Lipt. Mikuláš – Michalovce 1:4 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 6:1 (kon.) | Detva – Senica 2:1 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 15.02.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga play-off (SR)
Partner:
     
    Skončil sa nám zápas štvrtého zápasu play-off medzi Liptovským Mikulášom a Michalovcami výsledkom 1:4. V dnešnom zápase sme teda nespoznali postupujúceho do ďalšieho kola play-off, mohli sa nimi stať hráči Liptovského Mikuláša, ale tí v dôležitom dnešnom zápase prehrali spomínaným výsledkom 1:4. Konečný otáznik kto postúpi do ďalšieho kola play-off sa rozlúšti v nedeľu o 17:00 na ľade Michaloviec. (19:12:01)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:51
    Záverečné sekundy, do útoku sa tlačia domáci hráči, ich zakončenie konč=i tesne mimo.
     
    59:45
    Tak trošku aj vďaka nervom prišlo vylúčenie Paukovčeka.
     
    59:14
    Domáci prešli do útoku cez stred, mierená strela spomedzi kruhov v podaní Uhríka skončila v lapačke brankára.
     
    58:06
    Pomaly sa blížime k záveru zápasu, Liptovský Mikuláš sa dostával do pásma súpera, z ľavej strany nahodil puk pred brankára, ten však ihneď vyhodili hostia.
     
    57:14
    V závere stretnutia sa rodí ešte najaká možnosť o gól. Na trestnú odchádza Čavrk.
     
    57:00
    Tento zápas sa už v podstate iba dohráva, vyzerá to tak, že o tom kto postúpi do ďalšieho boja v play-off sa rozhodne až v nedeľu na ľade Michaloviec. Aktuálne sú v útoku Michalovce.
     
    55:28
    Domáci hráči prešli d útoku popri mantinely, prihrávka medzi kruhy odkiaľ z prvej páli Paukovček, jeho pokus nad bránu.
     
    54:05
    Liptovský Mikuláš bol síce v útočnom pásme, snažil sa niečo kombinačne vytvoriť, ale nepresnosťou vyslal do brejku 3 na 1 súpera. Michalovce sa snažili o perfektnú kombináciu, ktorá im skoro aj vyšla, v konečnom dôsledku na prihrávku pred bránu nenaviazal Opatovský.
     
    53:41
    Buly v strednom pásme vyšlo víťazne pre domácich hráčov, puk sa dostal až za domácu bránu, kde všetko kontroluje Bruncko.
     
    53:06
    Uhrík si v strednom pásme tak trošku aj futbalovo prebral puk, dostal sa do útoku, kde spolu so spoluhráčmi bojuje o vytvorenie nejakej šance.
     
    52:52
    Rozohrávku z pásme hostí zachytil v strednom pásme Uhrík, ten sa snažil rozohrať taktiež rýchlo na krídlo, prihrávku vystihol súper, ktorý nemohol pokračovať do útočného pásma, keďže rozhodca píska ofsajd.
     
    52:23
    V domácom fanklube to žije, uvidíme či bude taký dobrý a potlačí domácich hráčov ešte do nejakého gólu.
     
    51:05
    Pred útočným pásmom s pukom na hokejke Paukovček, ten si nejako o mantinel obhodil obrancu dostal sa aj do útočného pásma, ale po chvíli sa puk dostal na striedačku hostí, hra sa prerušuje.
     
    49:39
    Enormný tlak si teraz vyprodukovali domáci hráči, ktorí to na brankára hostí skúšali azda z každej strany, ten sa opäť blysol viacerými perfektnými zákrokmi, čím udržal trojgólový náskok hokejistov Michaloviec.
     
    48:54
    Liptáci naďalej v útočnom pásme, o puk sa bojuje pri mantinely, tam sa už zišlo viacero hráčov, ktorí bojujú o puk. Po chvíli rozhodca prerušil hru vhadzovanie v útočnom pásme.
     
    47:38
    Liptovský Mikuláš sa snaží vyťažiť z tejto presilovky maximum, hneď z prvého útoku sa zverenci Dušana Halahiju dostali do útočného pásma, strelu od modrej ešte tečovali pred bránou, ale brankár Okoličány všetko pokryl.
     
    47:33
    Liptovský Mikuláš môže začať menší zázrak, na trestnú odchádza Drotár za podrazenie.
     
    46:12
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa dočkali gólu, ktorý prichádza možno aj trošku neskoršie ako by si domáci diváci priali. Všetko to spackali pri mantinely, následne sa puk dostal medzi kruhy, odkiaľ sa presnou strelou nemýlil RICHARD UHRÍK. Asistencie: Kledrowetz, Bartík.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 47. Uhrík (Kledrowetz, Bartík) - 6. Fajčák (Šechný, Vorobel), 37. Zorvan , 43. Zorvan, 44. Fajčák


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Marcinek, Jankovič, Mezovský, Duriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Uhrík, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány (Kurali) - Halapy, Drotár, Hrubý, Palovčík, Rusnák, Šeliga, Gavura, Vorobel, Šimčák, Šechný, Zorvan, Chovan, Opatovský, Čížek, Žemba, Čavrk, Banovský, Fajčák, Linet.
    bahis siteleri