Jaroslavl – Chabarovsk 0:1 (1:2 po s.n.) | Čerepovec – Vladivostok 5:4 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – Magnitogorsk 2:1 (1:0 po s.n.)
Mytišči – Novosibirsk 1:2 (po pr.) | Petrohrad – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Doněck – Záhřeb 2:5 (kon.)
Minsk – Spartak Moskva 3:1 (kon.) | Riga – Nižněkamsk 2:1 (kon.) | HC Slovan – Ufa 2:1 (1:0 po s.n.)
Lev – Čeljabinsk 7:2 (kon.)
konec
Lev Praha
7:2 (2:1, 3:0, 2:1)
Traktor Čeljabinsk
Pátek 11.10.2013, 19:30 • Tipsport arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:30
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor se přeci jen dočkal zmírnění debaklu. Po vyražené střele od modré čáry se k puku dostal ANTON GLINKIN, který s přehledem dorazil. Asistence: Dmitrij Rjabykin.
     
    49:28
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Sekáč parádně vybruslil před bránu a dostal se až před Děmčenka. Puk sice do brány nedostal, ale vzápětí se to z dorážky podařilo PATRICKU ZACKRISSONOVI. Asistence: Jiří Sekáč.
     
    42:16
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Pražané využívají přesilovku. MARTIN THÖRNBERG dlouho stál na vrcholu pravého kruhu a nakonec se rozhodl pro střelu. Správné rozhodnutí. Asistence: Jakub Klepiš.
     
    31:43
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    SPENCER HUMPHRIES dostal puk na modrou čáru, nerozpakoval se a vypálil zápěstím. Jeho střele nikdo neclonil, přesto skončila v bráně. Garnett míří na střídačku. Poprvé v sezoně si zachytá Děmčenko. Asistence: Michal Řepík, Petr Vrána.
     
    25:21
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Další gól! Sekáč vybruslil na levý kruh útočného pásma. O puk sice přišel, ale poté celou akci převzal TOPI JAAKOLA, který přesnou střelou překonává Garnetta. Asistence: Jiří Sekáč.
     
    25:03
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Pražané dlouho kombinovali a zoufale tomu scházela střela. Poté si ale MARTIN ŠEVC vybruslil od pravého mantinelu a vyslal parádní střelu pod víko. Asistence: Justin Azevedo.
     
    19:05
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    STANISLAV ČISTOV předvedl velkou parádu. Po převzetí puku od Panova prokličkoval do útočné třetiny, obehrál O'Byrnea a sám před Vehanenem zavěsil. Asistence: Konstantin Panov.
     
    07:06
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Ke konci přesilovky sehráli Pražané parádní kombinaci. Vrána nejdřív poslal puk na Oystricka, který stál na modré čáře. Kanadský bek poté ještě přistrčil kotouč Němcovi, po jehož střele úspěšně tečoval JAKUB KLEPIŠ. Asistence: Ondřej Němec, Nathan Oystrick.
     
    00:36
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Při pokračujícím náporu lvů se k puku dostal Kubalík a poslal ho na modrou čáru. Tam se ho ujal MARC-ANDRÉ GRAGNANI, který tvrdě vypálil mimo dosah Garnetta. Asistence: Tomáš Kubalík.

    Daniel Poláček

    Branky a nahrávky: 1. Gragnani (Kubalík), 8. Klepiš (Němec, Oystrick), 26. Ševc (Azevedo), 26. Jaakola (Sekáč), 32. Humphries (Řepík, Vrána), 43. Thörnberg (Klepiš), 50. Zackrisson (Sekáč) – 20. Čistov (Panov), 59. Glinkin (Rjabykin)


    Lev Praha: Vehanen (Lukáš) – Oystrick, Němec, Gragnani, Ševc, Jaakola, O'Byrne, Humphries – Kubalík, Kapanen, Klepiš – Riderwall, Azevedo, Danielsson – Sekáč, Zackrisson, Thörnberg – Birner, Vrána, Řepík – Cingel.
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Děmčenko) – Rjabykin, Vasilčenko, Bondarev, Kondratěv, Katičev, Klimontov, Guskov, Fljagin – Dugin, Kontiola, Kosticyn – Čistov, Bulis, Panov – Glinkin, Sajustov, Mokin – Kokujov, Osnovin, Valejev.

    Rozhodčí: Kadyrov, Čerenkov – Golovljov, Šeljanin

    Diváci: 4039
    bahis siteleri