Trenčín – Žilina 2:1 (kon.) | Poprad – Nitra 4:5 (po s.n.) | Zvolen – Martin 5:1 (kon.)
Košice – Skalica 5:3 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 3:2 (po s.n.)
po s.n.
HK Poprad
4:5 (1:1, 1:2, 2:1 - 0:0)
HK Nitra
sk Neděle 06.01.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    56:44
    Nasleduje presilová hra pre Poprad. Na dve minúty za podrazenie si odchádza sadnúť Bača. K svojmu trestu získal aj desaťminútový osobný trest za protesty.
     
    53:42
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za úmyselné vyhodenie puku mimo ľadovej plochy si odchádza sadnúť Miroslav Kováčik.
     
    49:25
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Dvojminútový trest za seknutie zinkasoval Lukáš Hvila. Pán Lauff bol opäť štedrý a Hvilu odmenil aj 10minútovým osobným trestom.
     
    48:24
    Nasledovať bude presilová hra Popradu. Na dve minúty za hákovanie si odchádza sadnúť Nitrančan Vosátko.
     
    46:59
    Miloslav Jáchym obdržal od hlavného rozhodcu desaťminútový osobný trest za nešportové správanie.
     
    46:03
    Je tu presilová hra o dvoch mužov pre Nitru, ktorá bude trvať 86 sekúnd. Na dve minúty za hákovanie si odchádza sadnúť Stanislav Balán.
     
    42:29
    Robert Sabolič (Ľubomír Vaic) za tento tvrdý faul odchádza do šatní! Zinkasoval veľmi prísny trest - 5 minút + do konca zápasu. Najskôr však rozhodca Lauff ukázal, že to faul nebol. Čiaroví rozhocovia to však videli lepšie.
     
    41:01
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Zbytočný faul nám predviedol Jarmo Jokila, ktorý si odchádza sadnúť na dve minúty za seknutie.
     
    40:38
    Popradčania budú hrať opäť v oslabení. Na dve minúty za hákovanie Tománeka si tentokrát odchádza sadnúť obranca Miloslav Jáchym.
     
    38:26
    Nasledovať bude presilová hra Nitry. Na dve minúty za vrazenie na mantinel si odchádza sadnúť Lukáš Hvila. Nitrančania tak majú šancu navýšiť svoj náskok.
     
    31:59
    Za tvrdý faul na Mašlonku si na dve + dve minúty odchádza sadnúť Popradčan Jaroslav Špelda. Mašlonka však uhral pekný súboj a aj dobrý herecký výkon pri mantineli.
     
    17:54
    Nasledovať budú vylúčenia. Na nitrianskej strane si na dve minúty za seknutie odchádza sadnúť Jarmo Jokila. Na popradskej strane to bude Stanislav Balán, ktorý obdržal dve minúty za hákovanie. Balán si odnáša aj osobný 10minútový trest za nešportové správanie.
     
    10:10
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou si odchádza sadnúť Matej Bene.
     
    05:00
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na dve minúty za seknutie si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Jaroslav Jabrocký.
     
    04:45
    Nasledovať bude presilová hra Popradu. Na dve minúty za faul lakťom si odchádza sadnúť Jarmo Jokila, ktorý za nitrianskou bránou nekompromisne položil k ľadu Dávida Buca.

    Branky a nahrávky: 8. Vaic (Jabrocký, Sabolič), 24. Vandas (Šterbák, Klouda), 50. Buc, 57. Jabrocký (Klouda, Suchý) - 14. Nádašdi (König, Laco), 23. Bača (Podstavek, Piatak), 27. Tománek (Nádašdi), 47. Kováčik (Rais), 65. Stümpel


    HK Poprad: Westlund (Sedlačko) - Šterbák, Suchý ("A"), Kovačevič ("A"), Jáchym, Fabian, Špelda, Kurali, Dinda - Vandas, Klouda ("C"), Hvila - Tomas, Balán, Buc - Sabolič, Vaic, Jabrocký - Gríger, Takáč, Rapáč.
    HK Nitra: Laco (Kusy) - Ordzovenský, Rais, Nádašdi, König, Bača, Vosátko ("A"), Kuzma, Trefný - Kováčik ("C"), Jokila, Mašlonka - Tománek, Stümpel ("A"), Segľa - Podstavek, Piatak, Pupák - Kmeč, Bene, Hrnka.

    Rozhodčí: Rudolf Lauff - M. Korba, P. Korba

    Diváci: 1605
    bahis siteleri