Žilina – Nitra 1:2 (kon.) | Banská Bystrica – Martin 5:0 (kon.) | Poprad – Zvolen 2:3 (po pr.)
Trenčín – Skalica 6:2 (kon.) | Piešťany – Košice 5:2 (kon.)
po prodl.
HK Poprad
2:3 (1:2, 0:0, 1:0 - 0:1)
HKM Zvolen
sk Pátek 15.02.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    Popradskí hráči síce dokázali vyrovnať, no na zisk väčšej časti bodov to už nestačilo. V druhej minúte predĺženia si celú popradskú defenzívu na čele s gólmanom Sidorom vychutnal Peter Zuzin, ktorý si obkorčuľoval domácu bránu a napokon nedal popradskému gólmanovi šancu na úspešný zákrok.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:10:54)
     
    Koniec zápasu.
     
    61:11
    Zvolen dal gól!
    V predĺžení sa napokon rozhodlo! Postaral sa o to PETER ZUZIN, ktorý si obkorčuľoval celú popradskú bránu, obalamútil popradských obrancov a následne pekným švihom prekvapil aj gólmana Sidora, ktorému puk umiestnil do protismeru - presne k ľavej žŕdke jeho brány. Asistenciu si pripisuje Lukáš Jurík.
     
    60:50
    Lukáš Hvila sa dobre presúval po pravej strane a následne tvrdo zakončil, no obranca Mucha jeho strelecký pokus zblokoval len na ochrannú sieť. Vhadzovať sa bude naľavo od zvolenskej brány.
     
    60:12
    V úvode predĺženia sú oveľa aktívnejší Zvolenčania, ktorí sa natlačili pred popradskú bránu, no následne sa im nepodarilo skórovať. Domáci obrancovia ich od puku odstavili.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    V závere tretej tretiny sme mohli vidieť mnoho zaujímavých momentov, po ktorých však Popradčania napokon využili powerplay vabank a 16 sekúnd pred koncom dokázali vyrovnať zásluhou Lukáša Hvilu na 2:2.

    Na rade je teda 5minútové predĺženie, v ktorom sa môže rozhodnúť.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    59:44
    Poprad dal gól!
    Tak toto je priam neuveriteľné! Po tom, čo Zvolenčania nedokázali trafiť prázdnu bránu a trafili dokonca aj žŕdku Popradčania skórujú a vyrovnávajú! Postaral sa o to LUKÁŠ HVILA, ktorý si nakorčuľoval do medzikružia a delovkou nedal gólmanovi Šimkovi šancu. Asistencie si pripisujú hráči Michael Vandas a Stanislav Balán.
     
    59:11
    Popradčania hrajú už v šestici a vidíme tak powerplay domáceho celku, ktorý sa však drží len v obrannom pásme!
     
    58:55
    Z hranice pravého kruhu to tentokrát skúšal Daniel Brejčák, no jeden zo zvolenských obrancov puk zblokoval na ochrannú sieť. Vhadzovať sa bude teda naľavo od Šimka.
     
    58:21
    Devečka tvrdo pálil od modrej, no napokon minul bránu. Puk sa však odrazil pred Šimka, kde stál Stals, no gólman hostí napokon prekonaný nebol. Stalsova strela bola zblokovaná na zadný mantinel.
     
    57:41
    Po dobrej strele z hranice ľavého kruhu od Buca nám gólman Šimko predviedol ďalší sympatický zákrok. Tentokrát puk zachytil vo svojej pozornej lapačke.
     
    57:23
    Popradčania si v závere tretej tretiny zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za úmyselné vyhodenie puku mimo ľadovej plochy odchádza na trestnú lavicu sadnúť Michal Juraško.
     
    56:58
    Po ľavom krídle sa dobre presúval Ľubomír Vaic a následne tvrdo zakončil, no gólman Šimko zasahovať nemusel. Vaicova delovka skončila len tesne nad zvolenskou bránou.
     
    56:25
    Mucha nahodil puk do útočného pásma, no tam napokon nebol ani jeden z jeho spoluhráčov. Následne sa k puku dostali Popradčania, ktorí sa snažia ofenzívne presadiť.
     
    55:52
    Popradskí hokejisti sa ešte snažia niečo vymyslieť, no už nemajú príliš veľa času. Momentálne sú pri puku Zvolenčania, ktorí získavajú cenné sekundy držaním puku.
     
    55:11
    Duo Vandas - Hvila účinkovalo opäť. Hvila nahodil puk na bránu Zvolena, kde ho následne tečoval Vandas, no jeho teč napokon minul bránu hostí.
     
    54:39
    Hvila chcel z ľavej strany nájsť pred bránou hostí korčuľujúceho Vandasa, no to sa mu nepodarilo. Vandas napokon puk zblokoval len na bočnú sieť.
     
    54:10
    Zvolenčania nám predviedli nahodenie puku na zadný mantinel. Puku sa po ňom zmocnili Popradčania, ktorí nám však následne predviedli len zakázané uvoľnenie.

    Branky a nahrávky: 12. Stals (Vaic, Buc), 60. Hvila (Vandas, Balán) - 5. Puliš (Kalla, Čurilla), 10. Brabenec (Juraško, Podkonický), 62. Peter Zuzin (Lukáš Jurík)


    HK Poprad: Sidor (Slipčenko) - Šterbák, Fabian, Kovačevič ("A"), D. Brejčák, Devečka, Jáchym, Dinda, Kurali - Vandas, Balán, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic ("C"), Stals, Smotrila - Paločko, Stanfield, Takáč.
    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) - Juraško ("A"), Hraško, Hertl, Výborný, Pichnarčík, Mucha, Tóth, Murček - Peter Zuzin, Brabenec ("A"), Podkonický - Puliš, Kalla, Čurilla - Škvaridlo, Lukáš Jurík ("C"), Ďaloga - Ľubor Zuzin, Milan Jurík, Čanky.

    Rozhodčí: Daniel Konc - M. Korba, Smrek

    Diváci: 1309
    bahis siteleri