Košice – Dunajská Streda 4:1 (kon.) | Ružomberok – Myjava 0:3 (kon.) | Žilina – Trenčín 1:3 (kon.)
Zlaté Moravce – Senica 2:2 (kon.) | B. Bystrica – Slovan Bratislava 2:4 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
2:2 (0:1)
FK Senica
sk Sobota 14.09.2013, 17:30 • FC Vion Zlaté Moravce, Zlaté Moravce • Niké liga
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase naplno zabrali futbalisti domácich Zlatých Moraviec, ktorí už v 57. minúte po góle Lukáša Szabóa dokázali vyrovnať na 1:1. Následne v 75. minúte síce domácu defenzívu vytrápil Jaroslav Diviš, no Zlatomoravčania sa jeho gólom nenechali zastrašiť a napokon dokázali doviezť zápas do remízového stavu po skvelom góle vystriedaného Ľubomíra Bernátha v 81. minúte.

    Oba tímy si teda z tohto zápasu odnášajú po jednom bode.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch slovenskej Corgoň ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:29:54)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    V závere zápasu majú loptu vo svojej moci futbalisti Zlatých Moraviec, ktorí sú očividne spokojní aspoň s takýmto výsledkom proti lídrovi corgoňligovej tabuľky zo Senice.
     
    90+1
    Pavlenda odcentroval loptu z pravej strany na ľavé krídlo, kde si ku nej zbiehal Chren, no ten napokon nedokázal letiacu loptu adekvátne spracovať.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    90
    Senický tréner tiež strieda potretíkrát. Namiesto Tsoumoua nastupuje do hry oddýchnutý Alexander Jakubov.
     
    89
    Tréner Zlatých Moraviec pripravil aj posledné striedanie. Namiesto Lukáša Szabóa nastupuje na trávnik oddýchnutý Patrik Sabo.
     
    88
    Bernáth sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavej strane, no jeho delovka pravačkou napokon skončila len tesne vedľa senickej brány! Gólman Šulla zasahovať nemusel.
     
    87
    Hosťujúci Opiela sa dostal k lopte na pravej strane, no napokon ju musel odovzdať domácim, keďže stál v ofsajde. Asistent rozhodcu neváhal a okamžite zodvihol svoju vlajku.
     
    86
    Po fantastickej prihrávke z ľavej strany od Kalabišku sa ku gólovému zakončeniu mohol dostať Tsoumou, no ten napokon nedokázal zasiahnuť loptu v tejto skvelej šanci!
     
    85
    Diviš sa s loptou nebezpečne pohyboval na ľavej strane, no napokon nedokázal vybojovať pre Senicu rohový kop. Zlatomoravskí obrancovia ho od lopty včas odstavili.
     
    84
    Tréner domácich Zlatých Moraviec strieda aj druhýkrát. Namiesto Martina Pribulu nastupuje do hry oddýchnutý Martin Chren.
     
    82
    Z pravej strany tentokrát tvrdo pálil domáci Szabó, no jeho delovka skončila len tesne vedľa senickej brány. Gólman Šulla tentokrát zasahovať nemusel.
     
    81
    Zlaté Moravce dali gól!
    Domáci futbalisti dokázali vyrovnať! Po skvelej prihrávke do behu od Babica sa k lopte na pravej strane dostal Orávik, ktorý odcentroval loptu k vzdialenejšej žrdi senickej brány, kde hlavičkou vsietil gól nováčik na ihrisku – ĽUBOMÍR BERNÁTH!
     
    80
    Priamy kop odišiel zahrávať hosťujúci Tsoumou, ktorý tvrdo pálil, no svojou delovkou napokon neohrozil gólmana Kuciaka. Lopta skončila len poriadne mimo domácej brány.
     
    79
    Domáci Peter Orávik sa previnil tvrdým faulom na hosťujúceho Zemana, po ktorom uvidíme priamy kop zo vzdialenosti približne 20 metrov. Domáci Orávik za tento faul zinkasoval žltú kartu.
     
