Boston – Colorado 0:2 (kon.) | Buffalo – Columbus 1:4 (kon.) | Washington – Carolina 2:3 (kon.)
Detroit – Arizona 2:4 (kon.) | Tampa – Florida 7:2 (kon.) | Nashville – Toronto 0:4 (kon.)
Minnesota – Winnipeg 2:1 (kon.) | Edmonton – Montreal 1:4 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 6:0 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
1:4 (1:3, 0:1, 0:0)
Columbus Blue Jackets
Pátek 11.10.2013, 01:00 • HSBC Arena Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:00
    Nyní si však Sabres zahraje první přesilovou hru v dnešním zápase! Za sekání míří za katr Comeau (CBJ). Dokáží se domácí vrátit do utkání a zdramatizovat jeho závěr?
     
    36:14
    Dnes již třetí početní výhoda pro Columbus. Nervy na uzdě neudržel Marcus Foligno (BUF), který je vyloučen na čtyři minuty za nedovolené bránění. Navíc si hráč Sabres odnesl osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    30:36
    Na lavici hanby se skloněnou hlavou odjíždí Myers (BUF) za hákování. Podaří se Columbusu využít druhou přesilovou hru"
     
    27:30
    Téměř v polovině utkání uvidíme první přesilovou hru. Foligno byl podražen Weberem (BUF), který by si za tento přestupek odnesl dvouminutový trest. Posléze se oba hráči do sebe pustili s vervou, pěstní souboj skončil zhruba nerozhodně. Oba si odnesou pět minut trestu navíc.
     
    03:10
    Začalo se opravdu zostra! Po třech minutách hry jsme byli svědky ukázkové bitky mezi Kaletou a Bollem a ve stejný čas se do sebe pustili také Prout a McCormick. Diváci si v Buffalo na počáteční nudu rozhodně stěžovat nemohou. Všichni čtyři hráči dostávají pětiminutový trest za hrubost.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 9. Vanek (Ott, Hodgson) – 2. Atkinson (Gáborík, Wisniewski), 17. Umberger (Foligno, Johansen), 19. Gáborík (Atkinson, Murray), 23. Dubinsky (Savard, Gáborík)


    Buffalo Sabres: Miller (Enroth) – Pysyk, Ehrhoff, Myers, Weber, Ristoalinen, McBain – Ott, Hodgson, Vanek – Stafford, Ennis, Foligno – Flynn, Grigorjenko, Girgensons – Kaleta, Porter, McCormick
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Prout, Johnson, Murray, Wisniewski, Savard, Nikitin – Gáborík, Dubinsky, Atkinson – Umberger, Johansen, Foligno – Comeau, Anisimov, Calvert – Boll, Letestu, MacKenzie

    Rozhodčí: Meier, Pollock – Brisebois, Driscoll
    bahis siteleri