Boston – Colorado 0:2 (kon.) | Buffalo – Columbus 1:4 (kon.) | Washington – Carolina 2:3 (kon.)
Detroit – Arizona 2:4 (kon.) | Tampa – Florida 7:2 (kon.) | Nashville – Toronto 0:4 (kon.)
Minnesota – Winnipeg 2:1 (kon.) | Edmonton – Montreal 1:4 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 6:0 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Montreal Canadiens
Pátek 11.10.2013, 03:30 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Domácím ujela dvojice Briere – MAX PACIORETTY a druhý jmenovaný trefil od modré opuštěnou domácí svatyni – 1:4. Asistence: Daniel Briere, P.K. Subban.
     
    52:15
    Montreal právě vstřelil branku!
    Nugent-Hopkins zavezl kotouč do útočného pásma, ale tam ho o něj připravil Gallagher. Ten následně ujel spolu s ALEXEM GALCHENYUKEM do přečíslení 2 na 1, svému spoluhráči přesně přihrál a Galchenyuk pálil do poloodkryté klece. Asistence: Brendan Gallagher.
     
    32:05
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tlak Montrealu v útočném pásmu končí gólem! Obránce Subban posunul kotouč na levý kruh, kde byl Moen. Ten chtěl možná střílet, ale místo toho nahrnul kotouč před brankoviště, kde se nacházel BRANDON PRUST, jehož první střelu ještě Dubnyk zastavil betonem, ale na opakovaný pokus už neměl žádnou protizbraň. Habs tak otáčí skóre zápasu. Asistence: Travis Moen, P.K. Suban.
     
    29:24
    Montreal právě vstřelil branku!
    Také hosté využívají přesilovku a vyrovnávají. Galchenyuk poslal od pravého mantinelu krásnou nahrávku na zadní tyč, kde byl BRENDAN GALLAGHER, kterému už jen stačilo správně nastavit hůl, aby doklepl kotouč do zcela prázdné branky. Asistence: Alex Galchenyuk, P.K. Subban.
     
    22:28
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru využívají a jdou do vedení! Justin Schultz našel z modré čáry Halla, který z úhlu poslal puk do brankoviště a tam ho v pádu dokázal dostrkat za záda Budaje zkušený RYAN SMYTH. Asistence: Taylor Hall, Ryan Nugent-Hopkins.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 23. Smyth (Hall, Nugent-Hopkins) – 30. Gallagher (Galchenyuk, Subban), 33. Prust (Moen, Subban), 53. Galchenyuk (Gallagher), 60. Pacioretty (Briere, Subban)


    Edmonton Oilers: Dubnyk (LaBarbera) – Ference, J. Schultz, Petry, Šmíd, Bělov, N. Schultz – Eberle, Nugent-Hopkins, Hall – Hemský, Arcobello, Perron – Jakupov, Gordon, Smyth – Brown, Acton, Gazdic.
    Montreal Canadiens: Budaj (Price) – Subban, Gorges, Diaz, Markov, Bouillon, Beaulieu – Bourque, Briere, Pacioretty – Gallagher, Eller, Galchenyuk – Gionta, Plekanec, Prust – Desharnais, Bournival, Moen.

    Rozhodčí: Kowal, Leggo – Henderson, Murchison

    Diváci: 16839
    bahis siteleri