Kadaň – Benátky n/J 3:2 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 2:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Motor ČB – Olomouc 4:1 (kon.) | Beroun – Havířov 2:9 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 1:4 (kon.)
Šumperk – Most 4:2 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pátek 14.02.2014, 17:30 • Zimní stadion města Třebíče - MANN + HUMMEL ARENA • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:09
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Nedaá dostaneš platí i v této situaci. Domácí si nepohlídali nájíždějícího TOMÁŠE VÁVRU, který dostal mezi kruhy ideální pad pod Kuchynky a procedil puk přes Novotného. Asistence: Martin Hanzl , Štěpán Kuchynka.
     
    52:26
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    V momentě, kdy vyloučený Roubík vstoupil na led, tak domácí vyrovnávají. Puk se od levého hrazení dostal na modrou. Puk si srovnal na čepeli a vystřelil přesně meti Dlouhého betony. Asistence: Jaroslav Moučka, Jan Křivohlávek.
     
    31:54
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Ústí využívá přesilovku. Grin přihrál na VÁCLAVA MEIDLA, který prostřelil Novotného a vedení strává na stranu Slovanu. Asistence: Jakub Grin.
     
    26:49
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč kombinovala za brankou Marek Laš předal na DAVIDA DOLNÍČKA, který si vybruslil před Dlouhého a přes jeho záda dostal kotouč za brankovou čáru. Asistence: Marek Laš, Marin Dočekal.
     
    26:03
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Baránek předal puk na Roubíka, který z našel v jízdě TOMÁŠE RODA, který sice puk dostal trochu na paty, ale Novotného stihl překonat. Asistence: Jaroslav Roubík, Martin Baránek.
    Marken.cz

    David Sochor

    Branky a nahrávky: 27. Dolníček (Laš, Dočekal), 53. Přibyl (Moučka, Křivohlávek) – 27. Rod (Roubík, Baránek), 32. Meidl (Grin), 58. Vávra (Hanzl, Kuchynka)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Novotný (Zelenka) – Bilčík, Malena, Valenta, Čejka, Dietz, Přibyl, Peroutka – Dočekal, Dolníček, Laš – Čuřík, Nahodil, Fořt – Moučka, Kaut, Křivohlávek – Juráň, Čech. Trenér: Pokorný.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Dlouhý (Petrásek) – Sklenička, Grin, Vobořil, Brož, Smetana, Černý, Holomek – Pořický, Meidl, Přeučil – Rod, Roubík, Baránek – Vávra, Hanzl, Videlka – Kuchynka, Merta, Dostálek. Trenér: Skrbek.

    Rozhodčí: Talpa – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 1120
    bahis siteleri