Kadaň – Benátky n/J 3:2 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 2:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Motor ČB – Olomouc 4:1 (kon.) | Beroun – Havířov 2:9 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 1:4 (kon.)
Šumperk – Most 4:2 (kon.)
konec
Medvědi Beroun 1933
2:9 (2:3, 0:1, 0:5)
AZ Havířov
Pátek 14.02.2014, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:34
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak už zbývá jen jeden do desítky! Znovu bleskurychlou kombinaci Havířova tentokrát zakončil přesnou střelou MICHAL SZTEFEK. Asistence: Erik Němec, Lubomír Vosátko.
     
    53:38
    Havířov právě vstřelil branku!
    To už je opravdu debakl! Obrana Medvědů znovu byla děravá jako cedník a Havířovští ji bez potíží znovu překonali! Znovu po přesné přihrávce před branku zakončoval do poloprázdné branky JAN DANEČEK, který tak může slavit ještě více, neboť již je to jeho třetí gól a tedy hattrick. Asistence: Jiří Krisl, Martin Jakúbek.
     
    52:34
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov střílí již sedmý gól! Únik dvou hostujících hráčů na jednoho obránce Berouna vyřešil Matějek přímo bravurně, neboť našel na druhé straně milimetrovým pasem hokejku Škumáta, jenž jen pohodlně poslal puk do klece Medvědů. Asistence: Jan Matějek.
     
    46:27
    Havířov právě vstřelil branku!
    Přesto AZet využívá i další přesilovku. Po závaru před brankou Medvědů po několika střelách hostů se kotouč dostal ke zcela volnému JANA DANEČKA, který měl dost času na to, aby si zpracoval touš a následně ho poslal za záda bezmocného gólmana Mastíka.
     
    45:49
    AZet bude mít k přesilovku 5 proti 3.
     
    44:39
    A teď již slibované vyloučení. Na dvě minuty putuje na trestnou Vladislav Kubeš.
     
    40:24
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to je rychlost. Stejně jako druhá třetina skončila, tak i třetí začíná! Mastík nedokázal udržet nahození Sztefka ve své náruči a pouze puk vyrazil ke zcela volnému ERIKU NĚMCOVI, který z blízkosti pohodlně doklepl kotouč do prázdné branky. Asistence: Michal Sztefek.
     
    39:53
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovu se opět podařilo vstřelit branku těsně před koncem třetiny a to navíc v přesilovce! Pěknou rychlou kombinaci Azet zakončil střelou do horní poloviny branky JAN DANEČEK. Asistence: Jakúbek, Krisl
     
    38:46
    Havířov opět bude mít k dispozici přesilovku. Na trestnou usedá znovu Špelda, tentokrát za zdržování hry.
     
    34:03
    Na trestnou lavici putuje Špelda. Havířov tak má k dispozici další přesilovku.
     
    30:10
    Přesilovka pro Medvědy. menší trest rozhodčí uložil Krislovi za držení protihráče.
     
    28:31
    Matějek se řítil zcela sám na branku Medvědů, ale Šimboch skvěle odhadl jeho úmysl a jeho šanci skvěle zlikvidoval.
     
    23:57
    Havířov bude hrát další přesilovku. Na dvě minuty za podražení putuje na trestnou Petruška.
     
    19:53
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné, v jaké rychlosti dnes padají branky! AZ bleskurychle využívá přesilovou hru! Hned po vhazování se puk dostal do prostoru mezikruží k ERIKU NĚMCOVI, proti jehož střele z voleje k tyči se nedokázal gólman Medvědů Šimboch včas přemístit. Asistence: Lubomír Vosátko, Robert Říčka.
     
    19:47
    Za podražení putuje na trestnou lavici berounský Jiří Kučný.
     
    19:40
    Beroun právě vstřelil branku!
    Tak to je fofr! Medvědi velmi rychle srovnávají! Po rychlé akci Medvědů se puk dostal před branku ke zcela volnému DANIELU VRDLOVCOVI, který z blízkosti propálil brankáře Svobodu. Asistence: Miroslav Třetina.
     
    19:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se opět dostává do vedení! Po chybě obránce Tverďáka se puk dostal k Haasovi, který puk naservíroval na druhou stranu na zcela volného PETRA KANKA, jenž poslal pohodlně puk do poloprázdné branky Medvědů. Asistence: Radim Haas, David Klimša.
     
    14:55
    Medvědi budou mít nyní k dispozici první přesilovou hru v utkání.
     
    11:21
    Beroun právě vstřelil branku!
    Medvědi se dočkali srovnání! Po pěkné přihrávce Babky se dostal útočník Medvědů DANIEL VRDLOVEC do samostatného úniku, který zakončil nádhernou bekhendovou kličkou, proti které neměl brankář Svoboda šanci zasáhnout. Asistence: Jakub Babka
     
    07:31
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se ujímá vedení! Hosté doslova rozebrali Medvědy v jejich třetině. Nejdříve zakončoval Šlahař jen do gólmana Šimbocha, ale následně našel útočník Havířova na druhé straně JAKUBA ŠLAHAŘE, který pohodlně do poloprázdné branky zavěsil. Asistence: Jakub Štencel, Martin Jakúbek.
    Marken.cz

    Branky a nahrávky: 12. Vrdlovec (Babka), 20. Vrdlovec (Třetina) – 8. Šlahař (Štencel, Jakúbek), 20. Kanko (Haas, Klimša), 20. Němec (Vosátko, Říčka), 40. Daneček (Jakúbek, Krisl), 41. Němec (Sztefek), 47. Daneček, 53. Škumát (Matějek), 54. Daneček (Krisl, Jakúbek), 56. Sztefek (Němec, Vosátko)


    Medvědi Beroun 1933: Šimboch (od 40. Mastík) – Kučný, Tverďák, Špelda, Chalupa, Jebavý, Hrouda, Gutwald, Sklenička – Marek, Stromko, Hrdel – Třetina, Babka, Vrdlovec – Klhůfek, Kubeš, Petruška – A. Půlpán, Malý, Hrouda.
    AZ Havířov: Svoboda (L. Daneček) – Vosátko, Roupec, Štencel, Graca, Krisl, Punčochář, Vydra, Deutsch – J. Daneček, Šlahař, Jakúbek – Kanko, Haas, Klimša – Škumát, Sztefek, Rimmel – Němec, Říčka, Matějek

    Rozhodčí: Smitka – Koskuba, Šulo
    bahis siteleri