    77
    Diviš preveril svoju pravačku opäť na pravej strane, no jeho projektil napokon skončil len tesne nad bránou gólmana Kuciaka. Na rad prichádza odkop od zlatomoravskej brány.
     
    76
    Na rad prichádza aj prvé striedanie domácich. Namiesto Petra Mazana nastupuje na trávnik oddýchnutý Ľubomír Bernáth.
     
    75
    Senica dala gól!
    Hostia sa po fantastickom samostatnom prieniku v znení JAROSLAVA DIVIŠA dostávajú do vedenia! Spomínaný Diviš sa preštrikoval cez štyroch hráčov Zlatých Moraviec a následne v záklone na pravej strane dokázal aj zakončovať. Jeho prízemný projektil napokon skončil za chrbtom gólmana Kuciaka, ktorý sa už len obzrel za loptou k svojej pravej žŕdke.
     
    74
    Gólman Kuciak zachytil loptu po nepresnom zakončení od Opielu a následne predvedie odkop od svojej brány. Zlatomoravskí obrancovia sa následne rozmiestinili pred vlastnou bránou.
     
    73
    Po zahraní rohového kopu hostí sa k odrazenej lopte dostal hosťujúci Diviš, ktorý tvrdo pálil z pravej strany, no z prvej napokon len prekopol zlatomoravskú svätyňu.
     
    72
    Kóňa tvrdo pálil z hranice domáceho pokutového územia, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná len tesne vedľa domácej brány! Gólman Kuciak zasahovať nemusel, no Seničania budú zahrávať rohový kop.
     
    71
    Seničania pridávajú na ofenzívnej aktivite, no domáci obrancovia sú zatiaľ v strehu a nedávajú svojim súperom veľa šancí.
     
    70
    Senický tréner strieda aj druhýkrát v zápase. Namiesto Jiráseka nastupuje na trávnik Lukáš Opiela.
     
    69
    Z pravej strany tvrdo pálil aj hosťujúci Habánek, no jeho projektil napokon skončil len tesne nad bránou gólmana Kuciaka, ktorý tentokrát zasahovať nemusel.
     
    68
    Futbalisti Senice sú momentálne oveľa aktívnejší ako ich protihráči zo Zlatých Moraviec a snažia sa niečo vymyslieť. Tentokrát pálil Kóňa, no nedokázal trafiť priestor domácej brány.
     
    66
    Tréner Senice posiela na trávnik prvé striedanie v zápase. Namiesto Hiaga de Oliviera nastupuje na trávnik Jaroslav Diviš.
     
    65
    Domáci Pavlenda preveril gólmana Šullu tvrdou strelou z pravej strany, no pozorný ochranca senickej svätyne loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    64
    Z pravej strany tentokrát tvrdo pálil domáci Pribula, no jeho delovka napokon skončila bez teču len tesne vedľa senickej brány. Gólman Šulla teda zasahovať nemusel.
     
    62
    Domáci sa dostali do skvelej gólovej šance, keď sa s loptou pred bránu Senice dostal domáci Orávik, ktorý loptu nabil svojmu spoluhráčovi Babicovi, no ten napokon trafil len pravú žŕdku senickej svätyne.
     
    61
    Gólman Kuciak si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď po centri od Hiaga loptu zblokoval pozorný Candrák, ochranca zlatomoravskej svätyne napokon loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    60
    Z ľavej strany tentokrát tvrdo pálil domáci Pribula, ktorý zinkasoval loptu po centri od Pavlendu. Následne však gólman Šulla zasahovať nemusel, keďže lopta smerovala len mimo jeho brány.
     
    59
    Seničania mali k dispozícii rohový kop na ľavej strane, ktorý odišiel rozohrávať Kalabiška, no jeho center k vzdialenejšej žrdi napokon skrotili futbalisti Zlatých Moraviec, ktorí sa snažia dostať do útoku.
     
