Nitra – Žilina 9:2 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 2:3 (kon.) | Skalica – Piešťany 3:1 (kon.)
Košice – Martin 3:2 (kon.) | Zvolen – Trenčín 1:2 (kon.)
konec
HK Poprad
2:3 (0:0, 0:2, 2:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 14.02.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Poprad dal gól!
    Predsa sa popradským hokejistom podarilo streliť ešte gól! Pri hranici ľavého kruhu stál ANDREAS ŠTRAUCH, ktorý strelou švihom z otočky trafil ľavý horný kút Kalembovej brány!
    Bez asistencie.
     
    59:36
    Andreas Štrauch sa ocitol v gólovej príležitosti, no svojím blafákom sa mu nepodarilo zaskočiť gólmana Kalembu!
     
    59:21
    Banská Bystrica dala gól!
    A je definitívne rozhodnuté! Dušan Sidor ostal po prvej strele z medzikružia na ľade a nečakal ďalšiu strelu od PETRA KAFKU, ktorý to skúsil na dvakrát a práve jeho druhý pokus skončil v popradskej sieti!
    Asistenciu si pripísal Radomír Heizer.
     
    51:52
    Domáci hráči majú možnosť početnej výhody. Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Michal Hudec za seknutie.
     
    50:10
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti znižujú stav na 1:2 a tým pádom majú ešte šancu na predĺženie! DANIEL BREJČÁK získal puk po prihrávke od Lapšanského na vlastnej modrej čiare, presunul sa s ním do útočného pásma a z hranice ľavého kruhu vyslal nechytateľný projektil do pravého horného rohu!
    Asistencie si pripísali hráči Adam Lapšanský a Tomáš Sýkora.
     
    48:15
    Arne Kroták skvelo našiel pred bránou dobre postaveného Samuela Mlynaroviča, ktorý však dokázal zakončovať len mimo bystrickej brány!
     
    45:16
    Skvelá možnosť na gól pre domáci celok! Adam Lapšanský sa dokázal zbaviť obrancu hostí pri ľavom kruhu kľučkou na stred klziska, následne si puk posunul na bekhend, avšak týmto zakončením nedokázal prekonať ležiaceho Kalembu, ktorý opäť dobre zasahuje!
     
    43:02
    Mlynarovič krásne naservíroval Adamovi Lapšanskému, ktorý sa ocitol osamotený pred bystrickou bránou, no nedokázal do poloodkrytej brány hostí správne zakončovať a tak trafil len telo skvelého Kalembu!
     
    35:16
    Banská Bystrica dala gól!
    Hosťujúci hráči sa dostávajú už do dvojgólového vedenia! Tomáš Zigo sa presúval do útočného pásma, snažil sa natlačiť pred bránu, no vzápätí si to rozmyslel, pokračoval poza popradskú svätyňu a na modrej čiare našiel LUKÁŠA BAMBÚCHA, ktorý svojou delovkou do pravého horného kúta prekonal Sidora!
    Asistenciu si pripísal Tomáš Zigo.
     
    32:36
    Martin Belluš sa taktiež ocitol osamotený pred bystrickou svätyňou, keď tvrdo vystrelil, no jeho delovku gólman Kalemba takisto skvelo zlikvidoval svojimi betónmi a momentálne je hrdinom svojho tímu!
     
    32:07
    Ideálna gólová šanca pre Popradčanov, o ktorú sa postarala prvá formácia! Adam Lapšanský posunul puk pri ľavom kruhu Vaicovi do medzkružia, ktorý servíroval osamotenému Paločkovi pred bránou, no bystrický gólman Kalemba predivedol excelentný zákrok a puk poslal do rohu klziska!
     
    29:04
    Daniel Brejčák nahadzoval puk na bránu od modrej čiary, keď hľadal pred bránou Ľubomíra Vaica, ktorý však usmernil túto strelu tesne nad hornú žrdku!
     
    24:57
    Obrovská šanca pre Poprad! Adam Lapšanský servíroval pred bránu osamotenému Matúšovi Paločkovi, ktorý však delovkou z prvej trafil len priestor mimo brány!
     
    22:53
    K ľadu bol tvrdo zrazený Jakub Drábek, ktorý inkasoval bodyček pri modrej čiare od Rastislava Gašpara, no vzápätí je popradský útočník v poriadku a odchádza na striedačku!
     
    22:01
    Banská Bystrica dala gól!
    Po nevydarenej útočnej prenechávke od Paločka v útočnom pásme získali puk do svojej moci Banskobystričania, ktorí využili situáciu a odpovedali gólom. Postaral sa o to DOMINIK KADURA, ktorý svojou strelou spred brány prekonal Sidora!
    Asistenciu si pripísal Patrik Lamper.
     
    19:12
    V závere prvého dejstva budú mať možnosť presilovej hry hostia, keď si na dve minúty za nedovolenú hru s vysokou hokejkou odchádza sadnúť Dávid Gáborčík.
     
    14:33
    Skvelá gólová možnosť pre domácich! Buly v útočnom pásme vyhral Kroták ktorý okamžite posunul na ľavú stranu Tomášovi Sýkorovi, ktorý však osamotený zakončoval len do ležiaceho Kalembu, ktorý skvelo zasiahol!
     
    07:36
    Andreas Štrauch mal dobrú príležitosť, keď dorážal strelu od svojho spoluhráča Belluša, no Kalemba bol na správnom mieste a puk vyrazil do bezpečia!
     
    04:44
    Obrovská možnosť pre Poprad! Arne Kroták našiel peknou prihrávkou na ľavé krídlo Samuela Mlynaroviča, ktorý sa natlačil až pred bránu, no Kalemba svojou výstrojou dopravil puk do bezpečia!
     
    04:05
    V početnej výhode si ako prví zahrajú domáci hráči. Petr Macháček si odchádza sadnúť na trestnú lavicu za seknutie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 51. Brejčák (Lapšanský, Sýkora), 60. Štrauch – 23. Kadura (Lamper), 36. Bambúch (Zigo), 60. Kafka (Heizer)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – D. Brejčák, Gáborčík – Látal, Makovský – Fabian ("A"), Kurali – Dinda – Lapšanský, Vaic ("A"), Paločko – Kroták ("C"), Mlynarovič, Sýkora – M. Nagy, Takáč, Drábek – Štrauch, Belluš, Gápa
    HC´ 05 Banská Bystrica: Kalemba (Sabol) – Lepine, Saracino – Macháček, Martin – Koma, Bambúch ("A") – Rosandič, Kania – Hudec ("C"), White, Lunter – Kafka, Heizer ("A"), Kadura – Lamper, Zigo – Dolník, Gašpar, Róth

    Rozhodčí: Juraj Konc – Martin Smrek, Martin Korba

    Diváci: 1084
    bahis siteleri