Jaroslavl – Chabarovsk 0:1 (1:2 po s.n.) | Čerepovec – Vladivostok 5:4 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – Magnitogorsk 2:1 (1:0 po s.n.)
Mytišči – Novosibirsk 1:2 (po pr.) | Petrohrad – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Doněck – Záhřeb 2:5 (kon.)
Minsk – Spartak Moskva 3:1 (kon.) | Riga – Nižněkamsk 2:1 (kon.) | HC Slovan – Ufa 2:1 (1:0 po s.n.)
Lev – Čeljabinsk 7:2 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Metallurg Novokuzněck
Pátek 11.10.2013, 17:30 • Ice Palace, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:39
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ložkinův nedovolený zákrok přišel Novokuzněck draho. Kovalčuk nabil na modrou čáru DMITRIJI KALININOVI, který tvrdou ránou propálil Ložkina. Asistence: Ilja Kovalčuk.
     
    41:50
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Novokuzněck se prvního gólu v dnešním utkání přeci jen dočkal. Mäntylä od modré čáry nahazoval puk před Ježova, kde stál osamocený ANSEL GALIMOV, který chirurgicky jemnou tečí snížil na 3:1. Asistence: Tuukka Mäntylä, Rafael Achmetov.
     
    36:31
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Také tuto početní převahu Petrohrad využívá beze zbytku. Před Ložkinem se zjevil Červenka, který lehce posunul touš na TONYHO MARTENSSONA, který zvýšil na 3:0 pro SKA. Asistence: Roman Červenka a Ilja Kovalčuk.
     
    33:43
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hostitelé svou přesilovku přeci jen zužitkovali. Červenka oslovil na modré čáře Kovalčuka, jehož střelu Ložkin vyrazil pouze k volnému KEVINU DALLMANOVI, který překonal ležícího brankáře. Asistence: Ilja Kovalčuk a Patrick Thoresen.
     
    02:12
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Teď už to hostitelům vyšlo. Kučerjavenko přihrál z kruhu na modrou čáru, kde se do puku opřel ALEXEJ SEMJONOV a brankář Ložkin spatřil touš až za svými zády. Asistence: Alexandr Kučerjavenko a Maxim Čudinov.

    Michal Šandor

    Branky a nahrávky: 3. Semjonov (Kučerjavenko, Čudinov), 34. Dallman (Kovalčuk, Thoresen), 37. Martensson (Červenka, Kovalčuk), 54. Kalinin (Kovalčuk) – 42. Galimov (Mäntylä, Achmetov)


    SKA Petrohrad: Ježov – Dallman, Judin, Kalinin, Rjasenskij, Semjonov, Čudinov – Mortensson, Thoresen, Červenka – Kovalčuk, Ponikarovskij, Šipačjov – Tichonov, Kučerjavenko, Panarin – Malyšev, Makarov, Sigarjov – Skačkov
    Metallurg Novokuzněck: Ložkin – Giroux, Martynov, Mäntylä, Arzamascev, Aksjoněnko, Gavrilenko, Skutar, Černov – McLean, Nurtdinov, Kosourov – Achmetov, Galimov, Lapenkov – Kurepanov, Vyglazov, Žafjarov – Veličkin, Anttila, Gimbatov

    Rozhodčí: Akuzovskij, Karabanov – Koposov, Otmachov

    Diváci: 12300
    bahis siteleri