    58
    Pri lopte sú momentálne hosťujúci Seničania, ktorí sa snažia opäť dostať do vedenia, no Zlatomoravčania sa zatiaľ bránia veľmi dobre a rovnako dobre napádajú aj rozohrávku Senice.
     
    57
    Zlaté Moravce dali gól!
    Domáci dokázali vyrovnať gólový účet tohto stretnutia! Martin Pribula sa s loptou dostal do pokutového územia, no následne bol dobre odstavený jedným zo senických obrancov. Lopta sa odrazila ku Babicovi, ktorý pálil, no lopta mu nesadla. Ďalší odraz však skončil pri LUKÁŠOVI SZABÓVI, ktorý svojou pravačkou prekonal bezmocného gólmana Šullu!
     
    56
    Loptu z ľavej strany tentokrát odcentroval hosťujúci Hiago de Oliviera, no jeho center napokon pozorní domáci obrancovia odhlavičkovali do bezpečia.
     
    55
    Domáci Martin Pribula sa dostal do ďalšej skvelej gólovej šance na ľavej strane, no svojou delovkou v páde napokon trafil len bočnú sieť senickej brány!
     
    54
    Po skvelej prihrávke od Jiráseka z ľavej strany sa k lopte na pravej strane dostal Piroska, ktorý chcel prihrávkou do behu uvoľniť Tsoumoua, no jeho prihrávka bola príliš dlhá.
     
    53
    Domáci sa dostali do dobrej gólovej šance, no napokon nedokázali prekonať pozornú senickú defenzívu. Následne asistent hlavného rozhodcu avízoval jasný ofsajd.
     
    52
    Domáci mali k dispozícii priamy kop vo vzdialenosti približne 32 metrov, ktorý odišiel zahrávať Szabó, no jeho delovka napokon skončila len zblokovaná do bezpečia senickým múrikom.
     
    51
    Domáci Orávik tvrdo odpálil loptu prízemným štýlom smerom k senickej bráne, no gólman Šulla napokon zasahovať nemusel. Orávikova delovka smerovala len tesne mimo senickej svätyne!
     
    50
    Hiago de Oliviera poslal na domácu bránu ďalekotonážnu strelu, no jeho projektil napokon nezastrašil pozorného gólmana Kuciaka, ktorý loptu s prehľadom zachytil vo svojom náručí.
     
    49
    Domáci Peter Mazan sa dostal do zakončenia na hranici hosťujúceho pokutového územia, no jeho delová strela ľavačkou napokon skončila len vysoko nad senickou svätyňou.
     
    48
    Hiago de Oliviera sa k lopte dostal na ľavej strane a následne chcel dobrým centrom k vzdialenejšej žrdi domácej brány nájsť Pirosku, no to sa mu napokon už nepodarilo.
     
    47
    Pri lopte boli momentálne domáci Zlatomoravčania, no napokon nedokázali nájsť ten správny recept na pozornú senickú defenzívu, ktorá loptu úspešne posiela do bezpečia.
     
    46
    Tsoumou sa k lopte dostal na pravej strane, no následne narazil na domáceho Candráka, ktorý ho od lopty na hranici faulo odstavil. Tentokrát však hlavný rozhodca už pokutový kop nenariadil.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    V úvode prvého polčasu boli oveľa aktívnejší futbalisti Zlatých Moraviec, ktorí si vytvorili niekoľko zaujímavých streleckých pozícii na čele ktorých bol Martin Pribula, no senický gólman Šulla jeho strelecké pokusy úspešne chytal. Náslendne bol v 31. minúte faulovaný v domácom pokutovom území hosťujúci Hiago de Oliviera, ktorého zložil k zemi domáci Chrappan. Hneď na to v 32. minúte premenil výhodu pokutového kopu jeden z elitných strelcov Corgoň ligy – Juraj Piroska.

