Žilina – Nitra 1:2 (kon.) | Banská Bystrica – Martin 5:0 (kon.) | Poprad – Zvolen 2:3 (po pr.)
Trenčín – Skalica 6:2 (kon.) | Piešťany – Košice 5:2 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
HK VITAR Martin
sk Pátek 15.02.2013, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Domáci hráči zdolávajú posledný tím Extraligy jednoznačným výsledkom 5:0, a to po góloch Garika Melkumjana, Michala Styka, Matej Češíka, Nikolasa Ketnera a Tomáša Devečku. Čisté konto si pripísal domáci brankár Sergej Chorošun.

    Ďakujem za pozornosť, a prajem príjemný zvyšok večera, a teším sa na Vás pri ďalších online prenosoch. (19:13:15)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Hostia sa ešte pokúšajú prekonať Chorouša, ale nedarí sa im to, teraz sa k puku dostal Macík, ktorý išiel sám na Volentiera, ale neprekonal ho.
     
    58:25
    Sýkora sa predral cez troch hráčov Martina do útočného pásma, ale tam hľadal spoluhráča, ale nepodarilo sa mu to, a tak puk na hokejkách hostí.
     
    58:00
    Do konca tretej tretiny zostávajú už len dve minúty.
     
    57:23
    Tupému sa puk skĺzol z hokejky vo vlastnom pásme, a tak sa k nemu dostal Zigo, ale tomu sa stalo to isté.
     
    55:58
    Pekná kombinácia Dantona s Sýkorom, najprv Danton vyskúšal strelu, ale Volentier mu puk vrátil lapačkou, a tak Danton našiel pred bránkou Sýkoru, ale jeho strela mierila vedľa Volentierovej bránky.
     
    54:04
    Nahrávka na Macíka, ten si už pripravoval puk na strelu, ale v poslednej chvíli mu ho zobral Štěpánek, a zachránil tak brankára hostí od zákroku.
     
    53:31
    Nebezpečná strela v podaní Petrušku, ale Chorošun puk vyráža za bránku.
     
    53:01
    Chyba hostí vo vlastnom pásme stratili puk, a tak sa k nemu dostal Melkumjan, ale mal to na dlhú hokejku, a tak sa mu nepodarilo ohroziť Volentiera.
     
    52:18
    Vylúčenie Martina, Viktor Volentier za vyhodenie puku mimo ľadovej plochy.
     
    50:45
    Oddychový čas hostí.
     
    50:45
    Po piatom inkasovanom góle odišiel z brány hostí Martin Šúrek, a nahradil ho Viktor Volentier.
     
    50:45
    Banská Bystrica dala gól!
    Najprv veľká šanca Šimuna, ktorá skončila na tyčke Martinskej brány, ale k puku sa dostal Melkumjan, ktorý našiel v kruhu TOMÁŠA DEVEČKU, a ten prekonáva Šúreka. Asistencia: Garik Melkumjan.
     
    49:49
    Banská Bystrica dala gól!
    Využitá presilovka domácich hráčov, a je to 4:0. Tomuto gólu predchádzala nádherná kombinácia medzi Dantonom a Sýkorom, ale Sýkora nedokázal prekonať Šúreka, podarilo sa to až NIKOLASOVI KETNEROVI strelou od modrej čiary. Asistencie: Ján Sýkora a Mike Danton.
     
    48:20
    Hudecova pekná prihrávka od modrej čiary na Macíka, ale tomu sa nepodarilo spracovať puk na prvýkrát, a zmaril tak peknú šancu domáceho tímu.
     
    47:48
    Vylúčenie Martina, za príliš veľa hráčov na ľade, trest si odpyká Tomáš Petruška.
     
    47:12
    Vilkoits našiel nádherne pred bránkou Petrušku, ale jeho strela mieri len do brankára Chorošuna.
     
    45:32
    Šimun prenechal puk Melkumjanovi, ktorý hľadal pred bránkou Ziga, našiel ho, ale domáci útočník si nedokázal spracovať puk, a tak je po obrovskej šanci.
     
    44:09
    Stykovi sa nepodarilo vyhodiť puk z obraného pásma, a tak sa k nemu dostali hostia, ale nedokázali vážnejšie ohroziť brankára Chorošuna.

    Majkl Petruška

    Branky a nahrávky: 15. Melkumjan (Zigo, Kubka), 19. Styk (Danton, Češík), 31. Češík (Styk, Predajniansky), 50. Ketner (Sýkora, Danton), 51. Devečka (Melkumjan)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Chorošun - Ketner, Kubka, Predajniansky, Styk, Devečka, Mikuš, Rosandić - Lunter, Hudec, Macík - Ján Sýkora, Češík, Danton - Šimun, Zigo, Hlinka - Šeliga, Valent, Melkumjan
    HK VITAR Martin: Šúrek (51. Volentier) - Novotný, Rusina, Grman, Zošiak, Tupý, Perniš, Ejem, Slávik - Themár, Vilkoits, Kolena - Petruška, Hollý, Važan - Vaško, Fujerík, Štěpánek - Korytko, Dírer

    Rozhodčí: Jura, Müllner - M.Junek, Rovenský
    bahis siteleri