Bournemouth – Manchester City 1:2 (kon.) | Crystal Palace – Swansea 0:2 (kon.) | Huddersfield Town – Southampton 0:0 (kon.)
Newcastle – West Ham 3:0 (kon.) | Watford – Brighton 0:0 (kon.) | Manchester Utd. – Leicester 2:0 (kon.)
konec
AFC Bournemouth
1:2 (1:1)
Manchester City
Sobota 26.08.2017, 13:30 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    90+7. Raheem STERLING - 1:2
     
    90+7
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Tak to je naprosto neuvěřitelné! The Citizens, kterým v průběhu druhého poločasu docházely síly a nápady, se v sedmé minutě nastavení dostávají do vedení. De Bruyne roztáhl hru na kraj šestnáctky, odkud Danilo nalezl v oblasti penaltového puntíku čekajícího RAHEEMA STERLINGA, po jehož pokusu, který nešťastně tečoval Andrew Surman, míč skončil až v síti. Domácí tento moment musí opravdu mrzet, zvláště kvůli šanci, kterou před pár okamžiky neproměnil King.
    21. Gabriel JESUS - 1:1
     
    21
    Manchester City právě vstřelil branku!
    O chvíli později si ale obrana domácích vybrala slabší moment a Manchesteru se na to konto z první vážnější šance podařilo srovnat! Sterling byl ve středu faulován, načež Ferandinho The Cherris zaskočil rychlou rozehrávkou přímého kopu, když posunul míč k Davidu Silvovi. Ten zvedl hlavu a narýsoval parádní kolmici pro GABRIELA JESUSE, který se tváří v tvář vybíhajícímu Begovićovi nezmýlil.
    13. Charlie DANIELS - 1:0
     
    13
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Tlak od úvodních minut se domácím vyplatil, další z jejich ofenzivních výpadů totiž skončil brankou, která bude dost možná kandidovat na gól roku tohoto ročníku anglické nejvyšší soutěže. Z levé strany se do vápna pokoušel prodrat Gosling, jeho centr ale byl odvrácen Danilem. Ten však balon odklidil pouze do míst, kde číhal CHARLIE DANIELS a ten se náramnou pumelicí pod horní tyč postaral o premiérovou trefu Bournemouthu v této sezoně.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 13. Daniels – 21. Jesus (Silva), 90+7. Sterling (Danilo)

    Karty:   23. Aké (BTH), 75. S. Cook (BTH), 86. Mings (BTH), 90+5. A. Smith (BTH), 90+7. Arter (BTH) – 56. Kompany (MAC), 56. Silva (MAC), 67. Otamendi (MAC), 79. Mendy (MAC), 90+3. Sterling (MAC)   90+9. Sterling (MAC)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 3:7. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 13:14.
    AFC Bournemouth: Begović – A. Smith, S. Cook, Aké, Mings, Daniels – Gosling, Surman (C), Arter – J. King, Defoe (73. Afobe, 90+4. Mousset).
    Náhradníci: Boruc – B. Smith, L. Cook, Fraser, Ibe, Mousset, Afobe.

    Manchester City: Ederson – Danilo, Kompany (C), Otamendi, Mendy – Fernandinho – B. Silva (66. Agüero), Silva (90+10. Stones), De Bruyne, Sterling – Jesus (82. Sané).
    Náhradníci: Bravo – Stones, Agüero, Mangala, Delph, Sané, Y. Touré.

    Rozhodčí: Mike Dean – Simon Long, Ian Hussin

    Diváci: 10 419
    bahis siteleri