    Podarí sa Zlatomoravčanom v druhom polčase aspoň vyrovnať gólový účet tohto strenutia?
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45+1
    V závere prvého polčasu mali domáci k dispozícii rohový kop, ktorý odišiel zahrávať Orávik. Ten loptu odcentroval ku Majerníkovi, ktorý tvrdo pálil z hranice senického pokutového územia, no jeho delovka napokon skončila len mimo brány gólmana Šullu.
     
    45+
    Nadstavovať sa bude jedna minúta!
     
    44
    Futbalisti Zlatých Moraviec majú loptu vo svojej moci, no zatiaľ sa im nedarí útočne presadiť. Ich súperi sú v strehu a bránia sa naozaj skvele.
     
    43
    Tsoumou obdržal loptu v centrálnej časti a následne ju poslal smerom na domácu bránu. Gólman Kuciak však s týmto zákrokom nemal žiadne problémy a loptu zachytil vo svojej moci.
     
    42
    Po rohovom kope sa k zakončeniu na hranici hosťujúceho pokutového územia dostal Majerník, ktorý pálil z voleja, no jeho delovka napokon skončila len vysoko nad bránou hosťujúcej Senice.
     
    41
    Po rohovom kope sa k zakončeniu na hranici hosťujúceho pokutového územia dostal Majerník, ktorý pálil z voleja, no jeho delovka napokon skončila len vysoko nad bránou hosťujúcej Senice.
     
    40
    Nad zlatomoravským trávnikom sa objavila dúha, čo by mohlo domácim skrášliť ofenzívny prejav. Z pravej strany tentokrát loptu odcentroval Mazan, no jeho projektil bol zblokovaný jedným zo Seničanov len na rohový kop.
     
    39
    Senický kapitán Kóňa predviedol len veľmi nepresnú rozohrávku na pravej strane a následne sa do útoku dostali futbalisti Zlatých Moraviec. Tí však ďaleko nezašli, keďže ich senickí obrancovia od lopty odstavili.
     
    38
    Následne sa do útoku dostali aj domáci Zlatomoravčania, no gólman Šulla opäť nemal veľa práce. Po nedôraznom zakončení z pravej strany od Szabá si gólman Senice pripísal na svoje konto ďalší dobrý zákrok.
     
    37
    Seničania si vybojovali prvý rohový kop, ktorý odišiel zahrávať Juraj Piroska. Ten rozohral loptu nakrátko, no domáci ho poslali na ďalší rohový kop. Druhý odkop v poradí letel už vzduchom, no domáci obrancovia ho vyhlavičkovali do bezpečia.
     
    36
    Babic sa dostal k zakončeniu na pravej strane, no jeho nedôrazný projektil napokon nedokázal prekonať gólmana Šullu. Ten loptu pohodlne zachytil a následne ju odkopáva smerom do senického útoku.
     
    35
    Zlatomoravčania sa snažili dostať pred bránu gólmana Šullu, no napokon sa previnili útočným faulom, po ktorom musia loptu logicky odovzdať svojim súperom zo Senice.
     
    34
    Jirásek si posunul loptu na pravú stranu k hranici domáceho pokutového územia a technickou strelou umiestnenou do pravého horného rohu domácej brány preveril gólmana Kuciaka. Ten sa však skvele hodil a loptu svojou pravou rukou vyrazil do bezpečia.
     
    33
    Zlatomoravčania sú po inkasovanom góle mierne otrasení, no domáci fanúšikovia dúfajú, že sa ich miláčikovia dokážu pozviechať. Seničania sa po pogólovom výkope vydali opäť napádať rozohrávku svojich súperov.
     
    32
    Senica dala gól!
    Seničania sa po skvele zahranom pokutovom kope hosťujúceho JURAJA PIROSKU dostávajú do jednogólového vedenia! Gólman Kuciak sa hodil na pravú stranu, no pozorný Piroska loptu umiestnil na ľavú stranu jeho brány.
     
