Chomutov – Kladno 6:2 (kon.) | HC Plzeň – K. Vary 2:3 (kon.) | Písek – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Hr. Králové – Liberec 2:1 (kon.) | Vsetín – Zlín 5:7 (kon.) | Havířov – Vítkovice 3:2 (kon.)
Ústí n/L – Sparta 3:4 (po pr.) | Poruba 2011 – Olomouc 5:4 (2:0 po s.n.) | Letňany – HC Litvínov 3:4 (po pr.)
Jihlava – Pardubice 2:1 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia 2:4 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 4:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:7 (2:2, 1:1, 2:4)
Berani Zlín
Pátek 11.10.2013, 16:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se síť opuštěné klece Vsetína rozvlnila, Zlín se zmocnil kotouče v útočném pásmu a DANIELU GAZDOVI se povedlo kotouč poslat na správné místo. Asistence: Petr Procházka, Michal Gago.
     
    52:04
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Dnešní utkání bude ještě dramatické! Podobná situace jako u šesté branky Zlína nastala nyní na druhé straně. Rána Metelky byla Haloudou vyražena na hůl ADAMA HOŘANSKÉHO, jehož pokus si Halouda vyrazil do vlastní brány. Asistence: Jakub Metelka.
     
    49:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté opět využívají přesilovou hru, hrubou chybu teď zaznamenal domácího obránce, který ve snaze rozehrát namazal na hůl Kobylíka, jeho ránu Gerža dokázal zneškodnit, ale na dorážku DOMINIKA HLADIŠE bylo již jeho počínání bezmocné. Asistence: Richard Kobylík.
     
    47:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínu se povedlo využít přesilovou hru. Kotouč se dostal na hůl RICHARDA KOBYLÍKA, ten měl spoustu času zamířit a dostat svůj tým do vedení. Asistence: Dominik Hladiš.
     
    44:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme znovu srovnáno! Zlín byl nyní aktivní v útočném pásmu a přineslo mu to ovoce. JAN VYORAL se po přihrávce Hladiše dostal před Geržu a bekhendovým zakončením zaznamenal svou druhou trefu v utkání. Asistence: Dominik Hladiš.
     
    42:31
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá i druhou přesilovou hru. Rána od modré teď sedla JANU ŠČOTKOVI, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jindřich Abdul.
     
    25:00
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín ovšem znovu nalézá rychlou odpověď. Grygar nyní našel sjíždějícího JINDŘICHA ABDULA, ten se zakončením chvíli váhal, ale nakonec se vsetínský útočník trefil přesně. Asistence: Ondřej Grygar, Petr Strmiska.
     
    23:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nyní už se hosté prosazují! Tentokrát se Hladiš vžil do role asistenta a jeho přihrávku dokázal zužitkovat nikým nepokrytý JAN VYORAL. Asistence: Dominik Hladiš.
     
    18:17
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Zelenožlutí ovšem na nic nečekají a využívají přesilovou hru! Vsetínští dokázali Berany sevřít v útočném pásmu a přesnou střelou srovnal ONDŘEJ TYDLAČKA. Asistence: Josef Mikula.
     
    17:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci se prosazují ve vlastním oslabení. DOMINIK HLADIŠ se po přihrávce Kobylíka dostal k zakončení a střelou z levého kruhu prostřelil Geržu podruhé. Asistence: Richard Kobylík.
     
    12:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci vyrovnávají! Zlínští se dostali do přečíslení 3 na 2, které vyřešili parádně. DOMINIK HLADIŠ nejprve poslal puk Valáškovy, který jej prvně jmenovanému vrátil a ten nedal Geržovy šanci. Asistence: Lukáš Valášek.
     
    05:27
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se ujímá vedení, přihrávku Svozílka od zužitkoval JOSEF MIKULA, jenž střelou k tyči z levého kruhu prostřelil Halodu. Asistence: Ivo Svozílek.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 6. Mikula (Svozílek), 19. Tydlačka (Mikula), 25. Abdul (Grygar, Strmiska), 43. Ščotka (Abdul), 53. Hořanský (Metelka) – 13. Hladiš (Valášek), 18. Hladiš (Kobylík), 24. Vyoral (Hladiš), 45. Vyoral (Hladiš), 48. Kobylík (Hladiš), 50. Hladiš (Kobylík), 60. Gazda (Procházka, Gago)


    VHK ROBE Vsetín: Gerža (Bechný) – Metelka, Haničák, Ščotka, Lejska, Svozílek, Hohl – Rýpar, Hořanský, Světlík, Lainka, Abdul, Mikula, Janošek, Tydlačka, Grygar, Miko, Strmiska
    Berani Zlín: Haloda (Ling) – Hradila, Gabrhelík, Řezníček, Procházka, Kobylík, Schmied, Gazda, Kosorin – Pavlůsek, Peška, Rezek, Vyoral, Werbik, Gago, Hladiš, Bumbál, Valášek

    Rozhodčí: Kubičík – Adamec, Poruba
    bahis siteleri