Omsk – Petrohrad 3:4 (po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Dynamo Moskva 4:0 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
N.Novgorod – Novosibirsk 4:0 (kon.) | Jaroslavl – Novokuzněck 2:5 (kon.) | Čerepovec – Ufa 3:0 (kon.)
Viťaz – Nižněkamsk 1:4 (kon.) | Mytišči – Chabarovsk 2:0 (kon.) | Spartak Moskva – Lev 0:2 (kon.)
Minsk – Kazaň 2:3 (kon.) | Doněck – HC Slovan 3:4 (po pr.) | Riga – CSKA Moskva 3:2 (po s.n.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
2:5 (0:2, 1:0, 1:3)
Metallurg Novokuzněck
Pátek 15.02.2013, 16:00 • UKRK Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Jaroslavl ve třetí části konečně dohnala vedení soupeře a už to vypadalo, že by mohla otočit skóre ve svůj prospěch. Ovšem na to, co se dělo v posledních čtyřech minutách, budou hokejisté Lokomotivu vzpomínat jistě ještě dlouho. Dva rychlé góly a pojistka do prázdné branky. Mettalurg tak bere všechny body za výhru 5:2, i když nebyl lepším týmem, ale díky bojovnosti v obranně a naprosto dokonale načasovanými útočnými výpady si připisuje cenný skalp.
    To je pro dnešek vše, děkuji za pozornost. (18:24:30)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:04
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Outsider skolil velkého favorita dnešního utkání. Definitivně to potvrzuje ANTON LAZAROV, který dojel vyhozený kotouč a z úhlu, atakován obráncem, přesně zamířil do odkryté klece. Asistence: Alexander Mereskin, Alexej Jefimov.
     
    58:10
    Domácí si berou time-out a zkoušejí to v šesti!
     
    58:10
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Domácí se snažili o rychlou odpověď, ale jak už to dnes bývá, radují se hosté. Skvělý křídelní útok DAMIRA ŽAFJAROVA končí gólem. Mrštný forvard se protáhl podél mantinelu až před branku a v pádu zametl kotouč do branky. Bez asistence.
     
    56:17
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Dnes už nás asi nic nemůže překvapit. V permanentním tlaku byl opět Metallurg a opět z toho paradoxně vydoloval gól. PAUL JATSENKO zachytil na modré vyhozený kotouč, okamžitě vypálil a od výstroje obránce se puk vrátil na jeho hokejku. A druhá střela už byla úspěšná. Jatsenko propálil vše, co mu stálo v cestě a trefil se přesně do růžku Kolesnikovy branky. Bez asistence.
     
    55:40
    Máme tu poslední pětiminutovku, s níž se hra značně otevřela. Oba týmy chtějí zápas ukončit ještě před případným prodloužením.
     
    54:48
    Dmitrij Černik zvedl diváky ze sedadel. Z oblasti pravého kruhu vyslal zápěstí střelu, jíž Sorokin vytěsnil rukavicí.
     
    52:55
    Další střela přivodila Sorokinovi nějaké zranění. Podobně jako v první třetině musí ledovat svůj krk. Ale vypadá to, že bude v pořádku.
     
    52:48
    Obrovská šance pro Dixona. Z rohu kluziště na něj přenesl hru Kaljužnyj a Stephen Dixon se rázem ocitl sám před branou. Z otočky vystřelil bekhendem, našel ale jenom výborně připravenou lapačku Sorokina!
     
    52:19
    Znovu Višněvskij. Po akce Černikova, který vybojoval pásmu, střílel od modré čáry. Sorokin stačil včas zaklapnout betony.
     
    50:48
    Sorokin likviduje další pokus a před ní si to hokejisté začínají vyříkat ručně. Jefimov (NOV) a Plotnikov (JAR) putují na trestnou lavici.
     
    49:52
    Obě mužstva už jsou kompletní a Jaroslav pokračuje v tlaku.
     
    48:35
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Plotnikov sklepl puk za branku, kde s ním dlouho míchal a čekal na spoluhráče před Sorokinem. V tom si všiml na druhé tyči úplně volného VITALIJE VIŠNĚVSKÉHO a ten přesně trefil mezírku mezi tyčkou a betonem hostujícího brankáře. Asistence: Sergej Plotnikov.
     
    47:48
    Hráčská lavice domácích je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Redlihs.
     
    47:30
    Na modré napřáhl Sjomenov a málem rozhozeného brankáře zaskočil. Ten měl štěstí, protože střela byla zblokována.
     
    46:43
    Stephen Dixon měl na hokejce vyrovnání. Dostal namazáno zpoza branky a v pádu střílel téměř na úrovni brankoviště. Ovšem jenom do připraveného Sorokina.
     
    46:38
    Anton Lazarev (NOV) dostává dvě minuty za hákování.

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 40. Černikov (Cartan), 49. Višněvskij (Plotnikov) - 4. Mereskin (Jefimov), 20. Jefimov (Mereskin, Lazarev), 57. Jatsenko, 59. Žafjarov, 60. Lazarov (Mereskin, Jefimov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Kolesnik (Sanford) - Kronwall, Flood, Pašnin, Guskov, Višněvskij, Sjomenov, Amirov - Plotnikov, Averin, O. Petrov - Dixon, Hagman, Kaljužnyj - Redlihs, Černikov, J. Petrov - Soloduchin, Apalkov, Kručinin - Cartan.
    Metallurg Novokuzněck: Sorokin (Ključnikov) - Romanov, Kuklev, Ezhov, Arzamastsev, Jatsenko, Grišin - Lazarev, Mereskin, Jefimov - Vyglazov, Islamov, Žafjarov - Turukin, Mitrjakov, Nazarov - Kurepanov, Černych, Bessonov.

    Rozhodčí: Denis Naumov, Alexander Soin - Michael Alex, Roman Šihanov
    bahis siteleri