    31
    Hiago de Oliviera bol tvrdo faulovaný v pokutovom území domácich Zlatých Moraviec domácim Chrappanom a hlavný rozhodca okamžite nariadil pokutový kop! Loptu si na značku postaví Juraj Piroska – šesťgólový strelec Senice.
     
    30
    Pri lopte sú momentálne futbalisti Zlatých Moraviec, ktorí sa snažia dostať s loptou preč spred svojej brány, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Seničania aktívne napádajú zlatomoravskú rozohrávku.
     
    29
    Tsoumou sa s loptou presúval po ľavej strane, no napokon bol neúspešný, keďže ho dobrým obranným zákrokom na hranici faulu odstavil domáci obranca Pavlenda.
     
    28
    Juraj Piroska sa dostal k lopte pred gólmanom Kuciakom aj tentokrát, no asistent hlavného rozhodcu včas zodvihol svoju vlajku a avízoval jasný ofsajd. Ďalší odkop bude zahrávať domáci gólman Kuciak.
     
    27
    Juraj Piroska sa dostal do skvelej gólovej šance, keď zachytil loptu po ukážkovej prihrávke do behu od Jiráseka. Následne však Kuciak dobre vybehol a loptu úspešne zachytil vo svojom náručí.
     
    26
    Futbalisti Senice sú pri lopte, no momentálne si ju prihrávajú len pred svojou bránou. Zlatomoravčania intenzívne napádajú rozohrávku svojich súperov a očividne chcú prekvapiť senických futbalistov.
     
    25
    Hiago de Oliviera sa k lopte dostal na ľavej strane a následne chcel bicyklom odstaviť domáceho obrancu Pavlendu, no nepodarilo sa mu to. Pavlenda loptu odkopol takticky a následne nedal hosťom ani výhodu rohového kopu.
     
    24
    Tsoumou poriadne potrápil domáceho obrancu, keď mu loptu odkopol spomedzi jeho nôh. Gólman Kuciak bol však blízko pri tejto situácii a následne predviedol ďalší dobrý zákrok po hodení sa na pravú stranu.
     
    23
    Pavlík sa s loptou presúval po pravej strane a následne ju odcentroval pred domácu bránu. Gólman Šulla bol však v strehu a loptu s veľkým prehľadom zachytil vo svojom náručí.
     
    22
    Gólman Kuciak si na svoje konto pripísal dobrý zákrok, keď vo svojom náručí zachytil jemné strelecké zakončenie z centrálnej pozície od hosťujúceho Pirosku.
     
    21
    Zlatomoravčania sú v týchto chvíľach oveľa aktívnejší ako ich súperi zo Senice. Senická defenzíva sa však bráni veľmi dobre, aj tentokrát zblokovala center z ľavej strany od Majerníka do bezpečia.
     
    20
    Rohový kop hráčom domácich Zlatých Moraviec veľmi nevyšiel. Po krátkej chvíli sa k lopte dostal domáci Babic, no jeho ďaleký center skončil len za senickou bránou. Gólman Šulla teda tentokrát zasahovať nemusel.
     
    19
    Martin Pribula sa po dobrej prihrávke od Babica dostal do ďalšej dobrej streleckej pozície, no ani tentokrát nedokázal prekonať gólmana Šullu, ktorý loptu vyrazil na rohový kop.
     
    18
    Piroska skvelým centrom z centrálnej uvoľnil na hranicu pokutového územia našiel aktívneho Tsoumoua, ktorý následne zakončoval, no gólman Kuciak loptu svojimi nohami vyrazil do bezpečia. Následne bol však avízovaný ofsajd.
     
    17
    Domáci Morávik sa pošmykol a následne stratil loptu. Do útoku sa dostali Seničania, no skvelú prihrávku Jiráseka na Tsoumoua napokon skvele zachytil domáci Pavlenda.
     
