Nové Zámky – Csíkszereda 0:3 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
0:3 (0:2, 0:0,0:1)
HSC Csíkszereda
sk Pátek 15.02.2013, 18:00MOL liga
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (20:02:32)
     
    59:34
    Posledné sekundy do konca zápasu Csíkszereda len zdržuje a puk nahadzuje do stredného pásma.
     
    58:53
    Buly vyhrali domáci ale nepodaril sa puk chytiť obrancovi tak sa hra presunula do stredného pásma a následne do obranného.
     
    58:23
    Domáci tlačia všetkými silami do súpera, ďaľšie zakáz. uvoľnenie a ďaľšie buly, ktoré sa však už nepodarilo dmácim vyhrať. Csíkszereda už len vyhadzuje puky z pásma a zdržuje hru.
     
    57:48
    Je tu zakázané uvoľnenie, keďže súper už nevydržal tlak domácich hráčov a vyhodil puk. Domáci poslali na ľad nové sily, súper nemôže.
     
    57:11
    Domáci držia puk za ich bránkou pretože potrebovali vystriedať, čo sa im aj podarilo a rýchlym útokom sa snažili presunúť hru do súperovho pásma.
     
    56:21
    Posledné 4 min. do konca stretnutia, vidím to už takmer bez šance na výhru, či už len remízu.
     
    55:39
    Csíkszereda sa už nasťahovala k nám do tretiny ale domáci už hrajú s piatimi hráčmi, táto oslabovka bola ukážkovo zahraná.
     
    54:30
    Ale prekvapivo domáci sú v tretine súpera a podarilo sa im aj pár krát krásne vystreliť. Csíkszerede sa nepodarilo vyprodukovat ešte ani jedinú akciu.
     
    53:47
    Vylúčenie domáceho hráča ktorý hral nebezpečne s vysokou hokejkou. Autor vylúčenia je UHNAK . Toto domácim rozhodne nepomáha.
     
    53:20
    A je tu ďaľšie prerušenie hry ktorému autor bol súperov striedajúci hráč, keďže už nevládal a puk vyhodil z tretiny. Buly aj tak vyhral súper a vyšiel okamžite do stredného pásma.
     
    52:34
    Prerušenie hry, jeho príčinou bolo zakázané uvolnenie. Bude sa teda vzhadzovať v tretine domácich. Buly vyhral súper ktorý naďalej ostáva nasťahovaný v našej tretine.
     
    51:48
    Útočníci Csíkszeredy zaviedli puk do nášho obranného pásma a vytvorili veľmi nepríjemný tlak na domáce mužstvo.
     
    51:09
    Prerušenie hry a následné prestriedanie oboch týmov.
     
    50:34
    A nádherná strela do žrďky domáceho útočníka, priam uchvatná ktorá vyrazila dych mnohým fanúšikom, nejakým zázrakom však nekončí gólom.
     
    50:00
    A do konca zápasu nás delí už len 10 minút, verme že Nové Zámky zapnú na 110%.
     
    49:32
    BARON nahral BARČÁKOVI a ten puk tečovaním poslal do útočného pásma. Nové Zámky vystriedali a na ľad prišli nové sily.
     
    48:55
    Pri puku je ŠTEFANKA M. ktorého v týme berú ako "mozog týmu", podľa mňa si tú prezývku zaslúži oprávnene. Nádherne prihral a je z toho strela na bránu, ktorá však nekončí gólom.
     
    48:05
    Vzhadzovať sa budem v tretine Csíkszeredy. Puk sa vyhral na obrancov a ostáva v našom útočnom pásme. A je tu ďaľšie vzhadzovanie.
     
    47:42
    Csíksereda hrá s piatimi hráčmi a okamžite začali okupovať a ohrozovať bránu domáceho týmu.

    Ľubor Pernický

    Branky a nahrávky: 3. Tranca (Bencze), 12. Novak (Góga) - 44. Kmit (Adorján, Tranca)


    HC MIKRON Nové Zámky: Križan (Zima) - Sucharda, Baron, Klobucnik, Puchovsky, Tarnoczy, Joanidis, Ruzicka, Stefanka O., Hrudik, Stefanka M., Kral, Gabris, Mikhailov, Lehocky, Mamonovs, Dobry, Barcak, Uhnak, Spisak, Teluskins
    HSC Csíkszereda: Kozuch (Fulup) - Adorján, Molnár, Kmit, Bors, Goga, Flinta, Koca, Bencze, Mihaly Peter, Moldovan, Szocs, Tranca, Novak, Papp, Huturaj, Fadrny, Nagy, Biro.
    bahis siteleri