, tuto skutečnost ale neunesl a svého protivníka zbytečně fauloval zezadu – o udělení žluté karty nemůže být sporu.
     
    86
    Sterling to udělal fantasticky, když využil své rychlosti a vrhl se mezi dva protihráče s tím, že bude faulován. To se také vyplnilo, Tyrone Mings za svůj nedovolený zákrok dostává žlutou kartu.
     
    79
    S rychlými výpady Kinga mají hráči Manchesteru dnes velké problémy. Nyní to potvrdil Benjamin Mendy, který musel norského útočníka faulovat před zraky hlavního sudího. Jasná žlutá karta.
     
    75
    Cook do souboje s De Bruynem přiběhl jako tank a navíc ještě o poznání později než jeho soupeř. Už od počátku bylo jasné, že z tohoto kontaktu nemůže vzejít nic dobrého, a je tomu tak – domácí stoper inkasuje žlutou kartu.
     
    67
    Žlutou kartu dostává Nicolás Otamendi (Manchester City).
     
    56
    Žlutým kartónem je odměněn i David Silva, který si po předchozí situaci neodpustil nevhodné poznámky k hlavnímu sudímu Deanovi.
     
    56
    Po ztrátě balonu ve středu hřiště se do protiakce řítil rychlonohý Joshua King, konečnou se pro něj však stal souboj s Kompanym, který jej za cenu žluté karty nepustil dále.
     
    23
    Aké zazmatkoval pod nátlakem Gabriela Jesuse, kterého byl nucen zastavit jen za cenu faulu a žluté karty. Dost možná mohla být vytažena karta červené barvy, nizozemský obránce totiž v daný moment plnil roli posledního hráče.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 13. Daniels – 21. Jesus (Silva), 90+7. Sterling (Danilo)

    Karty:   23. Aké (BTH), 75. S. Cook (BTH), 86. Mings (BTH), 90+5. A. Smith (BTH), 90+7. Arter (BTH) – 56. Kompany (MAC), 56. Silva (MAC), 67. Otamendi (MAC), 79. Mendy (MAC), 90+3. Sterling (MAC)   90+9. Sterling (MAC)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 3:7. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 13:14.
    AFC Bournemouth: Begović – A. Smith, S. Cook, Aké, Mings, Daniels – Gosling, Surman (C), Arter – J. King, Defoe (73. Afobe, 90+4. Mousset).
    Náhradníci: Boruc – B. Smith, L. Cook, Fraser, Ibe, Mousset, Afobe.

    Manchester City: Ederson – Danilo, Kompany (C), Otamendi, Mendy – Fernandinho – B. Silva (66. Agüero), Silva (90+10. Stones), De Bruyne, Sterling – Jesus (82. Sané).
    Náhradníci: Bravo – Stones, Agüero, Mangala, Delph, Sané, Y. Touré.

    Rozhodčí: Mike Dean – Simon Long, Ian Hussin

    Diváci: 10 419
    bahis siteleri