    16
    Po skvelej prihrávke z pravej strany od Orávika sa k lopte dostal opäť Pribula, ktorý tvrdo pálil, no jeho projektil napokon pozorný Šulla aj v tomto prípade zachytil vo svojom náručí. Gólman Senice je v hernej pohode.
     
    16
    Martin Pribula sa dostal do ďalšej skvelej šance, keď obdržal loptu na hranici hosťujúceho pokutového územia a následne tvrdo pálil. Gólman Šulla bol však opäť v strehu a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    15
    Seničania chceli predviesť nacvičený signál, no ten im napokon nevyšiel. Po rozohraní priameho kopu nakrátko od Jiráseka sa k lopte dostali len domáci futbalisti, ktorí pozorne stáli v obrannom múriku.
     
    14
    Hostia majú k dispozícii priamy kop zo vzdialenosti približne 29 metrov! Faulovaný bol hosťujúci Hiago de Oliviera, ktorého zložil k zemi domáci Peter Chrappan.
     
    13
    Candrák sa dostal k lopte na ľavej strane a následne ju chcel odcentrovať pred gólmana Šullu, no tento center bol napokon odvrátený jedným z pozorných senických obrancov.
     
    12
    Zlatomoravská defenzíva predviedla niekoľko dobrých čistých zákrokov na útočiacich Pirosku a Jiráseka. Následne sa môžu domáci pohodlne presúvať smerom ku bráne gólmana Šullu.
     
    11
    Domáci Orávik chcel dobrou prihrávkou pred bránu Senice nájsť nebráneného Pribulu, no to sa mu napokon nepodarilo. Pozorný gólman Šulla s menšími problémami, ale loptu napokon odkopol do bezpečia.
     
    10
    Adrián Candrák sa však po krátkom ošetrovaní pozviechal a napokon bude pokračovať v hre. Následne sú pri lopte domáci, ktorí budú loptu rozohrávať od svojej šestnástky.
     
    9
    Zlatomoravský hráč Adrián Candrák ostal po súboji s jedným zo senických útočníkov ležať tesne za domácou šestnástkou. Vyzerá to na zranenie pravého členku, po ktorom k nemu okamžite pribieha lekársky tím.
     
    8
    Rohový kop z ľavej strany zahrával dnes už spomínaný Pribula, ktorý poslal center k vzdialenejšej žrdi senickej brány, no gólman Šulla napokon dobre vyskočil a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    7
    Domáci Pribula sa dostal do zakončenia v centrálnej časti, no jeho volejové zakončenie napokon jeden zo senických obrancov zblokoval svojim telom do bezpečia. Následne si však domáci vybojovali rohový kop.
     
    7
    Momentálne sa lopta nachádza v okolí stredu ihriska, kde sa oba tímy snažia niečo vymyslieť, no nedarí sa im zaútočiť. Loptu majú v moci pozorní domáci futbalisti.
     
    6
    Peter Chrappan tvrdo pálil z centrálnej časti, no jeho volejové zakončenie nebolo trafené veľmi ideálne a lopta po rotácii skončila len tesne vedľa senickej svätyne. Následne uvidíme Šullov odkop od brány.
     
    5
    Gólman Šulla mal poriadny kus práce! Domáci Pribula sa dostal k lopte na pravej strane a následne tvrdo pálil, no pozorný ochranca senickej svätyne napokon loptu vyrazil svojimi nohami na rohový kop.
     
    4
    Tsoumou dobre napádal rozohrávku domácich Zlatých Moraviec, no domáci obranca Candrák napokon spolu s gólmanom Kuciakom celú situáciu vyriešili dobrým zákrokom domáceho gólmana.
     
    3
    Pavlenda sa dostal k lopte po nepresnej prihrávke od jedného z jeho súperov a náslende poslal prihrávku ku gólmanovi Kuciakovi. Ten bol však v strehu a následne loptu odkopol do bezpečia.
     
    2
    Ofsajd bol napokon odpískaný aj po nevydarenom útoku domácich Zlatých Moraviec. Pri lopte sú teda futbalisti Senice, ktorí môžu niečo vymyslieť.
     
    2
    Hostia sa chceli dostať pred bránu gólmana Kuciaka a následne zakončovať, no to sa im nepodarilo. Asistent hlavného rozhodcu odpískal jasný ofsajd.
     
    1
    Domáci Kuciak sa už dostal tiež k bráne, keď vo svojom náručí pohodlne zachytil loptu po jemnom centri z ľavej strany od hosťujúceho Zemana.
     
    1
    Futbalisti Zlatých Moraviec mali k dispozícii úvodný výkop, po ktorom sa rozhodli z polovice ihriska zakončovať. Domáci Mazan preveril svoju pravačku, no gólman Šulla nemal problém so zachytením strely, ktorá ledva prišla k jeho bráne.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Domáci Zlatomoravčania nastúpia v dnešnom zápase v bieločervených dresoch pod taktovkou trénera Ladislav Totkovič.

    Futbalisti Senice budú hrať v dresoch červenomodrých a koučovať ich bude tréner Eduard Pagáč.
     
    Úvodné zostavy:

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Pavlenda, Candrák, Pribula, Babic (C) – Orávik, Majerník, Obročník, Szabó – Mazan, Chrappan.
    Náhradníci: Brezina – Chren, Bernáth, Vaniš, Sabo, Farkaš, Mihálik.

    FK Senica: Šulla – Pavlík, Habánek, Kóňa (C), Brabec – Hiago, Tsoumou, Jirásek, Kalabiška – Zeman, Piroska.
    Náhradníci: Malec – Čermák, Komara, Jakubov, Diviš, Križko, Opiela.

    Rozhodca: Štefan Leško – Radomír Sluk, Peter Chládek.
     
    Seničania majú vo svojom tíme aj gólového strelca, ktorý je v rebríčku najlepších strelcov Corgoň ligy na skvelej druhej priečke so šiestimi vsietenými kúskami do brán súpera – Juraj Piroska!
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už deviatom kole najvyššej futbalovej súťaže na Slovensku – Corgoň liga!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie z futbalového štadióna v Zlatých Moravciach, kde proti sebe od 17:30 nastúpia corgoňligové tímy FC Vion Zlaté Moravce a FK Senica.

    FC Vion Zlaté Moravce sa po ôsmich odohraných zápasoch nachádza na nelichotivej deviatej priečke s desiatmi bodmi a gólovým skóre 8:12 za tri výhry, jednu remízu a štyri prehry. Pred Zlatomoravčanmi momentálne sídli tím MŠK Žilina, ktorý má dvojbodový náskok a za Zlatomoravčanmi zase tím MFK Košice, ktorý disponuje trojbodovou stratou.
    Futbalisti Zlatých Moraviec sa v prvom kole predviedli na pôde tímu MFK Košice, kde sa však hosťom veľmi nedarilo a napokon prehrali výsledkom 0:2 (0:1). Následne sa predviedli na domácom štadióne, no ani tam sa im nepodarilo zastaviť dobre rozbehnutý tím MFK Ružomberok, ktorý ich zdolal v pomere 3:1 (2:1). Zlatomoravčania sa v ďalšom kole ukázali v zápase proti tímu MŠK Žilina, ktorý ich však na domácom štadióne zdolal hladko – 3:1 (0:0). Následne sa futbalisti Zlatých Moraviec predviedli na pôde nováčika z Dunajskej Stredy, kde vyhrali najtesnejším možným rozdielom – 1:0 (0:0). Piate kolo Corgoň ligy priviedlo na trávnik Zlatých Moraviec tím FK Dukla Banská Bystrica, no v tomto zápase napokon góly nepadli – 0:0 (0:0). Zlatomoravčania v ďalšom kole ukázali, že vedia zabojovať aj na pôde súpera, keď proti tímu FC Nitra vyhrali tesným výsledkom 3:2 (1:0). Po výhre v Nitre získali futbalisti Zlatých Moraviec plný bodový zisk aj na domácom štadióne, kde zdolali po dobre zahranom prvom polčase tím Spartak Trnava výsledkom 2:0 (2:0). Posledné ôsme kolo preverilo schopnosti zlatomoravských hráčov na bratislavských Pasienkoch, kde ich však aktuálny majster – ŠK Slovan zdolal po dobrom prvom polčase výsledkom 2:0 (2:0).

    Tím FK Senica momentálne sídli po ôsmich odohraných zápasoch na čele corgoňligovej tabuľky so sedemnástimi bodmi a gólovým skóre 15:7 za päť výhier, dve remízy a len jednu prehru. Druhý tím ŠK Slovan Bratislava momentálne v tabuľke stráca na Senicu jeden bod, rovnako ako tím tretí – Spartak Myjava.
    Seničania sa v prvom kole Corgoň ligy predviedli na domácej pôde, kde po tuhom súboji napokon tesne zdolali tím Spartak Trnava výsledkom 2:1 (1:0). V druhom kole narazili na zápas proti úradujúcemu majstrovi Corgoň ligy – tímu ŠK Slovan Bratislava, ktorý Seničanov napokon na domácej pôde zdolal najtesnejším rozdielom 1:0 (1:0). Následne Seničania privítali na svojej pôde tohtoročného nováčika Corgoň ligy – tím FK DAC 1904 Dunajská Streda, ktorý domáci v druhom polčase suverénne sfúkli výsledkom 4:0 (0:0). Seničania sa v ďalšom zápase ukázali na domácom štadióne, kde dobre zahrali opäť v druhom polčase a zdolali celok AS Trenčín výsledkom 3:1 (0:0). V piatom kole aktuálneho ročníka Corgoň ligy sa futbalisti Senice predviedli v kopaničiarsko-záhorackom derby zápase na pôde Spartaku Myjava, kde oba tímy hrali vyrovnane a zápas sa napokon skončil remízou 2:2 (1:1). O kolo neskôr sa Seničania ukázali opäť na domácom štadióne, keď pred svojimi fanúšikmi dokázali zdolať tím MFK Košice najtesnejším možným rozdielom 1:0 (1:0). Seničania v predposlednom kole ukázali svoje herné schopnosti aj na ružomberskom trávniku, no proti domácemu MFK dokázali len remízovať – 1:1 (0:1). V poslednom corgoňligovom zápase sa Seničanom opäť podarilo získať plný bodový zisk, keď na domácej pôde zdolali tím MŠK Žilina výsledkom 2:1 (1:1).

    Podarí sa futbalistom Senice potvrdiť si svoje vedenie v corgoňligovej tabuľke ďalšími tromi bodmi alebo sa domáci posunú vyššie aspoň o jednu priečku?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.

    Branky: 57. Szabó, 81. Bernáth – 32. Piroska (pen.), 75. Diviš

    Karty:   79. Orávik (ZMO)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Pavlenda, Candrák, Pribula (84. Chren), Babic (C) – Orávik, Majerník, Obročník, Szabó (89. Sabo) – Mazan (76. Bernáth), Chrappan.
    Náhradníci: Brezina – Chren, Bernáth, Vaniš, Sabo, Farkaš, Mihálik.

    FK Senica: Šulla – Pavlík, Habánek, Kóňa (C), Brabec – Hiago (66. Diviš), Tsoumou (90. Jakubov), Jirásek (70. Opiela), Kalabiška – Zeman, Piroska.
    Náhradníci: Malec – Čermák, Komara, Jakubov, Diviš, Križko, Opiela.

    Rozhodčí: Štefan Leško – Radomír Sluk, Peter Chládek
    bahis siteleri